Inlägg från: SommarNoll9 |Visa alla inlägg
  • SommarNoll9

    Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!

    Jasså är det här ni håller hus! Tyckte det var lite konstigt att ingen skrivit något på länge

    Umbraz: Jättesöta klänningar!

    Ja det här med bröllopsformen... Jag är inte överviktig alls men har ändå ett par kilon jag skulle vilja bli av med. Jag springer ju 2-3 gånger i veckan, men vågen står dessvärre still. Jag ska försöka komma igång med morgonpromenader jag också. Gammliaskogen är ju perfekt att gå i, 3,2 spåret, nära och bra har jag ju också. Sedan måste jag såklart skära ner på godsaker...

    Idag ska jag prata med florist och konditor så jag får bocka av det också. Sedan ska mina systrar (som också ska vara tärnor) komma hit på lunch så ska vi gå igenom planeringen lite. Min lillasyster ska ju dessutom vara toastmadame och min storasyster och hennes sambo ska vara värdpar.

  • SommarNoll9
    Umbraz skrev 2009-05-22 09:05:07 följande:
    Vad roligt att du hittade oss!!! Jag har försökt att göra många inlägg de senaste dagarna så att tråden ska bli mer synlig.Det låter som en god ide att gå i spåret, då kanske vi stöter på varandra, hi hi, det känns som att jag bor i det spåret.Jag har märkt resultat redan efter 1 vecka!!!!. Har lagt av med allt socker och äter bara frukt istället för slisk samtidigt som jag motionerar varje dag, och det verkar göra susen:)Vad roligt att du kanske får bocka av några grejer till på listan efter denna dag, skönt.Jag måste också ta tag i tårtbeställningen, det börjar ju liksom att närma sig.
    Jag hittade en sida på nätet där det fanns ett schema för "kom i form på 8 veckor inför bröllopet" som jag tänkte följa. Handlar egentligen bara om att gå ut och gå före frukost, dricka mycket vatten och sluta med eller iaf dra ner på sötsaker. Inget avancerat egentligen

    Ja vi kanske möts i spåret! Går du bara på morgonen? Jag kommer nog inte gå varje morgon eftersom jag löptränar vissa kvällar också, men de flesta dagar ska jag ta mig ut på promenad.
  • SommarNoll9
    Umbraz skrev 2009-05-25 12:32:00 följande:
    Hej svejs!Kom precis hem med två fina BH:ar att ha under klänningen, en från Twilfit och en från Triumph. Hur gör ni, köper ni en uppsättning till att ha under klänningen och en uppsättning för kvällen/natten?De här BH:arna jag har köpt är ju väldigt basic, inge spets eller nåt, det kanske blir tråkigt....Hade sån tur att min kompis som gifte sig förra året lånar ut maggjördel och åtsittande trosor så den kostnaden sparar jag in på.Nu far jag till Östersund i tre dagar så jag blir lite off, men jag är allafall nyfiken på hur ni ska göra angående underkläder.
    Jag kör på samma, de ska ju ändå av Tycker det känns "onödigt" att lägga ut pengar på sexiga underkläder att byta om till när de inte ska sitta på Kommer nog köpa något nytt till ett annat tillfälle istället.
    Har köpt från Twilfit jag också, både bh:n och trosan har lite spets + att jag ska ha strumpeband.
  • SommarNoll9

    Idefixen: Vad kul att bli hippad!! Vad fick du göra för kul?? Hoppas ni får den andra kantorn. Skumt att hon bara kunde tre låtar...

    Jag har varit runt och kollat tårtpriser idag. Finas var billigast av konditorierna i stan men de var fullbokade den helgen. Nk och Mekka var svindyra tycker jag så det var inte ens att tänka på. Så då ringde jag Maxi igen och ska åka upp dit och hämta provsmaksbakelser efter jobbet. Jag som började mitt nya liv utan godsaker på vardagarna idag... Nåja, det är ju för en god sak och inte bara för att frossa Tur jag ska ut och springa innan!

  • SommarNoll9

    Jisses vad mätt jag är Fick med mig sju olika moussebakelser att prova. Blir lite för mycket av det goda efter ett tag Har dock hittat tre favoriter. Ska bara övertala sambon först, han är lite mer skeptisk än mig

  • SommarNoll9

    Idefixen: Låter som en alldeles perfekt hippa tycker jag! Jag vet att mina systrar planerar en, men vet inte när det blir.

    Närmast på planeringen för mig (oss) är att boka tid med cateringfirman, vigselförrättaren och fotografen för genomgång av mat, vigsel och fotografering.

  • SommarNoll9
    Idefixen skrev 2009-06-01 16:43:59 följande:
    Sådär, nu kan man kalla sig fru!Vi hade en kanondag i lördags. Jättefint väder, sol hela dagen, och 25-30 grader ute.De var en helhärlig dag!!!
    GRATTIS! Vilket härligt väder ni fick.

    Umbraz: När ska du dit och sy om din klänning? Jag fick tid redan den 18 juni... så då gäller det att inte gå upp eller ner för mycket i vikt sedan
    Jag måste komma mig för att ringa Maxi och beställa tårtorna imorgon, annars blir det kris Smycken är mitt nästa måste förutom att boka tid med fotografen och cateringfirman för genomgång av bilder och mat.
  • SommarNoll9

    Umbraz: Vi gifter oss ju borgerligt och har klart med vigselförrättare. Vi ska träffa henne någon gång nu under juni, har ännu inte bestämt när men hon var väldigt noga med att vi skulle träffas innan. Jag tycker också att det är viktigt, tror man inte blir lika nervös då när det väl är dags. Samma sak med fotograf.

    Vi hade sista anmälningsdag igår och alla har tackat ja utom två, som inte har svarat alls. Det är två singelkillar så jag är inte förvånad Antar att vi får påminna dem för de har säkert glömt bort det. Men kommer dom inte blir vi 55 vuxna och 4 barn (+ 3 ammande bebisar). Känns jättekul att så många kommer och vara med på vår stora dag!

  • SommarNoll9
    Idefixen skrev 2009-06-02 19:59:51 följande:
    Tack allihopa! Nu finns de några bilder i mitt galleri
    Så fina ni var!! Jättefin klänning! Det är så kul och inspirerande att få se bilder från andras bröllop

    På onsdag ska vi träffa vår vigselförrättare över en lunch. Inte varje dag man lunchar med flygplatschefen
  • SommarNoll9
    Umbraz skrev 2009-06-02 21:48:15 följande:
    Karin Larsson Tängdén? Hon är helmysig, har haft henne som kund i butiken där jag jobbade :)
    Jepp, det är hon vi ska ha som vigselförrättare Ja hon verkar jättehärlig tycker jag och då har vi bara mailat med varandra några gånger.
Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!