• AnCo

    Kristianstadstrakten del 3

    BladEkström skrev 2009-05-27 11:20:47 följande:
    Vi kommer att ha ekologiskt bröllop och tänkte kolla om någon har något tips på catering firma. hittar inte så många på nätet men har mailkontakt med La Ciron Vert någon som har någon erfarenhet av dem?
    Ni ska i alla fall INTE anlita Banken Pub i Kristianstad. De är helt inkompetenta. Vi bor i Tyskland och är ganska sällan i Kristianstadtrakten. Därför provåt vi bröllopsmenyn redan i somras på Banken Pub i Kristianstad. Det var gott och personalen var trevlig. Porslinet skulle man dessutom få låna gratis och serveringspersonalen bilig.

    Men där började problemen. Det tog drygt ett halvår att få en prisspecifikation av dom. När vi äntligen fick specifikationen hade de ökat personalkostnaden med 50% skattat att de behöver 45 arbetstimmar att köra maten till festlokalen och lägga upp maten på tallrikarna samt ville de ha 4500 kr för porslinshyra.

    Nu har vi förgäves försökt att få tag på cateringfirman för att disskutera priset. Via har mailat, ringt, sms:at och faxat men de ringer eller mailar aldrig tillbaka.

    Nu två månader innan bröllopet har vi sparkat ut dom och tagit kontakt med en seriösare cateringfirma.
    Tvvärr måste vi nu beställa maten utan att proväta den då nästa gång vi kommer till sverige är till vårat bröllop.

    Man blir så förbannad.
Svar på tråden Kristianstadstrakten del 3