Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Åh, Arvid heter en av min sons bästisar. Tänk, snart måste han säga hejdå till bästisarna...*börjar omedelbart gråta bara av tanken*

  • passionsblomman

    Det finns flytthjärnor också!

    Jag har h´just vinkat adjö till Heloise och Panzerfaust och hans syster. Det var bara huuur roligt som helst att ses och dessutom tog systern TVÅ kissongar, så nu är de bara de ittebittesmåiga kvar härhemma! alla de andra har flyttat till Gävle!

  • passionsblomman

    Jag är bara jätteglad att det gick så plättlätt att få fram goda hem till dem. Det är så skönt att det är löst så jag slipper tänka på det också nu i flytten. Hade de inte tagit alla tre hade jag ju varit tvungen att sitta med annons på sista kissen också mitt i allt röjande.

    Fast idag har jag en paus känner jag. Jag behöver ladda om och landa lite i allt det här och det var så kul att träffa bt-vänner och bara fika och ha det bara i solen en stund.


    Leksi skrev 2009-08-13 15:36:39 följande:
    Vad skönt att kattungarna fått nya hem! Och några du känner också, då lär de ju få det bra! Känns det tomt nu då? Tur att du har de små kissungarna kvar...
  • passionsblomman

    Tackar som frågar, förkylningen börjar åtminstone gå åt det rätta hållet. Fast jag hostar så jag nästan pinkar ner mig och det är ju mindre klädsamt.

  • passionsblomman

    Lilla älskade gumman då!

    Du vet ju att det där inte är sant som du stod och kände i butiken!Du kommer att vara strålande vacker i din brudklänning, så det så.
    Men du har nu det där "någradagarinnanbrytet" som jag nogsamt noterat att mååååånga av tjejerna man hängt med här har fått såhär strax inpå. Jag vet fler som bölat i affärer sak du bara veta. och sedan torkar man tårarna och går vidare och då har lite av all anspänning släppt och ligger bakom en. Det kommer att bli BRA och du kommer att vara glad på din bröllopsdag.


    andbeyond skrev 2009-08-13 18:21:53 följande:
    *extra stor kram till Daa*Idag har jag hämtat brudklänning. Har PMS och tyckte att jag var hemsk i den. SÅ jag började gråta affären för att jag var så fuuul och tjoock.. Ja. Det var ju inte alls pinsamt. Men men, känns nog bättre då när det liksom är på riktigt. Bidde inga axelband heller för jag gillade inte hur de hade sytt dit dem, så bort med dem. 1000kr betalade jag för att jag ångrade mig. Bra där. Mindre bra dag, trött och allt känns jobbigt. Vill vara glad på vår bröllopsdag.. taskig timing med humöret är vad jag har.
  • passionsblomman

    Dekan få komma och hjälpa mig med ett stubbelände jag har här också. De är minsann inga grejor man drar upp ensam de där stubbarna...
    Fatta hur de slet förr i världen med allt vi nu ha maskiner till!

    Bara enmetersgranitblocken som utgör vår husgrund på huset vi ska till! Hur fasiken fick de dit dem kan man ju stilla undra.


    Daa skrev 2009-08-13 20:48:08 följande:
    Oj. Nu är det fyra karlar och en minigrävare i vår trädgård. Det är ganska underhållande och de verkar ha roligt. (de försöker gräva upp en stubbe, vars rötter har ringlat sig kring alla stenar som bor under vår gräsmatta).
  • passionsblomman


    OMG! Det är helt livsfarligt när karalr får fritt fram med en maskin!

    Min svärfar skulle hjälpa oss att ta ner ett par björkar hos grannen (vi hjälpte dem mot att vi fick veden) och när jag gick ut hade han sågat ner både det ena och andra på vår egen tomt också, helt på eget bevåg. Bla en lönna som jag var så glad för och ville ha kvar.

    man får vara STENHÅRD med vart skåpet ska stå. De små fina vinkarna funkar inte där.
    Daa skrev 2009-08-13 21:25:41 följande:
    Nae, den startade strax igen. Det var nåt de skulle diskutera. Han som äger minigrävaren har inte haft den så länge, så han betraktar den fortfarande som en leksak och har haft riktigt kul på vår tomt. Han blev så ivrig att han ville gräva upp alla våra buskar och träd. Vi blev nästan tvungna att jaga bort honom från tomten
  • passionsblomman

    Hur är det med diG??? Mår du illa eller är du ledsen? Eller båda delar???

    *Kramar om försiktigt och varsamt*

    Hoppas verkligen du mår bättre imorgon!

    lanovia 08 skrev 2009-08-13 21:34:46 följande:


    Orkar inte sitta här egentligen, mår så otroligt kasst ikväll.Vill bara skicka en snabb kram till andbeyond. Du kommer bli så otroligt vacker på eran dag. Släpp alla andra dumma tankar. *kram*
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan