Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    passionsblomman skrev 2009-05-24 08:55:36 följande:
    Hej! Inatt var jag uppe och loggadi in igen och skrev mera och långt, men då var det den där dumma avbrottsgrejen-som numera är vid 01.15 ungefär,så heka inlägget kom bort.Iallafall:Jag har precis som indianförvarningar och väntar mig inget annat än det, men varför? Hon sa ju att jag INTE skulle vänta mig det förrän 14-16 dgr efter ÄL och idag är det iofs dag 27 i cykeln, men bara 9 dgr sedan de ju inte ens konstaterat ÄL än.Det var lite brunt på pappret igår, och mer idag -usch! ser äckligt ut.sorry! Och jag satte mig och läste om de där nid-blödningsfenomenet också inatt. Det verkar som att den isåfal infaller INNAN indianerna, då ägget fäster, mellan 3-10 dgr efter ÄL står det och bruna eller rosa är de visst oftast och inte rikligt.Jah? Tänk om det är det då? Usch, jag blev helt störd igår och jätteledsen och ingen sambo hemma som kunde ge en kram och så LESS helt plötsligt på hela det här.NU vet jag alltå inte i skrivande stund om jag fått mens så allt besväret var förgäves den här månaden, eller om jag ska tro att det är nid. Och testa sk mn hur som helst ändå inte förrän BIM...Jag blir helt tom. Det här suger!
    Åhhh men stumpan!! *kramar jättehårt...stryker o klappar på ryggen.....kramar mera*
    Hoppas att herr Blommis har kommit hem så du får en riktig axel att gråta mot! *kramar mera*
    Rabarbersvaj....bra ord!!

    Lanovia: De vinst-kr gick till gott ändamål må jag säga! Hoppas att vovven har mindre ont i natt så att ni får sova ordentligt.

    Andbeyond: Vilken mysig dag!! Kul att prova nya saker tillsammans!

    Ninnis: Va mysigt du verkar ha haft det! Hahahah de där svarta ögonen....hihihihi!

    Nallis: Sov o ät o försök att njuta av varje sekund inför bröllopet! Det är en skön känsla att veta att man inte proppar i sig en massa onödiga hormoner!

    Tjejkvällen var kanon!! Vi lagade mat, bastade, tittade på gamla foton...hahhahaha sicka galningar vi är...jag gör minst EN ful grimas på varje fest! Sen spelade vi rockband tills jag fick blåsa på tummen o stupade i säng kl 2....de andra flickorna höll igång ända till kl 4.
    Maken hade inte fattat att jag skulle iväg så han tittade på film enda tills jag gick till bilen.....sen hade han inte lyssnat så han hade missat jag skulle sova över.....så det blev extra många dagar utan mys.....o ja.....jag har ju mina hormoner så jag är ju inte svår för 5 öre....så han får ta initiativet....så här har det varit "torka" i nästan en vecka nu.....känner mig ytterst oattraktiv o ömklig.....förtroendet är på nergrävd nivå.....
    Maken sitter o tittar på ytterligare en film nu.....tur att man fick social samvaro med flickorna.
  • ingenjörsbruden

    Hvidis: Vilken dröm!! Undrar just varför du har katter med i dina drömmar så ofta....symboliserar de ngt kanske....Varför ska man titta på film när man har så bra drömmar!!

  • ingenjörsbruden
    Ankan80 skrev 2009-05-24 11:05:26 följande:
    Håller tummarna för blommis! Jobbigt Här blir det nog inget denna månaden. Känner absolut ingenting.Hade en teori om att kroppen var van vid hormonerna, men det tror jag inte på egentligen.Tänkte just ut o springa och så börjar det regna Hoppas det snart går över!
    *kramar ankis jättehårt*
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-05-24 15:31:36 följande:
    Tjoho! Nu har en kissekatt kommit fram!Ser ut att vara en svart, men när den torkat får man väl se...Min son är helt begistrad, han har alltid missat detta förut.
    Guud så spännande!! Jag gissar på 4 tattungar!
    Var ligger hon nu?

    Hvidis: Nästan skrämmande hur i synk vi är....ja det är väl bäst att ta hand om sig själv....för det är ju ingen höjdare att gå o deppa...störttjöt i bilen när jag körde in till Malmö för tjejkvällen....tur att man vet om att man är lite extra känslig o hormonig annars hade jag blivit rädd för mig själv. Tänkte på Ninnis som osså storgrät i bilen för ett tag sen..

    Lanovia: Hahahha ja det kallar jag snabel! Veterinärer....samma släkte som läkare.....tur att man har rätt till att rådfråga andra läkare. Surt att man ska behöva kunna mer för att kunna begära/kräva bra vård.

    Blommis: Håller tummen för att det var en nidis....*håller så hårt att tummen blir blå*
  • ingenjörsbruden

    Hvidis: Tror att din analys av katter i dina drömmar är nog mer rätt. Det har ju varit en del kattsnack i tråden så det har man ju med sig o bearbetar under natten....o i kombo med grav så är det ju logiskt att det lilla pyret i magen blir en tattunge!
    Hoppas bara att den inte är lika hårig!

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-05-24 16:50:04 följande:
    Oftast fixar de ju allt helt själva(förra kullen fick hon ju ute under skottkärran)MEN jag tycker själv att det känns bra att varamed och se att allt ser ut som det ska. Det kan ju alltid hända grejor. Den här första kom ut med bakbenen först, då håller man ju lita andan tills man ser att den är ute och andas.Jag har en trasa och är med och torkar lite runt nosen om jag tycker de börjar tvätta i fel ände först...
    Hahahah ja det är kanske inte så lätt att se vilket som är fram o bak när de har så små söta svansar!
  • ingenjörsbruden

    Åhh Blommis!!! Vilka underbara tissongar!! Blidde det bara tre.....ja det räcker länge o väl. Snällt av "gubben" där uppe att du fick tissongarna som liiiiiiite plåster på såren för blödningen. *kramar massor*

    Har precis haft ett rejält utbrott på maken.....han blev irriterad för att jag himlade på ögonen när han stoppade i en film i spelaren.....o så klart tände jag till...va faaaaan...hela dagen har jag tvättat, vikt tvätt, lagat muffins, fixat med trädgårdsritningen, lagat mat.....dvs vi har inte pratat MED varandra utan frågat o diskuterat grejor till huset......o så vill han sitta o titta på film till kvällsmaten.....han måste vara OFANTLIGT korkad som inte fattar att jag åker iväg o hälsar på vänner o bekanta för att FÅ SOCIAL SAMVARO!!!!! *MORRRRRR*

    Suck....män! O inte har det blivit ngt sex under dagen heller....nä nu i veckan ska jag köpa en rejäl JÄVLA LEKSAK till mig själv....är så satans irriterad.....O ledsen.

    Nu ska jag gå o borsta tänderna o gå o lägga mig....får se om maken hänger på....men filmen verkar intressant...så det blir nog inget.......suck!
    Känner mig nog på bättre humör i morgon.....sorry att jag gnällt så mkt.....

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-05-24 21:58:43 följande:
    Hihii! De är fyttade från soffan till sin låda nu-jisses vad de suger sig fast på sin mamma! jag tror nästan man hade kunnat flytta hela ekipaget genom att BARA bära mamman, de hade nog hängt kvar. Sötast är de små små öronen! Så nu har vi sjungit "här ligger vår lilla fru katt"...sonen och jag och han är SÅ stoltöver att han vid sidan av sin säng har treså fina små bebisar att kika ner på emellanåt.
    Åhhhh....bara smälter!! Behöver verkligen ngt så gulligt att tänka på nu!
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-05-24 22:04:41 följande:
    Ja tre blev det . Mycketbra. Inte så hemskt arbetsamt för lilla mamman och inte så många hem att leta. Sedan har vi ju vår andra katt, och innan sommaren är över lär väl hon komma med en kull också, så detta var bra.Men ojdå, ingis...alltså, ni måste nog prata ut på riktigt om era behov, för de verkar gå helt omlott just nu. Jagmenar, du är jättesugen på sex och han inte lika eller så fattar jag det? och det går ju inte att gå och vara helt frustrerad eller besviken eller känna sig pressad heller hur länge som helst.Vad säger han när ni pratar om saken?
    Han säger att han är lika sugen men att han inte har någon ork/energi kvar efter sina arbetsdagar....de är rätt jobbiga vad jag förstår.....men om vi nu är lediga....så VARFÖR inte prioritera om lite.....visst tvätt ska tvättas osv....men tvätten vandrar ingen stans direkt.....Men näääää vi väntar till klockan är mitt i natten o det är dags att gå o lägga sig...dvs när hans ögon går i kors.....känns inte så roligt att ens försöka förföra honom när han halft har somnat....morrrrr....så jag låter honom ta initiativet nu......o ja.....resultatet är mer öken....suck......
    Vet att det är mkt mina hormoner som spökar o bråkar.....vilket ger mig lite sämre självförtroende o lite nedstämd....o han märker att jag inte är mitt glada superkåta jag....så han håller sig lite undan....dvs vi går om varandra.....men jag är så trött på att BEHÖVA påtala mitt behov....
    Nä bara strunt i mitt gnäll...behöver nog mest skriva av mig.....
  • ingenjörsbruden

    Nalle Puh 40 skrev 2009-05-24 22:06:55 följande:


    Ingis: Sexleksak Ja, den säger ju ALDRIG nej...Har faktiskt en undanstoppad lååååångt inne i garderoben, fick den av mitt tjejgäng när jag fyllde 20 år
    Ja de är trogna de....behöver bara ha lite extra batterier hemma! Alltid duracell!
    De ställer iallafall alltid upp på sex!

    Nä nu ska jag hoppa i säng!!

    o KRAM på er!!!!
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan