Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Nallis: Nu har jag kanske gjort ngt dumt....men jag fräste till på fb på din polares kommentar....kuuuuunde inte låta bli! Skyller på grav.hormoner!
    Kan rek bafucin som är receptfria på Apoteket....lindrar milda infektioner i halsen...är ett måste i vårt hem-apotekt!

    Blommis: Åhh vilken bra mamma du är!! Tror inte heller att man ska bortförklara barns "små"problem. Hoppas att killarna kan hitta tillbaks till varandra.

    Gulliga lappar.....ja sådana får jag vi allahjärtansdag eller födelesedag....dock inga spontana......

    Ninnis: Urk vilket kaffe!! Är osså så morgontrött...farligt!
    Hoppas att koffein-nivån har förbättrats till nu!

    Lanovia: Va mysigt o få ha lite tjej-snack på tu man hand även om det blev lite sent.

    Andbeyond: Vilken lyx att ha en make med läslig handstil o som gärna skriver! Låter spännande med egenskrivna löften....det hade vi inte vågat oss på!
    Trist att din mellansyster inte ens frågat dig....dålig stil. Även om man TROR att vissa inte vill vara med....så ska man fråga. Dessutom så ju fler man är på en möhippa desto mer kan man dela upp brudens omkostnader.
    Hoppas verkligen att du kan få vara med på möhippan.

  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-05-20 08:43:45 följande:


    Ninnis, jo jag vet. Men jag träffade aldrig barnet igår (och har inte gjort på flera månader är så nyfiken på henne nu har jag växt massor) hon nattades innan vi träffades.Hehehe där blev det fel!!! Skulle inte stå att jag växt massor utan att hon ju har växt massor.
    Satt o var konfunderad där ett tag....

    Oj...hur kunde du motstå de ledsna labbe-blickarna?! Man smälter ju direkt!
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-05-20 09:29:49 följande:
    Ojojoj ett sånt åskväder som drog förbi här inatt. Det dundrade konstant! Har aldrig hört nått liknande! läser på nätet nu att det är översvämningar många ställen i København och gruuuvar mig för att komma ner i butiken... Sist det var översvämningar här hade jag 2cm djupt lager vatten i hela butiken. På de fina trägolven... Skulle vara typiskt om det hände nu... Nä, jag ska nog bara inse att kontraktet bara ska uppsägas och komma ut från den hålan utan att kräva betalning från någon...Blä!kaffe brygt på sump. Nej, det är inte gott. (som danskt kaffe ungefär ) Hoppas du får deig en ordentlig kopp på jobbet!Lanovia: Vi berätttade att vi höll på att skaffa barn, men inte att vi var gravida. Det var jättesvårt att inte prata med de bästa vännerna om det, men som tur var var NI ju här, som man kunde vända alla vånderna med! Mest var det ju maken som ville hålla det hemligt till allt var säkert och jag förstog honnom även om det IRL var lite svårt.Andbeyond: Hoppas att det ordnar sig med lunchen så att du kan vara med! jag är mellanbarn, så jag har inte riktigt haft de problemen heller. (men andra som hör till den rollen, så klart )Nu ska jag till läkaren på rutincheck. Urin, blod hjärtljud, ect. Ikväll ska det packas och imorgon går flyttlasset!!! Iiiihhh!
    Ja det dundrade rätt bra! Låg o räknade mellan blixt o dundret...halvt i sömnensrike.

    Hoppas att det går bra hos läkaren o att allt är ok!

    O så hoppas jag att butiken är torrskodd o att flytten går bra i morgon!
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-05-20 10:55:54 följande:
    Lilla hjärtat har det bra! Allt var som det skulle och hon bekräftade att min mage/bebis var lite större än vanligt.. En STOR flicka! Hi hi!Kram på er allihop!
    Oj! Hon kommer säkert att spöa fladderbuset i allt sen misstänker jag! Skönt att allt var bra! Det var inte två där inne då?
    När vi var på RUL så tänkte...guud va länge det är tills vi ska till barnmorskan igen....men herregud....det är ju fasen snart!
    Då ska hon mäta min mage! Ska bli kul att få ett utlåtande över min magstorlek osså!
    I morgon är det "bara" 15 v kvar för oss! Jisses vad tiden går!

    Vilken månad är man eg i om man är i v 25?
    Rent matematiskt så om man tar 40 v o delar med 9 så får man 4.4444 veckor/månad.....o i sådanafall så är jag 5e månaden....
    Eller hur ska man räkna? För folk frågar ju vilken månad man är i....inte i vilken vecka direkt.....

    Hur såg det ut i butiken?

    Blev det dansk eller svensk flyttfirma?

    Andbeyond: Försök att inte ta så mkt vid er...det är som sagt ert beslut o ni har verkligen tänkt igenom detta väl o vet att ni hellre vill ha familj nu än resa jorden runt osv.
    Rent logiskt borde er familj inte ifrågasätta er förmåga o vilja....misstänker att de baserar sitt agerande på hur de själva skulle göra i er ålder....kanske välja annorlunda än vad de själva gjorde kanske.....
    Men förstår mkt väl att du/ni vill ha respekt o förståelse från familjen. Det är det minsta de kan göra för er.
    Sicken romantiker du har! Romeo o Julia....det är grejor det!

    Bra med Ankis idag?! Kan du sluta på ditt nuvarande jobb till sista maj eller?
    När får ni besked om lånelöfte osv? *nyfiken i en strut*
  • ingenjörsbruden
    Ankan80 skrev 2009-05-20 11:32:22 följande:
    Allt bra här ja.Jo, jag får sluta här den siste. Kanske får vara här någon dag i veckan i början så det löser sig.Får reda på lånelöftet ikväll. Mannen skall dit i eftermiddag själv
    Ohhhh spännande!!

    Ska hålla tummen!!

    Nallis: Hemskt ledsen....men din negativa kompis har fått sig ett par rejäla sparkar av mig....kunde inte hejda mina grav.hormoner! Hoppas att du överlever! Annars går det att ta bort från sin profil om man vill.
    Kommenterade hans negativa inställning o meddelade att har man inget positivt att säga så kan man knipa sitt kak-hål.
    Sen blev jag kallad fröken perfekt....kanske ska poängtera att det faktiskt är fru.....hahahhahaa.
    Men han tyckte nog att han var rolig/sarkastisk....men det meddelade jag att DET var han inte! O att sådana negativa saker vill/behöver man inte höra så nära inpå sitt bröllop!
    BASTA!! *ingis horn i pannan växer o hon morrar o fräser......*
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-05-20 11:44:18 följande:
    Hihi, kan inte låta bli att flina lite åt tv:n som står på i lobbyn. Det är ett danskt nyhetsprogram (?) som går varje dag, det heter "Set & Sket" Jag flinar varje gång jag ser titeln i rutan...
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-05-20 11:46:37 följande:
    Ingis: Jag är i 6e månaden och det tror jag att du också är... har 14v kvar= 3,5mån så ca. blev dansk firma och kompisar som hjälper oss att flytta... Stackars dem... Ju fler dessto lättare, men många kan inte... Suck... tur vi har hiss till 5e vån!Måste rusa till Jobbet och inspektera golven!
    Hmmm....kan säga att det inte alltid är bra med många hjälpredor...blir att man springer över varandra....men det ska nog gå bra. Flyttfirma är guuuuuld värt!
    Skönt att golvet klarat sig! *slappnar av låter blodet strömma tillbaka till den blåa tummen*

    *tar på mig capen o drar ut i strid mot Nallis negativa kompis...dattadada.... Ingen får smitta Nallis med neg tankesätt! *
    Tror nog att Nallis är glad att jag inte är bjuden till hennes bröllop........om inte annat så är nog hennes kompis det....fast det vet han inte än iallafall...Kunde blivit en intressant situation! Moaahahahahaha!
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-05-20 12:44:31 följande:
    Ta bort alla blad från stjälkarna! (möjligen kan du lämna något enstaka) de tar massor av vatten och avdunstar jättemycket, så vissnandet påskyndas. Häll VARMT vatten i vasen. Ta en KNIV -inte en sax!- och skär långa sneda snittytor på blommorna och sätt i vasen igen. Slokar de mycket så vira ett papper om dem som stöd medan de drar upp sig igen. har du en duschfalska så duscha dem också, allt för att ge dem så fuktig miljö som möjligt.Vilken välsignad tur att du inte har översvämning!Jag är dö-nyfiken på din speciella lokal måste jag säga!
    Våran personliga o supergulliga sjukvårdsupplysning för blommor!
  • ingenjörsbruden
    Ankan80 skrev 2009-05-20 12:56:42 följande:
    Ja, så vi är ju inte intresserade då alltså ...
    Rackarns osså....alltså att budgivning rasat iväg så....surt.
    Men ja...det finns ju en mening med allt....
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-05-20 12:59:29 följande:
    Min svägerska och svåger har en kompis vars labbe flyttade till dem ute på landet, men de har reklamerat henne som de sa, för hon åt sig igenom hela deras hem. De har tre barn och hade tex en av dem glömt ett äpple i ryggsäcken, ja då åt hon upp ryggsäcken för att komma åt det. Hon lärde sig öppna alla utdragsskafferilådorna och sopskåpet och vräkte i sig hela mjölpåsar och ALLT hon kunde hitta! Att hon då av och till blev riktigt risig i kistan så att hon en dag bla sprutbajsat ner hela deras hall me ALLA kläder och allt när hn var ensam en stund, tror jag var det som rågade måttet så att säga!Själv är jag inget hundproffs precis, men jag tycker det verkar som den jycken had ebehövt ett jobb att gå till för att få stimulans i hjärnan tillräckligt?
    Nog huvudet på spiken....som vanligt!
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan