• passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • Leksi
    passionsblomman skrev 2009-08-13 14:53:15 följande:
    Jag har h´just vinkat adjö till Heloise och Panzerfaust och hans syster. Det var bara huuur roligt som helst att ses och dessutom tog systern TVÅ kissongar, så nu är de bara de ittebittesmåiga kvar härhemma! alla de andra har flyttat till Gävle!
    Vad skönt att kattungarna fått nya hem! Och några du känner också, då lär de ju få det bra! Känns det tomt nu då? Tur att du har de små kissungarna kvar...
  • Leksi
    ingenjörsbruden skrev 2009-08-13 13:21:08 följande:
    Hahhhaaa Hvidis lillmuffin får med glädje ta förstaplatsen! Vi vill ju gärna ha 090909...hahhahaha blir säkert 090924 eller nåt...
    Då håller jag tummarna för att Fladderbuset inte kommer förrän i början av september!
    Vill ju inte att du ska börja föda barn på jobbet heller!
  • passionsblomman

    Jag är bara jätteglad att det gick så plättlätt att få fram goda hem till dem. Det är så skönt att det är löst så jag slipper tänka på det också nu i flytten. Hade de inte tagit alla tre hade jag ju varit tvungen att sitta med annons på sista kissen också mitt i allt röjande.

    Fast idag har jag en paus känner jag. Jag behöver ladda om och landa lite i allt det här och det var så kul att träffa bt-vänner och bara fika och ha det bara i solen en stund.


    Leksi skrev 2009-08-13 15:36:39 följande:
    Vad skönt att kattungarna fått nya hem! Och några du känner också, då lär de ju få det bra! Känns det tomt nu då? Tur att du har de små kissungarna kvar...
  • Leksi

    Så klart du är värd en paus! Som du har slitit de senaste vekcorna! Hur är det med förkylningen förresten?

  • Villemoa

    Vad bra att Panzers syrra kunde ta båda kissemissarna! Ja, Blommis, hur är det med förkylningen?

    Ingis; ja man blir rätt dränerad och tööörstig! Nu kunde ju inte jag amma mer än ca tre månader så jag hann aldrig bli alltför dränerad

  • passionsblomman

    Tackar som frågar, förkylningen börjar åtminstone gå åt det rätta hållet. Fast jag hostar så jag nästan pinkar ner mig och det är ju mindre klädsamt.

  • andbeyond
    passionsblomman skrev 2009-08-13 17:12:17 följande:
    Tackar som frågar, förkylningen börjar åtminstone gå åt det rätta hållet. Fast jag hostar så jag nästan pinkar ner mig och det är ju mindre klädsamt.


    *extra stor kram till Daa*

    Idag har jag hämtat brudklänning. Har PMS och tyckte att jag var hemsk i den. SÅ jag började gråta affären för att jag var så fuuul och tjoock.. Ja. Det var ju inte alls pinsamt. Men men, känns nog bättre då när det liksom är på riktigt. Bidde inga axelband heller för jag gillade inte hur de hade sytt dit dem, så bort med dem. 1000kr betalade jag för att jag ångrade mig. Bra där. Mindre bra dag, trött och allt känns jobbigt. Vill vara glad på vår bröllopsdag.. taskig timing med humöret är vad jag har.
  • passionsblomman

    Lilla älskade gumman då!

    Du vet ju att det där inte är sant som du stod och kände i butiken!Du kommer att vara strålande vacker i din brudklänning, så det så.
    Men du har nu det där "någradagarinnanbrytet" som jag nogsamt noterat att mååååånga av tjejerna man hängt med här har fått såhär strax inpå. Jag vet fler som bölat i affärer sak du bara veta. och sedan torkar man tårarna och går vidare och då har lite av all anspänning släppt och ligger bakom en. Det kommer att bli BRA och du kommer att vara glad på din bröllopsdag.


    andbeyond skrev 2009-08-13 18:21:53 följande:
    *extra stor kram till Daa*Idag har jag hämtat brudklänning. Har PMS och tyckte att jag var hemsk i den. SÅ jag började gråta affären för att jag var så fuuul och tjoock.. Ja. Det var ju inte alls pinsamt. Men men, känns nog bättre då när det liksom är på riktigt. Bidde inga axelband heller för jag gillade inte hur de hade sytt dit dem, så bort med dem. 1000kr betalade jag för att jag ångrade mig. Bra där. Mindre bra dag, trött och allt känns jobbigt. Vill vara glad på vår bröllopsdag.. taskig timing med humöret är vad jag har.
  • andbeyond
    passionsblomman skrev 2009-08-13 18:29:19 följande:
    Lilla älskade gumman då! Du vet ju att det där inte är sant som du stod och kände i butiken!Du kommer att vara strålande vacker i din brudklänning, så det så. Men du har nu det där "någradagarinnanbrytet" som jag nogsamt noterat att mååååånga av tjejerna man hängt med här har fått såhär strax inpå. Jag vet fler som bölat i affärer sak du bara veta. och sedan torkar man tårarna och går vidare och då har lite av all anspänning släppt och ligger bakom en. Det kommer att bli BRA och du kommer att vara glad på din bröllopsdag.
    :-P
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan