• passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • andbeyond
    passionsblomman skrev 2009-07-29 09:37:39 följande:
    Hahahaaaaa! Jag fick just ett mail att mäklarfirman fått in det av säljarna nu påskrivna kontraktet!Det betyder att bara nu besiktningen går bra, så har vi köpt ett HUUUUUUS!!!!
    *dansa omkring* yeeej!
  • lanovia 08

    Härligt Blommis!!!
    HOppas innerligt din beställning mottages denna månad.

    Ankan ok då var det ungefär som jag hade för mig.

    Ninnis, Koster var en bra idé. Vi pratade lite på en natt på Väderöarna, är så fint där ute. Men det är rätt dyrt också. Eller kanske inte dyrt med tanke på att det ingår lunch, middag och frukost i priset med det går mkt pengar.

    Indoor walking verkar som något som skulle passa mig. Jag har använt sådan maskin på gymmet några gånger tycker de är suveräna. Men sådant pass får nog vara för min del till efter graviditet... Gött att du hittat något som passar dig o som inte sliter på knäna.
    Vad kul om du kommer igång o börja rida igen i höst.

  • Jenny står brud 090801

    vilken bra idé Ninnis att överraska mannen...

    Ska hålla tummarna för dig Blommis imorgon då.

    ÄL- testet i morse visade ett svagare streck än igår, det innebär väl att jag hade ägglossning på dag 11 denna månad? det borde väl innebära en kortare cykel denna månad? Eller hur funkar det?

    Nu skall jag återgå till att sy ihop festprogram, skulle ju varit färdig med de för längesedan.

  • Ninnnis

    Jenny, jag har bara använt Clearblues äl-test, det är digitalt och visar "antingen eller", dvs inga svagare eller starkare utslag. Men det låter ju som du har haft äl om det blir svagare?

    Lanovia, vi bodde på Sydkoster Hotell Ekenäs, det kan jag varmt rekommendera! Superfint läge, god mat och mysiga omgivningar. Väderöarna har jag inte varit på, men det verkar fint.

  • Jenny står brud 090801

    Härligt, då blir det att fira ikväll :)


    passionsblomman skrev 2009-07-29 09:37:39 följande:
    Hahahaaaaa! Jag fick just ett mail att mäklarfirman fått in det av säljarna nu påskrivna kontraktet!Det betyder att bara nu besiktningen går bra, så har vi köpt ett HUUUUUUS!!!!
  • andbeyond

    Hihi, märkte just att jag kommer vara i Malmö när det är bebisdags i tråden! Var billigare att åka tåg i första klass än i andra.. mystiskt men väldigt trevligt!

  • Hvidbrud

    Åh, ninnis, vilken härlig fru din man har fått! Det är ju jätte mysigt och jätte romantiskt och dessutom väldigt praktiskt med tanke på lillknytet som ska växa i din mage !
    Skönt att det känns OK att komma igång med underredsundersökningar och sköljning.

    *blir dragen med i glädjedansen och skuttar runt som en toka, utan en tanke på att magen är rejält tung och ivägen i varje rörelse, skuttar, hoppar, slår klackarna i taket och föreslår flaggpunch... det gillar jag *

    Jenny: kan inte hjälpa där... vet bara att lillmuffin kom till dag 10 om man räknar ut det efter det datum man fick av läkaren efter UL. Ska ni på bröllopsresa?
    Åh, vad härligt att ha bröllopet framför sig! Ok, det är skiiit stressigt och jobbigt sista veckan (tror jag gick ner 3cm runt hela kroppen på 1vecka!) men ojojojojoj vad skönt det är när man står där och alla förberedelserna och planerna förs ut i livet och man står där bervid sin MAN som man har lovat att dela rästen av livet med och han är bara den vackraste i hela universum och man står där och bara strålar ihop... Ja, det är härligt och värt allt!

    Lanovia: iiihh! Lillmuffins vinkade till ordentligt när jag läste ditt inlägg om trådens första bebis.. Iiiihhh! Och jag blev helt lite lätt stressad... Shiiit!! Mamma. Jag? Hur tusan ska det gå? Jag kan ju knapt ta hand om mig själv och nu ska detta lilla oskyldiga väsen komma ut och är helt beroende av mig och av det jag gör och väljer. Nä, detta får man ju nästan ångest av!!! Mitt i glädjen !
    Drömde att jag köpt ett skottsäkert skötbord till henne inatt... Var har jag räknat med att jag ska byta blöjor?

    Skruvade ihop spjälsängen igår. Åh, vad fiiin den är där den står i hennes rum! Synd att alla madrasser var utsålda på IKEA annars hade jag nog bäddat den också!

    Picnic... vad mysigt! Kanske ska jag överraska maken med en sådan när han kommer hem idag? Nä, med tanke på hur han såg ut när han skulle upp klockan 6 i morse, tror jag att det är soffan som lockar mest när han kommer hem... Det såg inte ut som om han sovit särskilt mycket... Och den sista timmen låg han och kramade mig jätte hårt. Han måste ha drömt något, eller så ramlade 5-öringen ner och han fattade att det bara är 3 veckor kvar av vår tvåsamhet. Iiih!!!

  • Hvidbrud

    Oj, ett mastodont inlägg... Sorry!

    Ja, SJ är mysko... Brukar få till förstaklass biljetterna antingen billigera eller bara en femtilapp dyrare. Det är de värda. Så lugnt och skönt och kaffe och te och god frukt att mumsa på hela resan! Vad ska du hitta på här nere? *nyfiken i en strut*

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan