• passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • ingenjörsbruden

    Hejhej flickor!

    *Skickar BAMSEKRAM till Lanovia!* Vet hur det svider att lämna sin lilla håriga älskling...*snyft*.....men de är så lyckliga när man kommer o hämtar dem....så man glömmmer nääääästan bort hur hemskt det var att lämna iväg dem.
    Låter som att ni haft helt underbart så här långt....o ja...grekland kan ju inte bli annat än super! Hoppas att illamåendet inte blir ngt problem.
    Attans...skulle ha köpt sådan illamåendearmband till dig o postat så du hade haft dem i reserv OM du skulle känna dig lite gungig i magen.....Nåja....håller tummen stenhårt för superbra mående i grekland för dig!

    *KRAMAR Ninnis jättehårt osså!* Låter som en riktig Ior-dag (Phus åsnekompis)....*KRAMAR mera o står längs vägen o peppar, hejar o gör vågen när juliplusscyklarna trampar förbi*

    Blommis: SUCK för CSN....de är alltid så tjafsiga.....
    Huset du hittade verkar väldigt fint....kakkelugn är väl ett måste för brudar som oss!
    Hoppas att allt ser bra ut med follikelen *håller tummen stenhårt* o att ni får en skön o härlig dag på GRöna Lund.
    *KRAMAR massor o står längs vägen o peppar, hejar o gör vågen när juliplusscyklarna trampar förbi*

    Hvidis: *håller fortfarande tummen för att sista spekulanten knep butiken på studs* Hoppas att ni har det bra på er semester o visst var det nu i helgen ni skulle på bröllop osså.....du skulle ju ha din fiiiiiina grööööööna nyyyyyyyya klänning!

    Ankis: Hahahah jag känner igen det där med klippningen.....man fegar såååååå.....har faktiskt inte klippt mig sen i sept!
    Så det börjar bli liiiiite långt nu!
    Låter så härligt med cykeltur o dopp!

    Daa: Vilken dag.....*kramar om o klappar på kinden*.....skönt att få veta att allt var ute iallafall....men de borde ju verkligen ha ngn annan utsikt.....suck....eller sätta ngt på fönstret så man inte ligger o tittar på BB.....snacka om att trycka ner en i skorna totalt.....
    *kramar mera*

    jodå....sitter på jobbet på min första semesterdag....JÄTTEKUL!
    Nja.....men behöver jobba in ett antal timmar då jag var iväg mer än halva dagen för provtagningar o massa läkarträffar i onsdags.....o så är det liiiiite grejor att fixa innan semestern.

    Inledde semestern med tokspel på maken! Han tjafsar ALLTID om hur många kuddar jag har i sängen.....o speciellt nu med foglossningar mm så BEHÖVER jag verkligen ha ALLA kuddarna.....men då suckar han o pustar när någon kudde skulle komma in på hans sida av sängen.....fatta att jag blir helt kokt!!!
    Jag bär VÅRT barn.....jag får o KAN inte sova i den ställningen jag brukar....o sover jag på rygg så snarkar jag o vaknar därmed trött som ett ösregn.....lösning på problemet.....STOPPA UPP EN KUDDE I ARSLET PÅ MAKEN...... MOOOOOOORRR!
    FAAAAAN va jag blir förbannad ibland!!!!

    Så....nu fick vi ur oss det.....ursäkta för mitt tokspel!

    Var ju på profylaxkurs i fre-lördags...där var helt galet varmt i fre em....kokta kräftor typ....
    Men jäkligt bra....fick öva en hel del....men övar genom att partnern kniper en i lår eller baksidan av armen....o så ska man försöka slappna av o andas istället.....rätt tufft.....maken knep så hårt att jag fick blåmärken!! Så det funkar def!
    Nu ska vi BARA fortsätta att öva hemma o sätta upp gemensamma målbilder så han kan påminna mig när det är som värst.....
    Köpte ett vete-bälte osså...tror att det kan vara till nytta mer än bara vid värkar!

    Har semester nu o lyckligtsvis dator hemma... .....börjar jobba i v 32....ska bli så skönt med ledighet!
    Men nu får jag nog ta o jobba så att jag kan åka hem snart o sparka maken lite på smalbenen.....*morrr*

  • lanovia 08

    Blev visst inget mer skrivet igår, hade tänkt att svara på lite inlägg på kvällen. Men jag tog en powerwalk, kände att jag behövde röra mig. Var skönt men var för trött innan jag gav mig ut så väl hemma var det bara att lägga sig. Mådde pyton minst sagt så det blev natta halv tio här igår.
    Ingis vad gullig tanke med åksjukebandet. Men jag skulle nog inte vågat använda det. Råkade ramla på en sida en gång när jag satt och googlade om en akupunktör som varnade att åkesjukeband kan orsaka spontanabort. Även om det inte stämmer så skulle jag vara för feg för testa. har laddat om med Profylax istället.
    Och idag tänker jag ta en sådan innan vi ger oss av hemifrån, oavsett om jag mår illa då eller inte. jag vill verkligen inte börja må pyton på planet och sitta o känna det som att jag är påväg att dö.

    Ingis, vad fasiken är din makes problem när det gäller kuddarna?? Om det är vad du behöver för att sova så skall han bara knipa sin lilla mun och vara glad för att du får sova. Jag säger som vår senaste BM sa, "en glad mamma är en glad familj".

    Ninnis, jaaa försök glädja dig nu och njut av eran semester. För när det väl tar sig så kommer du faktiskt undra var i paniken låg. Det gjorde jag ialla fall. Jag förstår fortfarande varför jag mådde som jag gjorde mellan varven, men hur allvarligt var det att behöva vänta ett år? Det är ju många som får göra.

    Blommis skulle gärna se erat drömhus, du kan väl skicka det så kan jag titta om 2v.

    Tycker nästan det är skönt att varken Daa eller Ankan svarade spiral. Hade varit lite skrämmande om det varit alldeles för tydligt så som jag skrev igår.

    Nej nu måste jag ha frukost!
    Kram till alla

  • Ninnnis

    Flyger ni idag, Lanovia? Ha en UNDERBAR resa!

    Ingis, förhoppningsvis var det kanske bara trötthets/morgonfrustration från din makes sida, annars förtjänar han en kudde där solen inte skiner...

    Hoppas ni kan "börja om" semestern på ett bättre sätt imorgon.

    Här är det faktiskt helt ok väder idag. Så fort maken slutar prata i telefon (med jobbet...) ska vi besluta oss för vad vi ska göra idag. Och vet ni vad - TRE underbara, lediga semesterveckor ligger fortfarande framför oss, och dem ska jag BANNE MIG inte slösa bprt genom att deppa. BASTA!

    *stor kram till er tröstande, värdefulla tjejer som vet hur det känns och alltid får mig på bättre humör*

  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-07-06 09:45:35 följande:


    Blev visst inget mer skrivet igår, hade tänkt att svara på lite inlägg på kvällen. Men jag tog en powerwalk, kände att jag behövde röra mig. Var skönt men var för trött innan jag gav mig ut så väl hemma var det bara att lägga sig. Mådde pyton minst sagt så det blev natta halv tio här igår. Ingis vad gullig tanke med åksjukebandet. Men jag skulle nog inte vågat använda det. Råkade ramla på en sida en gång när jag satt och googlade om en akupunktör som varnade att åkesjukeband kan orsaka spontanabort. Även om det inte stämmer så skulle jag vara för feg för testa. har laddat om med Profylax istället.Och idag tänker jag ta en sådan innan vi ger oss av hemifrån, oavsett om jag mår illa då eller inte. jag vill verkligen inte börja må pyton på planet och sitta o känna det som att jag är påväg att dö. Ingis, vad fasiken är din makes problem när det gäller kuddarna?? Om det är vad du behöver för att sova så skall han bara knipa sin lilla mun och vara glad för att du får sova. Jag säger som vår senaste BM sa, "en glad mamma är en glad familj".Ninnis, jaaa försök glädja dig nu och njut av eran semester. För när det väl tar sig så kommer du faktiskt undra var i paniken låg. Det gjorde jag ialla fall. Jag förstår fortfarande varför jag mådde som jag gjorde mellan varven, men hur allvarligt var det att behöva vänta ett år? Det är ju många som får göra.Blommis skulle gärna se erat drömhus, du kan väl skicka det så kan jag titta om 2v. Tycker nästan det är skönt att varken Daa eller Ankan svarade spiral. Hade varit lite skrämmande om det varit alldeles för tydligt så som jag skrev igår.Nej nu måste jag ha frukost!Kram till alla
    Ojdå...det visste jag inte...då är fladderbuset en envis rackare som ville vara kvar fastän illamåendebanden.

    Hahahaha....va skönt att fler håller med mig ang mina jävla kuddar!!! Hahahah sicket i-landsproblem jag har!

    Tråkigt att du mår så kasst....inget vidare...hoppas att det blir bättre snarast....så du kan få njuta fullt ut av semestern!

    Flyger ni idag så önskar jag Säker resa o mkt sol o bara små vågor!

    Ninnis: Hoppas att maken avvecklar telefonen självmant....annars får du "tappa" den i en läskande drink...*hoppsan...nä men förlååååt*
    Nä inget deppande....ni har ju semester OCH SOL!!!!!

    *BAMSEKRAMAR som suddar bort deppiga tankar o allt illamående*
  • lanovia 08

    Japp idag åker vi, skall stänga ner datorn vilken minut som helst.

    Ingis, det stod ju inte att det alltid orsakar spontanabort utan att det KAN leda till det. Inte ens säkert att det stämmer ju. Bara jag som inte vågar chansa nu när jag läst det. Skall snart gå o proppa i mig en postafen istället. Kommer nog bli min bästa vän de närmasta 2v.

    Ninnis, det är bra. Upp med humöret och se till att njuta av din underbara make som är hemma hos dig i 3v.

    Hoppas det går bra för Blommis idag.

    Ninnis, skickar du sms om det händer något viktigt här i tråden? Fast nu är det inga BIM innan jag kommer hem igen eller??

    Ha det nu så bra all goa underbara tjejer. *vinkar hejdå och kramar alla*

  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-07-06 12:48:07 följande:


    Japp idag åker vi, skall stänga ner datorn vilken minut som helst. Ingis, det stod ju inte att det alltid orsakar spontanabort utan att det KAN leda till det. Inte ens säkert att det stämmer ju. Bara jag som inte vågar chansa nu när jag läst det. Skall snart gå o proppa i mig en postafen istället. Kommer nog bli min bästa vän de närmasta 2v. Ninnis, det är bra. Upp med humöret och se till att njuta av din underbara make som är hemma hos dig i 3v.Hoppas det går bra för Blommis idag.Ninnis, skickar du sms om det händer något viktigt här i tråden? Fast nu är det inga BIM innan jag kommer hem igen eller??Ha det nu så bra all goa underbara tjejer. *vinkar hejdå och kramar alla*
    *vinkar vinkar* Ha nu en uuuuuunderbar semester!
    Prostafen.....ja de funkar nog bättre än profylax mot illamåendet.... Ninnis är kommunikator no 1 här!

    Sitter här o ska snart gå hem......ska bara ta en tur o mata en extra kissekott som INTE fick följa med till Gotland!
    Man är helt galet populär hos den kissen...han är värsta matvraket.....o vet att är det tomt i matskålen innan jag ska gå....så fyller jag på....åker bara dit varannan dag.....så han KRÄNGER som tusan! Skönt att kunna göra någon så lätt lycklig!
    Stooor skillnad mot kissen hemma....som alltid har mat i skålen....o är det bara 15 pelletsbitar kvar när jag går på morgonen....så ransonerar han så att där är tills jag kommer hem....

    Hoppas att allt gått bra i dag, Blommis. O att det var fint väder o blev en tur till Gröna Lund.

    Jaha....får väl hem o se om det behövs stoppas upp ngn kudde där solen aldrig skiner på maken......*hmpf*
    Kan väl tillägga att jag är sexuellt frustrera OSSÅ(o därmed extra gramsen o stingslig*....så han har EN DEL poäng att jobba in.....*hmpf*....nåja....liiiiite plusspoäng kan han få om han har städat tills jag kommer hem......men ja....det tror jag inte....han brukar alltid dammsuga EFTER han har sprungit.....o det gör han väl när jag kommer hem.....den killen lägger inte upp sin dag för att spendera så mkt tid som möjligt MED mig känns det som ibland......Nåja....får väl sparka på ngt smalben så han lär sig att en grumpy-höggravid-fru INTE är roligt! på er alla!
  • Ninnnis

    Jag undrade också hur profylax skulle hjälpa mot illamåendet...

    Självklart meddelar jag eventuella viktiga händelser!


    ingenjörsbruden skrev 2009-07-06 16:35:22 följande:
    Prostafen.....ja de funkar nog bättre än profylax mot illamåendet.... Ninnis är kommunikator no 1 här!
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan