• passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • lanovia 08

    Så där nu har jag tatt mig till onsdagen vad gäller att läsa ikapp allt ni skrivit. Kommentera försöker jag mig inte ens på.
    skickar bara ytterligare kramar till Daa hoppas du mår ok.
    Och kramar till Hvidis som äntligen jobbat klar och Ninnis som fått prego igen, jädrans skit att indianerna kom trots fullträffen i stockholm.
    Hur gick förresten finalen i U21??? Har inte lyckats hitta något reslutat?
    Blommis såg något snabbt på vägen som tydde på att du påbörjat ny behandling? Jag får la läsa ikapp den biten imorgon.
    Ingis o Ankan skickar jag bara en kram till.
    Och nu glömmer jag säker någon ny här också som får stor kram också. En vecka frånvaro härifrån har gjort att jag tappat kontrollen.

    Vilken vecka vi haft sedan. Strålande solsken, bad och hav. Kan knappast bli bättre. Eller jo jag kunde fått må bra också för jag har mått rätt urselt denna vecka. Nu är vi hemma i två dagar innan det är dags för Grekland.
    Har lämnat hunden hos mina föräldrar nu så henne ser vi inte på 3v. Usch var tungt det var att lämna henne idag, tårarna rann när jag satte mig i bilen. Hon var så söt, hon rusade ut genom grinden när jag skulle gå ut och fram till husse och försökte få hoppa upp i bilen. Även om hon trivs med mina föräldrar och deras hund hade hon nog gärna åkt med oss.

  • passionsblomman

    Helloooo Lanovia!

    Hihi, akta dig när du ska börja lämna lilla pyret på dagis! -Då sliter det i hjärtat kan jag lova. Det har gråtits bakom knuten aav mer än en mamma genom åren...
    FAST mnan vet att de har det jättebra!

    Jo, helt rätt, nytt inseminarium idag och så imorgon är det för min del nu.

  • lanovia 08

    Kan tänka mig att det inte är så lätt att lämna i från sig småttingarna på dagis.

    Lycka till Blommis!! Inte dåligt att de inseminerar på en söndag. *håller alla tummar och tår*
    Så då vet du om 2v sedan? Det blir lagom tills jag kommer hem igen.

    har nu läst igenom det mesta tror jag. Men har mest skummat så har nog missat massa.
    Hvidis är det klart nu att det blir kejsarsnitt alltså?
    Hur har det gått med lokalen?

    Ingis och Hvidis se nu till att dubbelgnugga Ninnis riktigt bra. Ingis du kan ju det där. Tack!

    Vet ni, 2-4 oktober kommer jag ner o förskönar Malmö. Vi är ett kompisgäng som skall ses där då. Men kanske finns det några underbara sötingar till bebisar att se då också???

    Finns säkert massa mer jag borde kommentera men det är borttappat nu. Skall se om vi kan komma igång med packningen nu. imorgon åker vi!

  • Ankan80

    Åhh va härligt det låter med Grekland!!
    Hoppas ni får en skön semester Lanovia!!

  • Daa

    Hej på er!
    Hej Lanovia. Kul att du tittar in en sväng *tar tacksamt emot kramen* Skönt med Greklandssemester. Hoppas du får må bra. Men förstår att det blir jobbigt att vara utan hunden i tre veckor (lånade mammas några dagar en gång för några år sen och när jag ville ha honom några timmar extra för en skogstur gnällde hon: men jag saknar honom ju! (och då hade hon två till) )

    Blomman, vi fortsätter vara här i sanden, visslandes och hållandes tummar och allt vad som kan göras.

    Igår blev en konstig dag. Började blöda ganska mycket, så vi åkte in akut. Det visade sig att, trots kramperna i fredags, fostret var kvar än. Så det hände sig att jag fick ett rum på gyn, piller som skulle sätta igång allt, smärtstillande och dropp i armen (blev tvungen att fasta) ifall det skulle behövas en skrapning. Kändes helt overkligt. Särskilt när de ville frakta mig i rullstol från akuten till gyn (fick promenera själv när jag insisterade).
    Det var inte så farligt på det hela taget, för jag var ju ganska trött och sängen var helt okej. Värst var det när jag vred på huvudet och såg ut genom fönstret. På andra sidan glasgatan kände jag igen barnsektionen på sjukhuset. Just det: BB. Det var ju där jag skulle hamna i början av nästa år, var det tänkt.
    I alla fall gick det bra med den första åtgärden och ett VUL visade att det är klart nu, så vi fick åka hem (och äta och dricka! ).
    Nu är det alltså över, bara efterdyningar kvar, och det känns ganska så hemskt idag. Men samtidigt skönt, för nu kan maken och jag koncentrera oss på att hämta oss.

  • passionsblomman

    Lanovia: jo, idag är det dag 13 och imorgon ska vi in och göra VUL för att se om follikeln är borta som den helst ska vara, och är den kvar blir det ytterligare inseminarium imorgon igen, annars är det bara vänta och se. 14-16 dagar efter äl är ju det vanligaste för BIM. Och om 14 dagar är jag ju på dag 27, så det ärväl ungefär då man kan börja undra ifall indianerna ska veta hut eller tränga sig på ännu en gång.

    Daa: Extra stor kram idag! Fy vad pissjobbigt och skithemskt att behöva vara med om hela det där!

    Enda och absolut enda trösten är ju verkligen att det ligger bakom er nu och återhämtningen kan få börja. OCH förstås att det inte finns några hinder för nya graviditeter.

  • Ankan80

    Åhh..vilken dag Daa! Hamnade också på akuten vid mitt missfall...fast jag var tvungen att ha en rullstol för annars hade hela korridoren blivit färgad

    Skönt att du fick klarhet att allt var ute. För det kan man nog grunna länge på om man inte blivit skrapad.

    Hoppas snart på ny bebis för dig!
    Kraaaam

  • Daa

    Oj. Det låter riktigt jobbigt.


    Ankan80 skrev 2009-07-05 14:14:52 följande:
    Åhh..vilken dag Daa! Hamnade också på akuten vid mitt missfall...fast jag var tvungen att ha en rullstol för annars hade hela korridoren blivit färgad Skönt att du fick klarhet att allt var ute. För det kan man nog grunna länge på om man inte blivit skrapad.Hoppas snart på ny bebis för dig!Kraaaam
    Kram och tack detsamma
  • Daa

    Vi bestämmer att det är så


    passionsblomman skrev 2009-07-05 14:24:51 följande:
    Vi får se det så här: Tänk vad många sensommar- och höst plus vi har framför oss att jubla över i den här tråden!
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan