Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Grattis Twixiee!

    Ninnis vad har du för kalender, jag var ju tvungen att titta lite snabbt i min. Om jag inte missminner mig var det i tisdags, hmmm är det Börje eller Birger som du räknar till ovanligt flicknamn? Eller var det kanske onsdag så du funderar på Svante eller Boris?
    Nej du verkar ju iof ha en annan kalender med inofficiella namnsdaga, vad är det???
    Detta är ju bara för bra för att vara sant om ni har prickat så bra!! *huvudet i sanden*

    Blommis låter som att ni behöver en midsommarhelg hemma för er själva. Något som slår mig så här är ju att jag kommer inte vara hemma från torsdag-söndag. vilket innebär om du plusar där så ser inte jag det förrän söndag kväll. Kanske får säga till mannen att vi måste stanna hemma den helgen och sitta jour här vid tråden.

  • lanovia 08

    Idag funderade jag nästan på att stanna hemma men tyckte det var mesigt är ju inte sjuk bara gravid.
    Men fy f-n vad jag mår idag. Här får jag för jag trallat i några veckor o tyckt att det här var väl inte sååå farligt. Hann inte ned till frukostbordet innan jag kände mig skakig och muttrade på mannen som stod lite i vägen så jag inte nådde stolen och maten tillräckligt fort. Illamående är nog bland det värsta jag vet.

    Igår var vi ju och såg en 2v gammal bebis. Gud så små de är!!! (tycker man nog iof inte när man skall kämma ut dem). Jag höll på att börja gråta när mannen höll honom. Såg så sött ut, tänk att han skall bli pappa!!!

  • lanovia 08

    Ankan det gäller att passa på, rätt som det är har du plusat igen. Så drick för jösse namn.

    Gött att Ninnis man kommer hem idag. Jag tror du kan sluta fundera på om ni borde fått till det igår också, tror nästan att det hade varit för sent. Det var helt enkelt perfekt när det var.

    Blommis, kan ju vara så om sambon föredrar om han få veta det före oss.

    vi kanske borde byta mobilnr hela bunten så att när man är borta på semestern sedan kan den som plussar skicka ett sms till alla som är tillfälligt borta. Hur skall jag annars klara 2v i Grekland?? Iof räknar jag kallt med minst 3 plus innan dess!!!

    Vi har bestämt nu att vi skall på bio ikväll och äta på restaurang innan. Blir mysig fredag. Skall bara se till att inte må illa så jag kan njuta av maten.

    Kanske skall lägga några skorpor vid sängbordet så det blir det första jag äter på morgonen. För nu är det helt befängt. Är fortfarande skakis. Vet inte om det är ngt jag borde äta. Imorgon skall jag vara gräsänka och bara viiiila!

  • lanovia 08

    Så lite så. Men jag sa det inte för att vara snäll utan för att det är vad jag tror.


    Ninnnis skrev 2009-06-12 11:36:55 följande:
    Det var precis det jag ville höra, tack söta du! lanovia 08 skrev 2009-06-12 10:53:02 följande:
  • lanovia 08

    Precis! Du skulle bara våga annat!
    Jag har Ninnis och Ingis nummer.


    ingenjörsbruden skrev 2009-06-12 11:16:54 följande:
    Lanovia: Japp! Mobilnr-byte är ju bara ett måste!!! Måste ju smsa er när vi väl ploppat på BB!! Iofs så är min telefon en jobbmobil....o har faktiskt inte pratat med chefen hur vi gör under föräldraledigheten....i värsta fall så får jag skaffa ett kontantkort att använda under tiden.
  • lanovia 08

    Daa, det funkar men är jobbigt. Var hemma hos hunden på lunchen och var bra sugen på att ringa och säga att jag stannar hemma resten av dagen.
    Och självklart slank det ner några chokladbitar också... men kunde inte låta bli. Är svårt att stå emot när man är skakig.

  • lanovia 08

    Mina BM avrådde mig starkt från att äta arsle. Hon sa väl typ att den kvar ok men är säkrast att hoppa. Min verkar vara mkt hårdare än era.

    Ankan tycker du skall ge det en ny chans. Första gången jag åt det så var vi på ett dåligt ställe och jag lovade mig själv att aldrig nånsin äta det igen. Nu älskar jag det!

    Ingis jag drömde för ett tag sedan att jag födde hundvalpar så man vet aldrig vad som kan gömma sig i magen.

    Vingummi kanske inte är någon dum idé. Jag testar just med lakrits ifall det är så att jag behöver få upp blodtrycket lite.

    Ingis det är inte synd om oss, frågan är snarare vad vi skulle gjort utan dig som lättade upp stämningen så här på fredags eftermiddagen?

  • lanovia 08

    Våran bröllopsdag skulle resultera i en Lilly eller Lilian. Dagen vi träffades skulle ge en Alva, det tycker jag är fint.
    Vet inte vilken dag spilevinken producerades på. Trodde ju aldrig det skulle ta sig hade bara fokus på läkartider.

    Hmmm undrar varför jag bara kollar på tjejnamn???

  • lanovia 08

    TAck, det var vad jag behövde höra nu. *kram*


    Ninnnis skrev 2009-06-12 12:46:32 följande:
    Klart du ska unna dig en chokladbit, speciellt när du är skakig! Tror som någon klok sa, att man är sugen på det som kroppen behöver. Uppenbarligen behövde Spillevinken choklad Låter som en mysig kväll förresten Hoppas du mår bättre då!
  • lanovia 08

    Lakrits hjälpte, jag mådde genast bättre. (tråkigt då det är mitt favoritgodis )

    Hinner inte skriva så mkt nu, skall dra mig hemmåt snart. Ikväll blir det som sagt restaurang och bio.

    i mängder

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan