Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    *trycker ner strötkrukan rejält över skallen och rättar till glasögonen*

    Go babe!


    ingenjörsbruden skrev 2009-05-20 15:42:49 följande:
    *delar ut hjälm o fräcka skinn-"pajar" till alla tuffa bruttor i soffan*
  • passionsblomman

    Hahah! Jo, tjena! Nej du, DET är det inte iallafall!

    Ingis: ja några andra ballar finns det inte i närheten så det är ju alltid något. jag vill ha stark senap och mycket ketchup å lite rostad lök!

    oj, vad hungrig jag blev!


    Ankan80 skrev 2009-05-20 15:44:37 följande:
    Nä, inte febervarm utan bara varm övergångsåldern
  • passionsblomman

    Trodde väl du skulle haka på så fort du fick nys om det!


    Ninnnis skrev 2009-05-20 16:20:40 följande:
    Åh, gocart! Soffa! *slänger på mig skinnpajen och trycker plattan i mattan*Nu ska jag lägga mig och sola lite på treassen Ska nog pallra mig iväg på en powerwalk sen, men först ska jag unna mig lite läsning i solsängen... Jag ska tillbringa dagen med att passa lilla gudsonen imorgon, så mysigt! Han är så go och sprider sån glädje, den lilla människan Jag jobbar tyvärr på fredag, men efter det blir det helgmys med make och lillasyster.Ut i solen var det ja!
  • passionsblomman

    *skakar bara på huvudet jag med*


    Ankan80 skrev 2009-05-20 17:50:20 följande:
    Jösses ingis o Nalle...sånna idioter går det inte att prata med....*djup suck*
    Nu har jag ätit sill och potatis och ägg. MUMS!
    Hittade en sort på ica som var fårn "fiskeexporten i Varberg" och hette "drömsill" Filibabba!
  • passionsblomman

    Hahah! När jag loggar in vissa dagar när det skrivits som värst, då hinner jag bara läsa i denna tråden och ingen annan jäääättelänge!

    Såg du om den äckliga labradorhistorian lanovia? Vad tror du om min teori där?

    Nalle: Klart du ska vara hemma och kurera dig! INGEN annan kommer ta hand om din kropp så det får du se till att göra, och ingen kommer tacka dig om du "offrar" dig heller.
    Bor du förresten möjligen i Korsberga?

  • passionsblomman

    Ha! Min pappa bodde ett tag i Vetlanda och sedan i Korsberga i ett litet torp på en bondgård. Så det vet jag vart det är.

    Nalle Puh 40 skrev 2009-05-21 09:20:09 följande:


    Blommis: Nej, men i närheten Nu behöver jag alla era "bli bra i halsen knep" genast...
  • passionsblomman

    Ja, det var så jag drog min variant av logisk analys också. Hon HAR fått vara med dem på en hel massa, och gick ner till bra mycket schysstare vikt, fick bra kondis och allt, men hon vill visst inte vara ensam ALLS den damen. OCH hon är ett matvrak sedan innan, så när de bantade ner henne försökte hon skåpäta med förfärande framgång...

    lanovia 08 skrev 2009-05-21 10:07:29 följande:


    Jag hittade det blommis, missade det igår. Skulle nog säga att det inte var hunden det var fel på utan fel hund hos fel personer. Skaffar man en labbe får man vara beredd på att den behöver stimulans. Nu får vår hund mkt stimulans på dagiset och hon har dessutom varit väldigt trött de sista månaderna sedan förra löpet (därför vi valt att kastrera henne). MEN en labbe som är rastlös och inte får stimulans river hus om så behövs! Din teori får helt klart godkänt av mig Blommis.När våran var valp så rev hon ner bitar av våran tapet i hallen. För att inte prata om den gången telefonen inte fungerade, avbiten telefon sladd. Detta gick väl att stå ut med, värst var den dan då vi kom hem från jobbet och hon lyckas gnaga sig in i väggen genom betong och allt. Ett stort hål hade vi att täcka innan vi flyttade från den lägenheten. Vi stimulareade henne iof, men var väl tråkigt att ligga själv några timmar.
  • passionsblomman

    Så du har ett virus alltså.( Bara bakterier kan ju behandlas med penicillin)
    *För det första är det visst nånting och inte ingenting!

    *För det andra är det nu ännu viktigare att du håller dig lugn och låter din kropp vila.
    Det av den enkla anledningen att din kropp alldeles själv måste fördriva de förbaskade bacillerna som bosatt sig där. Det behöver den få göra i lugn och ro. Mycket vila, mycket sömn, mycket vätska och GURGLA och käka ChiSan och Mivitotal. Berrocca är bra också, det ger extra krafter.

    Bara för att det är vanligt eller för att doktorn inte kan hjälpa en så är det inte så att du inte är sjuk! Seså, koka thé och drick med honung...

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan