Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Hvidbrud skrev 2009-05-27 11:38:38 följande:
    Igår när jag pratrade med maken i telefonen för att säga godnatt (han sov i Kbh för han jobbade sent och skulle upp tidigt...) så prövade hon nästen komma igenom magskinnet. En fot tryckte upp hela magen jätte länge. Kunde nästan killa henne! Oj vad jag skrattade!!! Hi hi!Busunge!
    Naaaw...*smälter*....fast kommer att tänka på den läskiga bilden med bebismagen där man såg bebisfoten supertydligt....*brrr*
  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-05-27 13:09:43 följande:


    Vad sött! Min mage är jättekonstig idag, spänner och håller på. Ungefär som jag kan tänka mig att det känns om ett tag när magen växer, men redan???Är helt slut nu, oj vad mkt tankar som snurrat.Har bokat tid hos BM nu. Skall bli kul. Köplats nr 229, urk!!! Kommit fram ännu?
    känner igen den där känslan....lite molande stretchande eller?
    *klappar försiktigt på magen*
  • ingenjörsbruden

    Nä men fy fasen vilken energidränering!!! Tur att du är så luttrad o vis o inte ger dig!!
    *blåser försiktigt på smalbenet o pussar på plåstret*

    Lanovia: Hahaha ja det är nog bara att vänja sig...kände av det mest i början...sen vänjer man sig....eller tappar känseln...

    Ninnis: Lite synd är det om dig som inte har mannen hemma...men det låter väldigt skönt med te o bok o terrassen!!! *norpar en solstol o slår mig ner jämte o sörplar te o solar*

    Nallis: Jobbansökan! Va spännande....o jobbigt att skriva....

    Ankis: Låter ju som ett trevligt ställe du ska börja på!
    Hahaha det där med stadsbussar känner jag igen....hahahaha en gång så gick jag på fel buss på centralen så jag fick åka runt HELA Malmö innan jag kunde gå av där jag skulle (3 hållplatser från Centralen...fast på andra hållet)

  • ingenjörsbruden

    Nalle Puh 40 skrev 2009-05-27 17:01:41 följande:


    Ja, för nu är jag så otroligt less på mitt jobb fast det jag söker är oxå inom handikappomsorgen för det är typ bara det jag kan
    Ibland har man bara gjort/lärt sitt på en arbetsplats....man ska bara inse det i tid o gå vidare till nästa arbetsplats o lära sig mer o fortsätta utvecklas.
    Du kan inte ta ngt deltid med massage? o kombinera alltså...
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-05-27 17:20:25 följande:
    Ninnis, nu skiter kag i den här dagen och kommer och sätter migi en solstol brevid dig.Hrela brevlådan var proppad med post idag. Särskilt med ett jobbigt brev.....TVÅ rediga ökenjobb som jag är anvisad att söka för att inte förlora min ersättning. Det är så att säga inte en slump att de butikerna ALLTID har annons ute...Nu måste jag lägga tid på att söka dem och sedan hoppas jag inte får dem...eller, det får jag nog inte, för det ena skulle man kunna jobba till 19 varje dag och det kan jag inte för vår sons fritids stänger kl 18 och min man jobbar TYVÄRR till kl 21.30.Jag har hunnit sitta i evigheskö både med a-kassan och F-kassan igen nu på em.Lika bra att ta all skit samma djävulska dag.Lika så bra att jag har indianerna här också och myror och allt.När allt det är avklarat, då blir det sol och ljusa tider för hela sköna slanten eller hur? VISST tror ni att det bir så för mig?Gärna kan han Richard från postkodmiljonären få ringa också!
    Sicken dag....ja nu måste det ju bara vara positiva saker som kommer o säkerligen Richard osså!! *håller tummen extra hårt*

    Nä nu ska jag ta o åka hemåt....kan ju inte sitta här i all evighet....måste ju ha lite att göra i morgon!
  • ingenjörsbruden

    Mitt bästa tips på att slippa bli intressant för jobb som man inte vill ha....är att inleda brevet med:
    På arbetsförmedlingens begäran söker jag tjänsten som......

    Kvittar hur mkt de har behov av folk...så skriver man så så hamnar ens ansökan i det runda arkivet direkt....har jag märkt.
    Sen är det ju inte fel att begära rejält hög lön.

  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-05-28 07:27:54 följande:
    Ankan, vad kul att nya jobbet verkar bra Lanovia, KLART att det kommer att gå bra! Det finns ingen anledning att tro nåt annat Andbeyond, lycka till på intervjun! Hoppas du får jobbet Blommis, hoppas du INTE får jobben Celeste, ha en bra vecka!Ingis & Hvidis, hejhej!Nu ska jag förbereda mig inför presentationen jag ska hålla om en stund, wish me luck!
    *lyckospark i baken o så håller jag tummen*

    Spelade faktiskt in barnmorskorna.....såg dock de sista 5 min tillsammans med maken....ett litet pyre som kommit ut o låg på mammas mage.....behöver jag nämna att det kom tårar i mina ögon?! Ska def försöka följa den serien!
  • ingenjörsbruden

    Oj sicket stiljtje det är här idag....man skulle ju kunna tro att vi har mkt att göra!

    Bara måste se inspelningen av Barnmorskorna ikväll!!

    På tisdag ska min magen mätas! Hoppas jag kan få höra på fladderbusets hjärtslag då osså!

  • ingenjörsbruden

    Hvidis: Hade gärna gått till en "jordmor"! Din verkar så mysig!
    Ska till BM efter föräldragruppen...så ja...1130 ung....ska bekänna att jag känner mig tröttare än innan på mornarna.....blir nog järntabletter misstänker jag.... Nåja....ska bli kul att se alla mått o så!

    Ninnis: SUCK!!! vilken energisugande jäkla svintotant! Morrar lite extra på henne.....men skönt att du fick receptet iallafall....håller nu tummen för att det inte blir strul på apoteket...*kramar hårt*

    Lanovia: Naaaaw *smälter massor* Spillevinken!! Gulligt! Bra med kodord!

    O Blommis har ett välfyllt kylskåp....

    Skönt att höra att cykeln verkar stabil, Ankis.
    Tycker att du är superduktig som kämpar på med VV! Trägen vinner!

    *skickar en bamsekram till Nallis*

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan