Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Jag är här!!! Nu ska jag bara läsa ikapp!!!

    Jäkla tur att maken tog med sin bärbara hem från jobbet!!

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-05-17 10:37:48 följande:
    Klart Norge vann! Den hade ju alla element en vinnar sång ska ha. (synd man inte kunne rösta på den absolut första sången, för den är BÄST!!! Tönti på det räta sättet liksom.)Nallis: Det är jätte olika. Man får bara vänta och se hur det är för en själv. jag blev regelbunden som ett klockver på en gång!Tjejer, Jag stannar i Kbh idag och packar och sköter om fin förkylning. Ni får ha det jätte mysigt. Nästa gång är jag helt klart med!!!
    *klappar om o hämtar honungste med ingefära i*
    Krya på dig, Hvidis!

    Ja maken han knappt hem innanför dörren innan jag anföll...höhöhöhö....
    Sen hade han med sig hem två mastodontstora räkmackor!!!
    SÅ GOTT o så mätt jag blev!! Mumms!

    Så det fick han också extra betalt i natura för!!

    Igår var det allmänt fix hemma...sorterade ut gamla kläder o försökte slänga....svårt...kan ju vara bra att ha när man mekar i trädgården eller är hemma med bebis....ja...lite blev det slängt iallafall. Skönt att röja undan!
    Schlagerfest på kvällen!!! Maken o jag satte Norge som etta o kammade hem vandringspokalen....så nästa år så har vi schlagerfest hemma hos oss (bokar ni i kalendern nu?!)

    Blommis: Skönt att höra att sista dagens underredesmekande avlöpte utan större smärta.
    Gulliga sms ger mkt extra poäng!

    TRäffade osså maken på jobbet...på en julfest hade vi varandra till bordet....men inget hände förrän på tredje daten helt enligt dating-proceduren....eller nåt!

    Ni hade ju skrivit massor...så jag kommer ju inte ihåg ens hälften....Skickar en bamsekram till er allihopa!!!!
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-05-17 11:12:15 följande:
    Hvidis, vad synd att du inte kommer, men det är klart du ska vårda förkylningen. Nu flyttar du ju snart hit, så då kan vi ju ses när som helst! Nu ska jag ta en powerwalk i sooooolen!
    Japp det får bli MÅÅÅÅÅÅNGA träffar nu när Hvidis flyttar!!!!

    Gäsp....har bara sovit 6 h.....liiiiite för lite men man måste få ngt gjort här hemma osså!!!!
    Vi ska åka till ARlöv o kika på en fasad som är teglad med det teglet som vi har fastnat för....ska kolla hur det ser ut jämfört med takpannorna som vi tänkt.....
  • ingenjörsbruden
    Ankan80 skrev 2009-05-17 18:15:25 följande:
    Hallo girls!Har varit på bilträff i helgen. Luktar bara avgaser och brännt gummi nu ju Och idag ringde de från Lund och ´frågade om jag ville komma på ytterligare en intervju och träffa de andra som jobbade där och diskutera vilken anställningsform jag skulle kunna få! Så jag är så jäkla glad idag, även om det kanske inte är def. besked så lutar det åt att jag får det.....tjohooooo!
    Oooohh så spännande!!! Verkar ju lite lovande!!

    Blommis: Så surt med huvudvärk när det är fint väder....känns alltid mer psykiskt ok om det är hemskt väder...men är det fint så vill man ju bara ut. Hoppas att det går över fort!
    Grattis på förlovningsdagen!

    Det är helt galet så fort tiden går....jag o maken har snart varit tillsammans i 7,5 år....det bara flyger!

    Det där med många omställningar i livet på samma gång känner jag igen...tyvärr så går det inte alltid så bra att göra ALLT på en gång....bättre att man tar en sak åt gången o kommmer en bit på vägen med den förändringen innan man går på nästa....ÄVEN om man vill göra ALLT IGÅR!

    Skynda långsamt är det bästa!
    O även om picknickande inte är det bästa för figuren kanske så gör det underverk för själen o förhållandet!! Så alla onda saker för ju med sig ngt gott!
  • ingenjörsbruden

    Idag träffade jag Ninnis o Lanovia!! Tackar för två väldigt mysiga fikor! O ja.....vi pratade verkligen om allt precis som vi gör här i tråden....väldigt bra då vi fick sitta själva ganska fort!! Skrämde nog bort några killar som inte kände för att sitta o lyssna på flytningar, hormonsvängningar o ÄL! Moahahahahhaha!

    Vi kom fram till att det är attans tur att vi har varandra här inne.....för vi är alla (nästan ) i samma situation o det stödet som vi ger varandra är ovärderligt....o så tror vi att även våra män är rätt glada för att slippa höra alla detaljer som ältas o grunnas på!!

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-05-17 20:01:00 följande:
    Guuuud vad avis jag är på ert irl-fika!*nöjer mig med att krama er i cyberspace*
    *kramartillbax*
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-05-17 20:58:00 följande:
    Just nu påminns jag starkt om slutet på en graviditet......min ena katta går här och ser ut som om hon ska explodera när som helst. Hon får inte gå ut, för sist grävde hon ner sig och ungarna och jag vill gärna hitta dem-helst övervaka själva födelsen också. Så, jag har en skitmiss(!)nöjd hona här som inte begriper varför jag har blivit så oväntat dum i huvudet att jag plötsligt inte förstår "jagvillgåutjamet".Man SER ungarna kravla därinne, så hela henne mage buktar och böljar och ser helt utomjordisk ut!HOPPAS det är dags NU, för då är de kanske inte så himla många..tänk om det är längekvar och är tio stycken!
    Hahahaha kommer att tänka på den där bilden som någon la in här för leden....på en gravidmage där man ser en fot bukta ut....creepy!!!

    Ninnis: Du är osså lika söt o trevlig i verkligheten!

    Nallis: Du är galen...hahahahha...måste vara allt karusellande som gått åt huvudet eller?!

    Nä nu ska jag äntligen gå o krypa upp i makens famn i soffan!
  • ingenjörsbruden
    Celeste97 skrev 2009-05-17 23:37:52 följande:
    Jag tycker att ALLA som har mensont borde få en liten kissemiss att gosa med på magen. Tackars!
    Babsolut!!! Det måste vi skriva in i grundlagen!!!

    Lanovia: Skönt att ni är hemma hela o nöjda!! O ja....jag tror vi skrämde bort både en o annan på Waynes!! Moahahahahaha!
    Speciellt killarna sidan om oss....tror vi hann säga flytningar en gång sen gick de! Hahahahahahaha!

    Idag är jag så sjukt jäkla trött....kändes som att jag inte kunde somna igår....fastän jag var ap-trött.....hittade ingen bekväm ställning o sen svullnade slemhinnorna i näsan upp så jag var tvungen att andas genom näsan=jag snarkade......ååååh så irriterad jag var/är!
    Hvidis, kan jag få låna din brits med hål för gravidmage?

    Det där med mensen.... förra gången jag slutade med p-piller(bara för att jag käkat det så länge o ville känna hur kroppen mådde utan fusk-hormoner) så var den regelbunden i 4 månader...sen började den balla ur....fick sen diagnosen PCO-S....o med GI-mat så blev den bättre.
    I höstas när jag slutade med p-piller så var cykeln regelbunden med 28-30 dagar....
  • ingenjörsbruden

    *gör vågen* för Lanovia som lämnat blod!

    Blommis: Kramar är guld värda.

    Hvidis: Fladderbuset är rätt snällt än så länge iallafall...använder bara min urinblåsa som studsmatta ibland...
    Buset har sina vakenperioder.....rätt konsekvent redan.....blir intressant att se när den behagar komma ut.

    Låter jobbigt att du inte får sitta still...men har hört andra som fått hårda protester när de varit stilla.
    Fladderbuset sprallar ju så klart loss när jag sitter ner (ibland) men då pratar vi o så klappar jag magen så blir det bra.....so far so good...

    Andbeyond: Klart ni har plats för katt!!

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-05-18 10:03:27 följande:
    Vill åsså ha tiseonge!!!!! Men inte med bebis, i lägenhet. Om ni får en kull till om några år, när vi har hittat Huset med den vilda trädgården, så vill jag gärna köpa en lite tattunne av er. Åh, de doftar så gott! Och när de är helt nya och går och liksom ryster på huvudet och har små tunna spetsiga svansar... Åh, suck! ...så har man gått och gift sig med en hund-människa...
    ...tattunnar funkar inte så bra med städmaniska män har jag kommit på.....
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan