Inlägg från: Iluna |Visa alla inlägg
  • Iluna

    Fler med prestationsångest?

    Igentligen skulle vi åkt iväg och gift oss själva, men det blev så dyrt..så planerna ändrades för 1månad sen att vi skulle ha ett litet litet bröllop uppe hos min familj i skellefteå istället. Man tänker ju att de är väl inte så många som åker 80mil för ett bröllop... så vi har bjudid ca 35pers i hopp om att inte så många kommer..men som de ser ut nu kommer dom flästa och ja kommer inte alls få ha det där lilla bröllopet ja vill.

    Vi hade tänkt oss en liten mysig cermoni ute på grädet, inget märkvärdigt, att alla står tillsammans, sen efteråt en mysig middags buffe, inget spex utan bara lugn och ro med familjen... Men nu när de kommer så många får jag världens prestationsångest..då måste vigseln vara mer speciell, maten måste va perfekt, borden snyggt dukat med blommor på borden...kanske borde jag göra ett festhäfte? kommer folk tycka de är tråkigt, dålig mat, för lite bröllopsaktigt? en miljon tankar och krav tynger mina axlar...borde väl inte känna så, å mannen tycker bara ja e löjlig, han skulle kunna bjuda på grillad hamburgare utan duk på borden lixom. kan inte alls förstå min hysteri :S e de ja som bara e löjlig eller finns de fler??

  • Svar på tråden Fler med prestationsångest?
  • Iluna

    jo ni har ju såklart rätt, men kan inte låta bli att känna press..inbjudan talar för att de inte är nått pampa och ståt... men av de bröllop vi varit på i vänskapskretsen så har de varit väldigt stort och så...då känner man ju att man måste leverera..men ja hoppas ja lugnar mig snart...

  • Iluna

    de har väl igentligen inte me va gästerna tycker utan mig själv och den pressen ja sätter på mig själv..att allt ska vara så perfekt och "felfritt"... jag sätter för höga krav och krav som ja kanske igentligen skiter fullständigt i..derför va tanken på att åka iväg själva så härlig, slipa tänka och planera så mycket...fast samtidigt är jag ju väldigt glad över att få ha min familj med under denna dag...å ja vet att mina vänner inte bryr sig så mycket..utan de är väl gentemot mannen vänner som ja känner pressen på att allt ska va så bra och speciellt, eftersom ja inte känner dom så väl...

  • Iluna

    jo ja ville verkligen inte att någon skulle tro att de va ett super party bara för att vi bjudit in till bröllop..så hoppas dom har den tanken med sig när dom kommer.... :)

Svar på tråden Fler med prestationsångest?