• manice

    Någon mer höstbrud som ska ner i vikt?!

    tack snälla för era lovord om min klänning. ja den är underbar!Vad duktiga alla är som kämpar på :) Imorgon är det dax för min veckovägning. OCH kom ihåg detta nu (fråga mig gärna imorgon :P)att jag ska till gymmet imorgonbitti, innan sambon sticker till jobbet (alltså innan kl nio!)annars blir det ingen träning för min del imorgon för sen är jag esam med lilltjejen. Så jag skriver ner det här och känner mig plötsligt väldigt motiverad att stiga upp tidigt och sticka och träna. Antar nämligen att det är lätt att stänga av alarmet och sussa vidare :)

  • manice

    YEEEES i did it!! Upp och på med träninngskläderna, iväg till gymmet och 25 på löparbandet i hyfsat tempo. Skärmen visade en bra bit över tre km när jag var klar :) Härlig start på dagen. Veckovägningen visade -0,9. Hyfsat!

    December2009: SJlälvklart ska du hänga här! Här nere i södra delen av landet har vi i stort sett höst året om :)

    rooderberg: Härligt jobbat! När man väl är inne i joggandet är det ju så underbart skönt. Själva joggingrundan känns liksom som en härlig belöning på allt slit, man mår så bra efteråt!

    Själv vågar jag inte jogga utomhus just nu, så jag håller mig till löparbandet. Vi bor nära en sjö och här finns en hel del snokar. Jag vet, det ÄR tramsigt, men jag har sjuk ormfobi!

    HA EN HÄRLIG HELG!!!

  • manice

    vad kul att alla verkar vara motiverade och vad alla jobbar på bra! Hoppas du mår bättre imorgon december2009. Inte kul alls att vara sjuk :(

    AnnaK du har ju tappat jättebra!

    Håller tummarna för en bra invägning imorgonbitti kroppcaka. Jag är glad att det är LÅNG tid till fredag och vägning. För jisses vad jag vräkte i mig godis igår :( :( :( Har dessutom värsta PMS-svullnaden just nu så jag känner mig allt annat än i bröllopsform :( MEN idag sprang jag 5 km på löparbandet. Det är jag otroligt stolt över!!

  • manice

    roodeberg: jag räknade också ut mitt BMI häromdagen och fick en chock. Låg precis på gränsen till överviktig. Tränar också flera gånger i veckan och tänker att det här med BMI inte kan vara hela sanningen. Tänk på en riktig idrottsman/kvinna, då skulle de alla vara överviktiga då?! Handlar ju också lite om vad för kilo man har på kroppen. menar inte att jag är jättemuskolös, men jag är ju inte bara fet iaf! :)

  • manice

    MiMinelli: Jag har åxå kört VV en gång i tiden och faktiskt mådde jag också riktigt bra av den kosten. Nu räknar jag inte efter VV men jag har det i åtanke ändå :)

    December2009: ska kika in på bloggen, jag är en riktig bloggoholic =)

    Idag blev det 5 km till på löpbandet. Nästan mer dumt än sunt då jag inte mår särskilt bra just idag. Min envishet gagnar inte ens mig själv alltid, men nu är det gjort iaf.

  • manice

    Ojojoj, veckovägning om några timmar och det vill jag INTE. Igår blev det en hel del godis, god ma och vin dessutom :( Får väl glädjas åt att det är et tag till innan det blir september!

  • manice

    Ja men ibland måste man väl få synda lite?!! Idag har jag minsann varit riktigt duktig iaf! Tog bussen till stan, men promenerade hem. Veckovägningen visade på -0,6 kg. jag är nöjd med det. Allt minus är ju minus! Nu ska jag snart till gymmet, sen är det helg :) Önskar er en skön sådan alla duktiga kämpar :)

  • manice

    Wiiiihhhhhhooo först ett medelpass på friskis och sen 3 km löpband efter det :) :) Jäklar, nu är jag trött, men glad :D Fast nu tänker jag minsann äta lite gott ikväll. Man måste ju leva också ellerhur?!! Trevlig kväll tjejer!

  • manice

    Hej å hå, var ett tag sedan jag kikade in. Idag sprang jag hela 6,5 km :) :) :) Duktiga mig!! men igår var det ingen bra dag. Åt massor av godis! Vi var i tyskland och handlade till bröllopet och tyvärr var chokladen också billig där. Att man bara kan proppa i sig så :( Imorgon är det veckovägning och det är inget jag längtar efter. Men men vi kämpar på :)

    roodeberg: låter inget vidare med ditt ben. Ajaj måste gjort jätteont ju. Kanske inte alls är läge att gympa så länge du har ont. Simning kan det vara något?

    duochjag: välkmmen hit! Här kämpar vi på och inspirerar varandra :)

  • manice

    Inte ett gram, varken upp eller ner, hade vågen rört sig imorse när det var dax för veckovägning. Nåja det var inte upp iaf :/

    Varför är det så otroligt svårt att gå ner de sista kilona? Jag vill väga max 62, men vågen stannar runt 65 hur jag än bär mig åt! Alltid när jag ska minska i vikt så går det jättelätt till ca 65 kg, sen är det stiltje! Så här har det alltid varit, någon som vet varför?

  • manice

    roodeberg: Jag är ståtliga 162 cm :) Vist skulle jag vilja gå ner till 60 eller under, men det har jag aldrig lyckats med. Jag tränar ju en hel del och har alltid gjort så det är svårt det där med längd kontra vikt. 62 kg vill jag väga iaf, det är målet, men jag tror faktiskt inte jag fixar det. Jag lyckades en gång med VV och då fuskade jag på slutet och svalt jag de sista kilona :) Självklart hoppad jag ganska omgående upp till 65 igen :S

    6 km löpning idag iaf :) men i förhållande till vad jag ätit i helgen skulle jag nog behövt springa 10 ggr längre :O

Svar på tråden Någon mer höstbrud som ska ner i vikt?!