• annak82

    Någon mer höstbrud som ska ner i vikt?!

    Jag är ocksp med!!
    Skall gifta mig 15/8 och vill tappa ca 4-5 kg. Från 60 till 55-56. Jag har börjat med metoden "ät det du vill så får du inte cravings och ät tills du känner mättnad INTE mer" och så joggar jag. Igår blev det 6 km. Har stegräknare på mig också och det slutade igår på 22 300 steg och då var joggingturen inräknad där.
    Har turen att ha ett jobb där jag rör mig mkt så det blir en del steg på jobbet. Nu blir det morgonpromenad.

    /A

  • annak82

    Rodebjer, jag väger mig KKt sällan, men har ändå satt upp viktmål. Men jag gör som du, provar kläder typ varje vecka. Det är faktiskt roligare än att väga sig!

  • annak82

    Har tappat från 60,3 till 59,8. Inte kmt men alltid något. Nu skall jag vänta ett par veckor innan jag väger mig igen.
    Igår blev det 19.000 steg på räknaren och idag siktar jag på 20.000 som vanligt. Känns som en mkt bra rutin. Inte alls jobbigt! Har lagt ner att jag måste träna, måste träna. Nej, nu handlar det om att röra på sig, no matter what det är. Och jag göra bara sånt jag tycker om!

    Hoppas att det håller. /A

  • annak82

    Det låter som att det går framåt för alla!

    Ställde mig på vågen idag och har från start (60,3) tappat 1,2 kg nu till 59,1 idag. Nöjd! Målet är ca 55 om 3 månader och det känns faktiskt ganska så lätt som det känns nu. Kommer jag ner till 56 är jag nöjd. Jag vill ju inte banta utan kör med äta vad jag vill och inga förbud plus att gå mkt. Igår blev det 21.000 och idag är jag på 15.000 nu så jog hoppas att det slutar på ca 20.000.

    Manice - du tappar också. Bra jobbat!

  • annak82

    Roodeberg - bry dig inte om det! Du tycker ju att du är fin som du sade. Och det krävs inte många kg för att sjunka lite på den skalan. Kämpa på bara!

    Jag blir så peppad varje gång jag går in och läser i tråden, så härligt att alla kämpar!

    Kroppcaka tappar i rasande fart, gratulerar.

    Själv har jag tappat ytterligare 0,9 kg. Från start är det nu 2.1 kg! Jippie!

    Slutade med 23.000 steg igår. Jag tror att det är stegen som gör det faktiskt, för jag äter ju vad jag vill (i rimliga mängder). Skönt att det funkar.

    Igår skickade vi ut inbjudningskorten så det känns härligt. Bröllopet är 15/8 för oss och jag börjar känna att det närmar sig.
    Ha en bra dag tjejer!

Svar på tråden Någon mer höstbrud som ska ner i vikt?!