Inlägg från: manice |Visa alla inlägg
  • manice

    Hjälp med färgtema!

    ja som rubriken lyder, här behövs HJÄLP! Vi gifter oss den 5/9 och jag känner att det är hög tid att ta tag i inbjudan, men innan dess måste vi ju bestämma färger. Mina tankar snurrar kring svart, vanilj och silver. (Vi har förmånen att låna helsvarta linnedukar eller vaniljfärgade) men funderar samtidigt på om dessa färger tillsammans blir för "stela". Någon färgklick kanske?

    Tidigare funderade vi på att ha riktiga höstfärger. Men det känns inte riktigt "jag" att välja typ orange. Isf får det bli i vanilj, brunt och kanske nåt...

    NI ser, HJÄLP!! :)

  • Svar på tråden Hjälp med färgtema!
  • manice

    Fast passar det sig med svarta dukar på ett bröllop?! Tänkte ha någon löpare ovanpå isf.

  • manice

    tack snälla för era kommentarer :) Imma jag hittade rätt via google och ja det är snyggt :) Känner också att jag vill bryta med någon livligare färg för att inte få det för stelt, eller för att få begravningskänsla :O hemska tanke! Svart, nougat och vanilj låter jättesnyggt (tack Novia72!) men kan man sätt ytterligare en färg till det? Typ röda rosor på borden eller något i den stilen?!

    Har också snöat in lite på silver eftersom vi ska ha titanringar.

  • manice

    Har också funderat på rosa, men blivande maken tycker inte riktigt om det. Vanilj, silver, nougat och lime kanske??!

  • manice

    Bluebride- håller med :) Grejen är bara den att vi hade lila på vår dotters dop förra året. Kanske känns "samma"? eller också är det kul just för att vi kör samma färger :)

  • manice

    Färgerna i lokalen går mycketi svart och silver. Vita väggar iofs. Lokalen är från början en lada till ett slott, men nu är den helt omgjord. oerhört fint inredd!! Jisses vad svårt det här är :) Jag håller med giz83 om att man kanske bör hålla sig till tre färger. Vill inte ha det plåttrigt eller "för mycket".

  • manice

    Nähä lila vägrade visst blivande maken (varför ska han tycka en masa om mITT bröllop :P) Idag har vi funderat på:

    svart, vitt, silver och... (och kanske något till)
    eller
    vanilj, nougat (och något till)

    Jisses vi kommer aldrig kunna skicka ut någon inbjudan :( Måste ju bestämma våra färger först. Som färgperson är jag mycket för jordnära färger. Gillar brunt, svart, vitt, sandfärgat osv.

  • manice

    Nu mumlar blivande maken om att han föredrar svart, vitt och rött med inslag av silver. Ska jag hugga på det?!!

  • manice

    TACK passionsblomman! Tanken är ju att köra på svart och vitt (eller vanilj)som bas. Silver och rött är isf tänkt som små detaljer i dekorationen. Kandelabrarna är ju i silver, lite silverdekoration på ljusen kanske och vi hade tänkt oss något silverband i inbjudan etc. Så lite av det. Rött får det bli lite i bordsdekorationen då. Röda orgnazaband runt servetterna är ju en underbar idé!!

    Känns som om det här börjar lossna nu :) Blvande maken vill gärna ha de här färgerna!

  • manice

    JAPP nu är det minsann klappat och klart och det finns ingen återvändo ;) Svart, vitt, silver och rött! That´s it :)

    TACK FÖR ALL HJÄLP!!

  • manice

    Suck... jaha nu hittar vi minsann problem igen :( Vi hade bestämt oss för att bara vara VI vid altaret, men nu och ju mer tiden går känner jag att nää jag vill nog ha tärna iaf! Mina två bästa vänner isf. MEN vad klär de sig i nu då?! Vit klänning funkar ju självfallet inte. Svart har man inte på bröllop hter det va? Silver och rött - nä jag tror inte mina vänner skulle vilja det :/ Så vad hittar man då på???!!!

  • manice

    Vinrött skulle kanske kunna funka :) jag funderar vidare på om jag ska ha tärnor eller ej :) Återkommer! Tack för hjlpen sålänge. Silverklänningar hade JAG föredragit, men undrar om mina tänkta tärnor skulle gilla det..

  • manice

    Jaha nu blir det minsann till att förändra iaf! Jag vill verkligen ha tärnor, men röda klänningar är inget alternativ så nu blir det: svart, vitt, silveroch ROSA iaf :)(Tur vi bara körde på svart, vitt och silver i inbjudan:))

Svar på tråden Hjälp med färgtema!