• Kajsaa

    Unga brudar.

    kan man anses som "för ung", jag menar efter man fyllt 18?

    Jag gifter mig nästa år och kommer då vara 23, och min pojkvän 29. Ålderskillnaden har aldrig stört oss eller någon annan heller för den delen.
    När vi gifter oss kommer vi varit tillsammans i tre år. Tycker ni att jag är för ung?

  • Svar på tråden Unga brudar.
  • Red Scarlet

    Jag är inte en superung brud, kommer att vara 25år men min blivande är 22år när vi gifter oss.

    Men vi har ändå fått mååånga kommentarer om att vi båda är väldigt unga för att gifta oss, märkligt. Vi är stensäkra på att vi vill göra det här och att det är rätt så förstår inte riktigt folks oro. Vi har ju inte skaffat barn tidigt och jag är ändå 25(!)... men det är väl för att mina vänner och andra bekanta som själva inte vill ta det steget i sina relationer än känner sig stressade pga oss.. vilket jag tycker är dumt. Alla gör ju som de själva vill, vill de vänta med att gifta sig så är det ju deras beslut. :)

  • 20090725

    tycker inte det e ungt!

    jag kommar att vara (två veckor efter) 23år å min blivande 36!
    när vi gifter oss kommer vi ha varit tillsammans i 1½år.

    Å ja, vi har fått en del komentarer om att det är snabbt och det är ålderskilnad! men de jag brukar svara då är;

    Min pappa träffade sin fru när hon va 22, han e 18år äldre än henne, jag va tre år när de träffades å de är fortfarande tillsammans!

    Då brukar folk bli ganska så tyysta faktist!

    Så länge det känns rätt finns det inget som hindrar!!!!
    Å det gör det här, 100% kärlek!

  • spindeln
    HurraViSkaGiftaOss skrev 2009-05-17 13:03:13 följande:
    Det beror väl på.När jag var 23 skulle jag nog kunnat gifta mig då jag tyckte att jag var så mogen vuxen och gjort så mycket.Idag är jag väldigt glad att jag inte gjorde det. Finns så mycket i livet att utforska först.
    Och vad är det man inte kan utforska som gift, menar du...?
  • Red Scarlet
    spindeln skrev 2009-05-17 15:21:08 följande:
    Och vad är det man inte kan utforska som gift, menar du...?
    Ja jag vet heller inte vad Hurraviskagiftaoss syftar på men det verkar som att många tror att det inte går att utforska livet, förverkliga sig själv eller att överhuvud taget GÖRA en massa saker när man är gift.

    Jag kan förstå att om man skaffar barn så minskar ens värld något, men jag förstår inte riktigt grejen med att ett giftemål skulle ändra vad jag kunde få ut av världen och livet (förutom ta hem nya killar kanske ) Jag och min fästman gör massor med saker ihop och på egen hand, är det något som en av oss verkligen verkligen vill göra.. tex vill min kille plugga/jobba utomlands (Nya Zeeland) då kommer jag att haka på! Vill jag plugga något/byta jobb/göra karriär så stöttar han mig. Skulle någon av oss verkligen vilja flytta så flyttar vi båda två. Vill jag göra något på egen hand släpper han iväg mig. Men jag skulle ju inte vilja åka bort och vara utan honom ett halvår-ett år heller. Jag vill ju vara med HONOM och jag tycker inte att det hindrar mig från att utforska saker faktiskt. Snarare tar jag mig för mycket mer saker pga honom.
  • hojsa

    här är en till jag är 22, och han blir 24 i sommar, om vi får som vi vill blir det i augusti vi gifter oss (sent påkommet men det ska nog gå att lösa) annars blir det nästa sommar och då är vi 23 resp 25. vi har en tjej på 5 månader tillsammans och så har jag en på 6 år sen innan

  • myspuuh

    hej hej

    ja är 22 o min sambo är 28.....o vi ska gifta oss i sensommaren 09 el våren 010

  • EmMa09

    Nu har jag gift mig och jag är 23 och min man 27! Och det känns HUR bra som helst, livet kunde inte vart bättre! kolla gärna på våra bilder!

  • GoogolpleX

    En intressant fråga är ju: när är man INTE för ung? Tydligen måste man ha passerat 30 för att det ska räknas som riktigt passande att vilja "stadga" sig på det sättet - trots att man kanske redan har barn och hus tillsammans. Jag får nästan någon sorts anfall när jag läser om 25-åringar som får kommentarer om att de är för unga etc.! Är det verkligen åldern som folk reagerar på då, eller menar de att det kan ha "gått för snabbt" i själva förhållandet, d.v.s. att man nyligen träffats? Det KAN ju bara inte vara åldern allena. I så fall är det helt bisarrt. (Och nej, jag menar inte att det är särskilt fint att kommentera folks förhållanden heller - vad hände med att lita på andras omdöme när det gäller deras egna liv?).

    Jag vill också gärna veta vad det där man inte kan göra som gift är för något. Jag lär inte sluta upp med att ibland gå på fest med MINA kompisar utan honom, bara för att han bli min make istället för fästman. Samma sak gäller resor, studier etc. Det är stor skillnad gentemot att t.ex. skaffa barn, något som verkligen kan innebära en förändring i livet och att man kompromissar med vad man själv vill.

  • fallon86

    nej då de är lagom jag och min sambo ska också gifta oss nästa år ,han är 30 och jag 23 ,vi har också varit tillsammans i 3 år när vi gifter oss. vill ni gifta er så gör de mvh frida

  • crello

    21 och 25 va vi, varit tillsammans i 5,5 år och bott ihopa i 1½ år.

Svar på tråden Unga brudar.