Inlägg från: Teapot |Visa alla inlägg
  • Teapot

    Vinterbrudar

    T0612 skrev 2009-06-26 16:16:20 följande:
    har vart och köpt tyll och spänne idag till min "axel slöja" =) ska bara sno mammas symaskin med :P
    Kul! Hoppas du får till det riktigt bra

    Riktigt många nya brudar här nu, kul!
  • Teapot
    JennyE82 skrev 2009-06-30 19:00:51 följande:
    Ni som gifter er runt jul/nyår.. hur tidigt tänker ni skicka inbjudningarna och vilket osa datum sätter ni? Är ju lite svårt att veta hur långt innan folk planerar men eftersom vi valt ett sånt datum som 2:a jan. borde vi nog vara ute i tid.....
    Vi gifter oss på nyårsafton och är därför tidiga med inbjudan, skickades ut precis innan midsommar. Sista OSA är satt till 1 november. Vi har bara fått ett officiellt "ja" ännu, förutom familj och vänner som är mer eller mindre självklara. Men vi har heller inte fått något nej

    linvinter, vad blev det för caketopper?

    December, kul med massa bröllopsprylar!!!

    Karin, häftig klänning!

    Känns som att jag har gått in i bröllopsdvala, blir bara fel att planera vinter när det är högsommar
  • Teapot

    Vi klistrade på gamla julfrimärken (de fungerar som ekonomipost) med en krans i form av ett hjärta på. Men mest för att min blivande är så ekonomisk att han storshoppade frimärken vid årsskiftet innan prishöjningen

  • Teapot
    CiaLovesAndreas skrev 2009-07-08 23:02:50 följande:
    Hej tjejer!Får man vara med här?Är lite sugen på ett vinterbröllop i te.x Sälen, vad tror ni om det? Är det för sent att börja planera allt som ska planeras nu?
    The more the merrier Vår ursprungsidé var ett sådant gnistrande vinterbröllop till fjälls. Men vi fick lägga ner det eftersom det inte höll ekonomiskt med alla de gäster vi ville bjuda. Så vi behöll vinteridén (som om det någonsin är vinter i Gbg...) och tar det på hemmaplan istället!
  • Teapot

    linvinter, vad spännande!! Och låter som en trevlig idé med minneslådan, ska jag nog också försöka mig på. Om man inte vill pynta själva lådan har papeterie (eller vad de heter) i nordstan fina boxar i olika mönster och storlekar!

  • Teapot

    emmibob, vi har både telefonnummer och mailadress i inbjudan och tar gladeligen emot svar på båda sätt

    December, verkligen fin hemsida! Har också en men den är inte riiiiktigt så klar som jag vill ha den!

  • Teapot

    Åh December, jag får också ångest ibland och undrar om jag inte behöver en ny klänning ändå...

  • Teapot

    Vi har sista OSA 1 november, alltså två månader innan bröllopet. Då kan man pyssla i god tid med bordsplacering och annat (som om man inte redan börjat pyssla med det )

    emmibob: fyndade en klänning redan förra hösten och den var redan då på gränsen till passande. Alltså, jag kan ha den men den skulle sitta bra mycket bättre om jag förlorade några kilon. Så jag har väl tänkt hela tiden att några kilo är väl inte så svårt att bli av med... men nu börjar det bli panik! Ska verkligen försöka nu, ska ha min klänning!!!

    Mamsellen: Vi ska ha solosång, men inget som är speciellt vintrigt. Två är bestämda en så länge, men vi klurar på en tredje eventuellt. Det blir "Anywhere is paradise" och "Fly with me" men vill gärna ha in en svensk också, och det finns alltför många kandidater!!!

  • Teapot
    Vanya skrev 2009-07-21 13:19:46 följande:
    ursäkta att jag bara hoppar in o flikar lite så här!Teapot: finns det inte möjlighet att lägga ut klänningen? jag har precis samma problem (den sitter "perfekt" dvs. jag får upp dragkedjan när jag håller andan typ) men jag ska lägga ut den - finns tack o lov utrymme för det
    Det har jag inte tänkt på, men det kanske går. Fast det får bli en nödlösning verkligen då, ambitionen är ju att några kilo ska bort! Mer för min egen skull än för klänningens
  • Teapot

    linvinter, kappan är jättefin!! Jag vill ha något kortare, annars hade den varit en stark kandidat hos mig

    DCL, kul att höra att du lever! Verkar verkligen hända en hel del hos dig!! Förstår det där med pengarna... knepigt men inte mycket man kan göra antar jag.

    Vi ska till Gotland imorgon. Självklart går färjorna o krockar. Det händer alltid något när vi ska iväg! För ett par år sen gick FlyMe i konkurs en vecka innan vi skulle åkt med dem till Rhodos. Det är nog meningen att vi ska vara hemma!

  • Teapot

    Här har det inte hänt så värst mycket under de dagar då jag varit utanför hemmets trygga vrå Levt campingliv på Gotland, mysigt men nu är det skönt att vara hemma igen!

    Linvinter, låter som en riktigt rolig idé med tröjorna, finns risk för att jag knycker den (om det är ok såklart)

    Och angående efternamn så tar jag hans. Karlsson känns inte så sentimentalt så det är inte mycket att fundera på! Imorgon har vi precis 5 månader kvar!! Och om en månad kan vi skicka in hindersprövningen

    Hoppas få med mig min blivande ut på stan imorgon så vi kan kolla in vad han kan tänkas klä sig i på dagen B. Håller tummarna för att vi kommer iväg...

  • Teapot

    14 november, låter som att ni fått bottennapp med första lokalen, synd. Service är A och O - vi betalar mycket för vår lokal men de är mycket tillmötesgående. Men jättekul att ni hittat ett bättre ställe, grattis!!

    Linvinter, vi ska ha ett festhäfte så menyn får en sida där i! Tycker det är fint att skriva ut menyn, att göra det tillsammans med bordsplaceringskort låter elegant

    December, du är verkligen på gång nu! Kul att höra Spännande att få första svaren på inbjudningarna sen Vi väntar fortfarande på många svar, det är lika spännande varje gång telefonen ringer!

    Kul att se era tidsscheman, tror jag måste fila på ett eget:

    6.30 vakna och frukost (gillar långsam frukost )
    8-12 frisör + smink (under tiden fixar mannen sig och hämtar bukett osv, jag ska hinna få på mig klänningen här också, *puh*)
    13-14.30 fotografering
    15 vigsel
    17 brudskål vid festlokalen
    18 middag
    22 (22.30?) tårta + kaffe
    24 nyårsskål + fyrverkeri
    - 02 fest!

    Vår fest blir inte så lång som vi kanske hade önskat, men reglerna är att musiken skall av kl 02.00 så då får vi väl lyda! Dagen efter har vi brunch i festlokalen från 11.

  • Teapot

    Hallå brudarna! Är på så himlans bra humör idag - fick just färdigt med en DJ till vår fest! Är så nöjd Tror det kommer bli superbra detta!!

Svar på tråden Vinterbrudar