Inlägg från: Teapot |Visa alla inlägg
  • Teapot

    Vinterbrudar

    Nu gick det utmärkt att se Bittesös! Himla fin klänning, förstår att du är nöjd

  • Teapot

    Fy för guldfynd, andra tråden jag läser idag där företaget klantat sig REJÄLT!! Säger som T0612, tur att ni stod på er, all heder åt dig och din m2b, emmibob!!

  • Teapot

    Jag är också färdig med inbjudningskorten, äntligen!!! Håller verkligen med dig Bittesös, det tar bra mycket längre tid än vad man tror att få ihop det Ska bara få klart med alla adresser på sambons sida och fästa på frimärken så är de klara för lådan sen

  • Teapot

    emmibob, kul att ni blivit med toastmaster Låter ambitiöst att embossa med brödrost... hoppas du får din värmepistol snart! Och ha det så trevligt i huvudstaden!

    ninni84r, vad kuuuuul med klänning Hur lång tid kommer det ta innan den är färdig tror du?

    T0612, du verkar ju ha stenkoll på läget! Massa saker som är avklarade ju... tänker på två saker som kan vara idé att fundera på kanske. Dels frisyr och smink, dels vad du vill pynta med på borden under festen.

  • Teapot

    T0612 & ninni84r, tycker det låter som att ni har fått rimliga prisförslag! Men man måste självklart se till vad som ingår. Vi får 1,5 h porträttfoto innan vigseln, foto under vigsel och efteråt på trappan + ev kompletteringsfoto på annat ställe. Framkallat får vi 40 tackkortsbilder, en layoutad fotobok och ett par förstoringar + 50-talet högupplösta bilder på cd. För detta kalas betalar vi dryga 9000 kr, eftersom det precis som allt annat vi gör blir lite dyrare pga datumet Men vi tycker att det är värt det, helt klart.

    ninni84r, tack! Inbjudningarna i galleriet är mitt provmontage, de verkliga korten är något mindre samt är lite ändrade vad gäller typsnitt men annars är det precis så det ser ut!

  • Teapot

    Känner ett helt gäng som anlitat honom och alla är supernöjda, så jag kan inte säga annat än grattis

  • Teapot

    Selma, här har det hänt saker märker jag Jag röstar på den första, lite enklare klänningen. Fast båda var verkligen fina! Och är det er kyrka du har bild på? Ser så himla fint ut!!

    December, härligt att ni ska bli äkta makar! Och på ett sätt som gör att ni kan må bra, tummen upp för er

  • Teapot

    Selma, du får ursäkta att jag inte har koll, men var ligger denna "hem"-kyrka?

    linvinter, vad hade du tänkt dig för blommor från början? Tror det kan blir riktigt fint att hålla det "enkelt" med bara brudslöja, även om jag inte sett någon bild av det. Vill nog helst ha en enklare bukett jag också. Förresten, verkar vara ett riktigt kap ni gjort med väskorna

Svar på tråden Vinterbrudar