• T0612

    Vinterbrudar

    Här hoppar vi över från den gamla tråden "vi som gifter oss i december 2009" och tar in alla vinter brudar istället =)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-27 19:33
    NOVEMBER
    14: 14e november, Borlänge. Mrsstumpan, Göteborg

    DECEMBER
    05: T0612, Göteborg,
    December 2009, Sthlm,
    linvinter, Göteborg
    12: Bittesös, Sorunda (Nynäshamn)
    19: Emmibob, Hotagen (Jämtland),
    DCL, Norrköping
    31: Teapot, Göteborg

    JANUARI
    02: Allez, Karlstad,
    JennyE82, Ljusdal
    09: Ninni84r (Halmstad, Öjasjön)
    23: Mariavw81 (Smådalarö Gård, söder om Stockholm)

    FEBRUARI
    13: Elbe, Umeå
    20: Selma2010, Övik (datum inte helt spikat)
    20: Nima2, Upplands Väsby (Norr om Stockholm)

  • Svar på tråden Vinterbrudar
  • linvinter

    Vi satte den 7:e november. Dock är vi inte så många och flesta har redan sagt ja. Det är bara en person vi är lite fundersamma över. Men de måste boka hotell snart, så då måste personen bestämma sig. Vi hade snackat med alla innan, eftersom vi inte berättat för så många eller kommer berätta för så många. Vi blir totalt 18 st (inklu oss). Och eftersom vi redan berättat för alla så kändes det som vi lika gärna kunde skicka ut inbjudningskorten.


    JennyE82 skrev 2009-07-20 22:53:17 följande:
    LINVINTER: Hur långt fram har du satt ditt OSA datum till? Vi hade tänkt skicka våra inbjudningar om 3-4 veckor då är det ca 4½ månad kvar till bröllopet den 2 januari. Tycker det är svårt med OSA datum men de flesta borde väl kunna svara inom en månad om de kan komma?!
  • T0612
    JennyE82 skrev 2009-07-20 22:53:17 följande:
    LINVINTER: Hur långt fram har du satt ditt OSA datum till? Vi hade tänkt skicka våra inbjudningar om 3-4 veckor då är det ca 4½ månad kvar till bröllopet den 2 januari. Tycker det är svårt med OSA datum men de flesta borde väl kunna svara inom en månad om de kan komma?!
    vi har satt 5 okt, alltså 2 månader innan för att ha mer tid att pyssla med allt som man inte vet förens alla har svarat så man slipper stressen
  • emmibob

    Mamsellen: Sök på gamla trådar om solosånger i kyrkan. Det finns massor. Vanliga sånger verkar vara:

    Av längtan till dig Caisa Stina Åkerström
    Lyckorus Elin Sigvardsson
    Mycket av Sonja Aldén
    Ted Gärdestad osv.

    Vi ska bestämma var sin låt i kyrkan. Det lutar åt Fields of gold ( m2b val) och Hallelulja (mitt val). Men inget är bestämt än eftersom jag i höst kommer göra "bokningen" av under hållning i kyrkan.

    JennyE82: Vi kommer sätta sista osadatum den 1/11 dvs 1 och 1/2 månad innan vi gifter oss.

    Teapot: vad om denna klänningångest?

  • linvinter

    Förstår att man sätter OSA tidigare om man har ett större bröllop. Dock kan jag börja göra det mesta redan nu eftersom jag bara väntar på svar från en.

  • Teapot

    Vi har sista OSA 1 november, alltså två månader innan bröllopet. Då kan man pyssla i god tid med bordsplacering och annat (som om man inte redan börjat pyssla med det )

    emmibob: fyndade en klänning redan förra hösten och den var redan då på gränsen till passande. Alltså, jag kan ha den men den skulle sitta bra mycket bättre om jag förlorade några kilon. Så jag har väl tänkt hela tiden att några kilo är väl inte så svårt att bli av med... men nu börjar det bli panik! Ska verkligen försöka nu, ska ha min klänning!!!

    Mamsellen: Vi ska ha solosång, men inget som är speciellt vintrigt. Två är bestämda en så länge, men vi klurar på en tredje eventuellt. Det blir "Anywhere is paradise" och "Fly with me" men vill gärna ha in en svensk också, och det finns alltför många kandidater!!!

  • Karin längtar
    Vintra skrev 2009-07-20 21:30:30 följande:
    Hej på er alla blivande vinterbrudar. Jag hoppar in här jag med. Jag om min blivande ska gifta oss den 30 januari 2010 i Sälen.
    Samma datum som vi!
  • Karin längtar

    Ang solosång så funderar jag på Nu är tid att leva.


  • Vanya

    ursäkta att jag bara hoppar in o flikar lite så här!

    Teapot: finns det inte möjlighet att lägga ut klänningen? jag har precis samma problem (den sitter "perfekt" dvs. jag får upp dragkedjan när jag håller andan typ) men jag ska lägga ut den - finns tack o lov utrymme för det

  • Teapot
    Vanya skrev 2009-07-21 13:19:46 följande:
    ursäkta att jag bara hoppar in o flikar lite så här!Teapot: finns det inte möjlighet att lägga ut klänningen? jag har precis samma problem (den sitter "perfekt" dvs. jag får upp dragkedjan när jag håller andan typ) men jag ska lägga ut den - finns tack o lov utrymme för det
    Det har jag inte tänkt på, men det kanske går. Fast det får bli en nödlösning verkligen då, ambitionen är ju att några kilo ska bort! Mer för min egen skull än för klänningens
Svar på tråden Vinterbrudar