• T0612

    Vinterbrudar

    Här hoppar vi över från den gamla tråden "vi som gifter oss i december 2009" och tar in alla vinter brudar istället =)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-27 19:33
    NOVEMBER
    14: 14e november, Borlänge. Mrsstumpan, Göteborg

    DECEMBER
    05: T0612, Göteborg,
    December 2009, Sthlm,
    linvinter, Göteborg
    12: Bittesös, Sorunda (Nynäshamn)
    19: Emmibob, Hotagen (Jämtland),
    DCL, Norrköping
    31: Teapot, Göteborg

    JANUARI
    02: Allez, Karlstad,
    JennyE82, Ljusdal
    09: Ninni84r (Halmstad, Öjasjön)
    23: Mariavw81 (Smådalarö Gård, söder om Stockholm)

    FEBRUARI
    13: Elbe, Umeå
    20: Selma2010, Övik (datum inte helt spikat)
    20: Nima2, Upplands Väsby (Norr om Stockholm)

  • Svar på tråden Vinterbrudar
  • emmibob

    Hej hopp alla vinterbrudar!

    Saknaden av sol har gjort mig bröllopsinspirerad igen!
    Jag har tryckt gästboken, börjat trycka framsida av inbjudningskorten och festprogrammen. Förhoppningsvis ska inbjudningarna vara klara i veckan, jag lägger ut jort på detta.

    Vi har utökat bokningen av vår festlokal, ska ha den tors och fre innan vi gifter oss på lör. Sön har vi också bokat.. Jag är också färdig med vårt informationsblad vi ska skicka med inbjudningarna. Har skrivit checklista till vår toastmadame. Dessutom är halva vår tipspromenad färdig.

    I veckan ska en hel del telefonsamtal göras, vilka jag bestämt mig för ska sluta att nojjas inför. Tycker det är lite jobbigt att ringa runt till folk, som jämt tycker att man är ute i ooootroligt god tid. Men nu är det ju "bara" 5 månader kvar.

    Så det var en liten uppdatering

  • linvinter

    Teapot: Jag skall nog åka in till stan nästa vecka, skall in till Nordstan då och kolla. Tror den affären du menar är perfekt! Humm pynta lådan själv.. har verkligen ingen bild av var det skulle landa.. känns svårt att komma igång. Får nog i alla fall åka in till Nordstan och då lite inspiration.

    emmibob: Så kul att höra hur det går för dig! Började undra vart du tagit vägen. Så långt du kommit! Låter rätt skönt att ha tillgång till lokalen så många dagar, annars blir det nog stressigt och det vill man ju slippa.
    Jag tycker också att tiden går jättesnabbt, det var nu 9 månader bara för en liten stund sen och nu är det bara 5 månader kvar!

  • emmibob

    Åhå linvinter...jag antar att du skickat ut inbjudningarna! KUL. Skickade du med nått infobrev eller dyl.?

  • linvinter

    Humm... vad skulle det stå i informationsbladet? Lite hemligt får det ju vara!
    De vet datum, tid plats och klädkod! Sen är det ju bara 17 personer med oss så det känns som man skulle kunna hantera alla frågor + att de flesta vet hur vi skall ha det, bara gamlingarna som inte är helt med men de får hänga på!


    emmibob skrev 2009-07-14 19:16:28 följande:
    Åhå linvinter...jag antar att du skickat ut inbjudningarna! KUL. Skickade du med nått infobrev eller dyl.?
  • December 2009

    Nästa vecka skickar vi inbjudningar.. om allt går som planerat vi har hemsida med all info som länk bifogas med i inbjudan, där det står om transport, övernattningsmöjligheter, allt sånt där typ tips på hotell. Vägbeskrivning till kyrkan osv

  • emmibob
    linvinter skrev 2009-07-14 21:04:12 följande:
    Humm... vad skulle det stå i informationsbladet? Lite hemligt får det ju vara! De vet datum, tid plats och klädkod! Sen är det ju bara 17 personer med oss så det känns som man skulle kunna hantera alla frågor + att de flesta vet hur vi skall ha det, bara gamlingarna som inte är helt med men de får hänga på!
    aaha, just det ni var inte så många. Frågade ang. info bladet eftersom jag själv sitter och trixar med vårt. Inte lätt att konstatera att man fått med allt. Vi kommer bjuda ca 80 pers, och det blir lite jobbigare att svara på frågor om det finns massa oklarheter

    December 2009: Finns ingen chans att man får tjuvkika lite på eran hemsida, jag är just nu nollställd på vad jag ska ta med. Tänkte använda mig av bröllopstorgetsmall...
  • T0612

    December 2009 skrev 2009-07-15 19:59:02 följande:


    olausson.weebly.com/ Varsågod. Ska dit lite mer info mm senare innan korten åker nästa v men tagit lite paus från allt
    Jättefin sida =)
  • linvinter

    December 2009: jättefin!

    Nu har mina inbjudningar börjat komma fram. Mormor hade haft ner sin på bänken och visat alla andra tanter i området vilken fin inbjudan hon fått. Mamma sa att hon varit så stolt och alla hade tyckt den var så fin!

Svar på tråden Vinterbrudar