Inlägg från: Teapot |Visa alla inlägg
  • Teapot

    Vinterbrudar

    Jessan78, kul att du hittat hit! Härligt att planera resa... själva har vi lagt det åt sidan så länge och fokuserar på själva bröllopet till att börja med. Vi budgeterar inte för resa utan det får komma i andra hand helt enkelt.

    December, klänningen är underbar!!

    T0612, spännande med din klänning Jag kommer inte att ha slöja, skulle bara känna mig obekväm. Och så lägger jag ändå en ganska ordentlig peng på frisör så då vill jag ju att mitt hår ska synas!

    Selma, kul att ni får vara i er kyrka!

  • Teapot

    Tjusiga skor December! Är det satin? Låter spännande att färga dem, har aldrig testat färga skor förr

    Jo, det är visst inte så livat i tråden! Själva brottas vi med DJ-dilemma. Det blir så dyrt så vi vet inte riktigt hur vi ska göra... vad har ni andra för er?

  • Teapot

    Åhh, har jag aldrig hört talas om förut! Låter som en riktigt bra idé

  • Teapot

    T0612, fy vad trist och vilken tråkig inställning den där chefen verkar ha. Låter väldigt konstigt att be er flytta bröllopet för att det skall passa in i planeringen... Tjänsteledighet då några dagar? Fast förstår att man vill ha betald semester...

    DCL, jo visst är det sju månader kvar men det känns ändå som att man vill få det klart i och med att nyår är lite knepigt. Ahh, blir galen på att allt ska bli så dyrt!

  • Teapot

    Tjoho, har fått bekräftelsemail från kyrkan att den skall vara färdigrenoverad till nyår så nu är det definitivt

    Då blir det till att pyssla färdigt våra inbjudningar... måste bestämma oss för formulering också. Vad tycker ni låter bäst:

    "Ni inbjudes att närvara vid vigseln mellan..." eller
    "Ni inbjudes att med er närvaro hedra vigseln mellan..." ???

    Eller har ni annat förslag!?

  • Teapot

    Mrsstupman, tack! Vad kul att du gillar korten Verkligen svårt detta med formuleringar. Vi vill väl gärna hålla det högtidligt eftersom det kommer att vara en högtidlig stund för oss. Men vi vill inte att det ska låta helt opersonligt heller. Så vi blandar! Vi börjar med "Välkommen till vårt bröllop!" Sen kommer det lite mer formella "Ni inbjudes..."

    December, tycker er formulering låter härlig! Det ska ju spegla brudparet (hehe, nu låter det väl som att vi är ett stroppigt par )

    Har iaf inte bestämt mig än!

  • Teapot

    Här har det pratats på vill jag lova!

    DCL, uschamig vad trist att inte få några reaktioner *krama* hoppas era nära och kära tar sig i kragen snart. Vi har ju inte sänt ut några save-the-dates utan litar på djungeltrumman till dess inbjudningarna kommer ut om några veckor. Men ärligt talat tror jag inte min släkt fattar att de är bjudna...

    Linvinter, er text på inbjudningarna låter fin. Har konsulterat den blivande maken ytterligare en gång och nu fick han bestämma så det blir högtidligt i vår inbjudan Och kul att få börja pyssla ihop dem också, låter kanon att du är så nöjd! De är VERKLIGEN ursnygga!!! Jag som är rätt nöjd med våra blir helt velig när jag ser hur fint andra kan pyssla!

    T0612, tror skinnjacka kan bli kanon!

    December, usch o fy att du ska börja må dåligt av press och stress På tal om vad bittesös säger så har jag faktiskt tidigare provat viktklubb.se (tror jag det heter, aftonbladets sida iaf) och det har faktiskt funkat. Det handlade bara om att få upp ögonen för vad man stoppade i sig. Sen tar det lite tid att hålla koll på allt så nu skull jag behöva gå med igen för att komma i den där klänningen... vi kanske kunde peppa varandra!?

    Bittesös, förstår hur du känner dig med hur mycket som är klart/inte klart... ju längre man hänger här, desto mer kommer man på att man "måste" göra Tycker vi ligger bra till men jag kan bli helt stressad av hur välplanerade andra kan vara!

    Nej, nu ska vi måla färdigt här hemma, håller på och förnyar vardagsrummet

  • Teapot

    Svackor och stress... jag måste ändå säga som Mrsstumpan (även om jag själv ibland faller in i stresskategorin) att vi vinterbrudar ändå är ute i ganska god tid! Vi hinner få svackor, vi hinner gå ner i vikt (även om det kan tyckas svårt och gå långsamt) och vi behöver inte alltid stressa upp oss! Stor kram på er allihop!

  • Teapot

    Kul med fler vinterbrudar Låter mysigt med alla utevigslar! Hade vi också gärna haft om vi inte valt att hålla oss hemma i Göteborg där det kanske inte känns så vintrigt...

    emmibob, kul med resultat! Angående dricka så tror jag det finns andra trådar här som kan vara informativa om man söker lite.

    Mariavw81, vi skickar ut våra inbjudningar nu till midsommar och vi gifter oss på nyårsafton. Vi vill vara ute i god tid eftersom det är ett lite "speciellt" datum. Senast OSA blir 1 november.

  • Teapot

    Lägger in den här igen, vet inte om det var den senaste versionen men skriv in er för all del! Kul att kunna ha lite koll på varandra

    NOVEMBER
    14: 14e november, Borlänge

    DECEMBER
    05: T0612, Göteborg,
    December 2009, Sthlm,
    linvinter, Göteborg
    12: Bittesös, Sorunda (Nynäshamn)
    19: Emmibob, Hotagen (Jämtland),
    DCL, Norrköping
    31: Teapot, Göteborg

    JANUARI
    02: Allez, Karlstad,
    JennyE82, Ljusdal
    09: Ninni84r (Halmstad, Öjasjön)

    FEBRUARI
    13: Elbe, Umeå
    20: Selma2010, Övik (datum inte helt spikat)
    20: Nima2, Upplands Väsby (Norr om Stockholm)

Svar på tråden Vinterbrudar