Inlägg från: Teapot |Visa alla inlägg
  • Teapot

    Vinterbrudar

    Välkommen du också, Bittesös!

    Hörrni tjejer, kan vi inte göra en snygg lista som kan följa med oss genom trådarna? Ställer upp här under så kan ni väl bara kopiera och fylla i!?

    NOVEMBER

    DECEMBER
    31: Teapot, Göteborg

    JANUARI

    FEBRUARI

  • Teapot

    Håller tummarna Selma! Vi har också lite renoveringsproblematik... vår kyrka renoveras nu under året och skall vara färdig till advent, men det kan ju alltid bli fördröjt. Ska ringa kyrkan om någon vecka och höra hur de ligger till, i värsta fall får vi ta en annan kyrka.

  • Teapot

    Selma, man skulle ju kunna satsa på en utomhusvigsel, kan nog bli riktigt häftigt och effektfullt med massa facklor och liknande. Men då är man å andra sidan utelämnad till vädrets makter. Och vinter i Göteborg är ju inte alltid så trevligt, mest slask, så de tär nog inget alternativ för oss. Men i Ö-vik kan det kanske vara en idé?

  • Teapot

    linvinter, gå på magkänslan när det gäller frisör. Du måste ju kunna känna dig bekväm och nöjd! Förresten är det väl inga avstånd att tala om. Jag bor rätt centralt i gbg men tar ju ändå sin lilla tid att ta sig in till frisören som ligger ännu centralare!

    Många brudar på listan, kul!

  • Teapot

    December 2009, var i norrort gifter ni er? Är ursprungligen från Norrtälje, så har lite koll på omgivningarna

  • Teapot

    linvinter, mina skor matchar väl inte klänningen helt. Men å andra sidan kommer de inte synas nämnvärt mycket! Skönt att det känns så bra med VF nu!

    emmibob, vad kul! Jag har tillbringat många somrar under min uppväxt på Väddö, stora delar av släkten är därifrån Härligt plats på jorden sommartid.

    December, döspännande med klänningen! Väntar spänt på bilder Du ska se att den sitter som en dröm.

  • Teapot

    Jag har börjat skriva adresser på kuverten! Blev inte riktigt som jag tänkt mig, för skrivaren åt upp flera av mina dyra kuvert. Så nu har jag skrivit ut adresserna på mullberrypapper och limmat fast. Ser inte riktigt lika proffsigt ut som om adressen stått direkt på men det får duga. Pimpar till med lite peel-off stickers i silver också. Kanske vore något att pyssla med?

  • Teapot

    Välkommen hem och hit DCL! Låter härligt med semester, var har ni varit? Kul att få bocka av några saker på att-göra-listan. Spännande med vigselring, vad blev det för något!?

  • Teapot

    Fått något svar från den tilltänka toastmadamen, emmibob?

    Och DCL, gôrsnygg ring

Svar på tråden Vinterbrudar