• DanKat

    Ny tråd för alla julibrudar!

    Den tidigare julitråden har stängts av så jag startar en ny

    (Gamla tråden: www.brollopstorget.se/Forum-1-31/m3237311.html)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-04-28 15:57
    Oj, jag menade ju inte att utesluta alla brudgummar med den rubriken, ni är givetvis också välkomna i den här tråden!

  • Svar på tråden Ny tråd för alla julibrudar!
  • Sobeit

     


    blivande S skrev 2009-04-29 12:50:44 följande:
    Hej!Vi ska gifta oss 4:e juli. Detta är fixat:KlänningBarnens kläderHindersprövningSolist till kyrkanHår och sminkInbjudningar utskickade(osa 4juni)FestlokalmenytårtaDekorationer till dukningen.Sen är det nog en hel del kvar att fixa, men min blivade man måste fixa sina kläder nuuuu. Det blir nog till veckan. Ringen kommer nästa vecka också.Bordsplacering kommer att ordnas så fort vi vet vilka som kommer.Serveringspersonal har min syster lovat att fixa.Barnvakt ska tillfrågasFin bil från kyrkan är på g (hoppas jag)Alkohol ska inköpas snarast.Jag vill att allt som går att fixa före ska vara gjort. Jag är rädd för att bli en bridezilla och det vill jag verkligen inte!

    haha

    Jag är redan bridezilla i vissa lägen. men jag vet om det iallafall och jag skäms efteråt. Så jag tror nog att jag nästan kan förlåtas för det. hihi

  • F A M E

    Jag vet för fakta att jag inte är en bridezilla, de jag/vi inte hunnit är inte intressant att fixa. Har inga höga förväningar på detta bröllop. Helst hade jag kunnat gift mig i smyg och berätta sedan med en dunder fest för alla. Gillar inte att stå i centrum, men denna dag så måste man ju tyvärr.

  • pysselbruden

    Oj, här var det verkligen full rulle... Kul att "träffa" folk som gifter sig på samma dag som en själv.

    Vi har osa 1 juni, så det är ju ett tag kvar. När jag fick rapport från osa-mottagerskan senaste så var det tre par som osa:t. Men många har hört av sig till oss och sagt typ att "ni vet ju att vi kommer", men de måste ju osa ordentligt också.

  • ElevenSeven

    Hoppar in hos Er!

    Vi gifter oss den 11 juli, bara tio veckor kvar...
    Sista anmälningsdagen den 1 maj, inte så många kvar hoppas jag.
    Tror det eller ej, en som anmälde sig på fyllan! Hur kan man???

  • kaif

    Vi har inte heller kommit så långt men det går långsamt framåt iaf. När man läser hur långt en del av er kommit så känns det som att vi har jättemycket kvar!

  • TinkerBelle

    Vi gifter oss 4 Juli och jag kan inte påstå att jag har ens hälften klart...
    Jag jobbar bäst under press, men just nu står allt bara still!
    Känns som sirap.

    Vi beställde vigsel ringar idag och får dem på tisdag så det är ju en sak mindre.

    Ska försöka få tummen ur och boka hår, smink och blommor imorgon.

    Chrisse och Jonas skrev 2009-04-29 10:43:03 följande:


    11 Juli brud här.. får lite ångest när jag läser hur långt alla har kommit.. känner att vi inte har det.. i och för sig är mycket viktigt avklarat, men endå mycket kvar..
  • DanKat

    Vet ni vad!! Min mamma ringde precis och berättade att hon hade pratat med en av sina kusiner, som vi bjudit på bröllopet. Men hon hade inte fått sitt inbjudningskort!! Vi var supernoga med att pricka av vartenda kuvert vi lade på lådan, så vi är helt hundra på att det kom iväg så det måste ha kommit bort i posten Men hon blev iaf jätteglad när hon fick veta det, och tur i oturen är iaf att hon har semester när vi gifter oss så hon lär nog kunna komma ändå! Så vi hade jättetur i oturen iaf, och det var väldigt kul att höra att hon blev så glad att hon var bjuden!

  • Kajsalisan

    Det känns rätt lugnt med all planerering. väldigt Hakuna matata.. Undra hur länge man kan känna det, men ett par dagar till kanske. Sen får man börja fixa lite igen. Men det mesta är ju klart. Allt annat går att lösa lite spontant om det är något man missat. Pratade med vår fotograf i helgen som var. Hon bor i vanliga fall i new york och har en kompis där som bara fotar bröllop. Tydligen kan det kosta uppåt en 40 000 för en fotograf där på deras bröllop. Är himla glad att jag gifter mej hemma i Svedala. Och att fotografen är sambons kusin =)

  • Plummis83

    Oj, då innebär det att det bara är 9 veckor kvar innan vi gifter oss! Har inte vågat på att räkna ner än.

    Vi ska beställa våra ringar snart, ska ha schalins europa turin! Är ingen tjej som är så mkt för pärlor, diamanter osv så tar en med mönster i istället och som passar till förlovningsringen som är Schalins romans!


    ElevenSeven skrev 2009-04-29 21:07:09 följande:
    Hoppar in hos Er!Vi gifter oss den 11 juli, bara tio veckor kvar...Sista anmälningsdagen den 1 maj, inte så många kvar hoppas jag.Tror det eller ej, en som anmälde sig på fyllan! Hur kan man???
  • Fjällbruttan

    Hallå!!
    vi har kommite ett steg längre igår....
    vi gifter oss ju i trädgården och nu har snön äntligen börjat försvinna.. så jag slet ut m2b och frågade hur stor han trodde den delen av trädgården var som vi ska vara i (är lite inhängnat av träd )fr jag funderar på tältstorlek...

    Han bara stirrar på mig och säger att det ligger ju snödrivor kvar, inte går det att mäta!! Jamen ungefär... du kan väl stega där det inte är snö??? Snällaaaaa...

    Iväg stegar han, iförd gympaskor, blommiga långkalsonger och t-shirt (han hade komiit hem från jobbet som pistvakt och dragit av sig arbetsstället) och helt plötsligt brakar han igenom snödrivorna... Snön sprutar och de blommiga kalsongerna blir vita... jag skrattade så jag grät!

    Vi rymmer ett tält på 6*8 m och två på 3*3, blir perfekt

Svar på tråden Ny tråd för alla julibrudar!