Inlägg från: ninni84r |Visa alla inlägg
  • ninni84r

    Några från Halmstad? del 2

    Nej men det blir nog toppen ändå, det viktigaste är ju ändå att de inte är rädda för att prata inför folk - jobbigt annars :)

  • ninni84r

    Var är alla andra halmstadtjejer (eller killar)?
    Myrtos, hur går det för er - snart dags för er väl :)

    hanaxe, Julia78 - hur går det för er?

  • ninni84r

    haha, hej nu blev vi fler ju ;)

    SD 2010 - låter ju konstigt med kyrkan, att du inte får tag i dem - är det så många som ringer verkligen! skumt. hoppas de svarar idag då iaf :)

    kärleken är evig - tjo. nej har tyvärr inte varit lr hört ngt om lizzies cafe, bara sett bilder utvändigt och det verkar ju väldigt fint iaf. hur många får det vara där inne?

    Cinina - oj det va snart! då måste du vara nervös nu då ja. men då kanske du har nga bra tips till festprogrammet nu när du snart är klar :)

    jag har äntligen fått 2 tips på vigselförrättare, så nu kan jag snart ringa och boka. svårt innan när man bara hade namn, det betydde ju ingenting för oss :) vi vill ju såklart ha den bästa :)

  • ninni84r

    kärleken är evig - nej det blir säkert bra - litet är mysigt ;) vår lokal känns är tvärtom, nästan lite för stor.. :) men men. vad ska ni ha för band? letar underhållning jag själv nu. men alla är ju så dyra.. :)

    .........

    vad ska ni andra ha för underhållning? band, cd, ngt annat?

  • ninni84r

    Julia78 - ja just det du hade krångel med er präst ja.. vad va det för ngt om man får fråga? (inte läst hp på länge)

    SD 2010 - gud vad frustrerande!

    yatzy86 - vi va också inne på djinabox först, men då va vi i lokalen och tittade och de verkar ha stora högtalare, så vi sa att då kan vi ju sätta ihop en playlist själva (låsa datorn så inte folk kan gå och byta - inte för att jag tror ngn skulle göra det men ändå)...

  • ninni84r

    kärleken är evig - ja det gör ju det eg! det tycker jag med ju... hmmm.. kluven. får man fråga vilka det är. kommer från hylte (lr utanför) så man kanske vet vilka det är :)

  • ninni84r

    okej, stor lokal?


    Cinina skrev 2009-06-24 22:38:43 följande:
    Nja, inte så mycket nervös som om pressad över allt som ska fungera och allt som man faktiskt får fixa.Festen ska vi ha i bjällbo. Vapnö if hyr ut deras klubblokal.
  • ninni84r

    Ja men i så fall så borde väl kyrkan ge er en ny präst samma dag utan bekymmer. lr har ni valt honom för att ni just ville ha honom. kontakta honom i så fall och hör - fast kanske inte just nu ;)


    Julia78 skrev 2009-06-25 11:13:15 följande:
    Läs hp på nätet, vill inte skriva vad här vet ju inte om det är tillåtet att "berätta" sådant. Men det har inget med oss att göra. Men om han inte skulle kunna vara vigselpräst pga det så måste väll kyrkan sätta in någon annan?
  • ninni84r

    julia78- det låter som en bra plan. när va det ni skulle gifta er btw?

  • ninni84r

    Hej och välkommen.

    Va roligt. Hur friade han då?

    Vi ska gifta oss 9 januari 2010, så snart bara ett halvår kvar - kul. Vi kommer vigas här hemma, (öjasjön) nere vid stranden. (så vi hoppas på snö lr iaf is på sjön) och sen kommer festen hållas i åleds bygdegård.

    har ni kommit ngnstans i planeringen då? det bästa att börja med är väl att fundera ut vilken årstid man vill gifta sig och kanske tom månad. sen göra en budget, kolla upp priser så man har koll på det! och sen hur många man vill bjuda - och vilka kanske.


    Veronicamy skrev 2009-06-27 11:33:16 följande:
    Heeej!!! åh va kul att hittat er!! :) Jag är helt ny här och nyss blivit friad till, hur börjar man? vill ni berätta lite när ni ska gifta er? vart? massa kramar veronica
  • ninni84r

    oj, ja herregud förstår att du är nervös då ja och orolig för er präst!
    hur mkt har ni kvar att fixa då?


    Julia78 skrev 2009-06-27 18:53:14 följande:
    Om en månad så det börjar bli tajt om tid nu!! nervositeten börjar komma smygande
  • ninni84r

    skönt! jag hoppas också på att vi ska vara så pass klara en månad innan bröllopet. december vill man ju inte stressa med sånt, räcker ju med julgrejerna!


    Julia78 skrev 2009-06-28 11:58:12 följande:
    Inte så mycket kvar faktiskt, vi ska göra festprogrammet. Har allt till det men ska få alla sidor på rätt plats och liknande. Sen är det ju vigselprogrammen men de kan vi ju inte göra än.En grovbordsplasering är gjord så den ska finputsas. Annars TROR jag att resten är under kontroll..
  • ninni84r

    Cinina - grattis! hur gick det?

    Veronicamy - tjolöholmslott?
    ska bara ha en tärna, vi frågade alla (tärna, bestman och toastmadames) med en gång typ :) (ca 9 månader innan bröllopet)


    Veronicamy skrev 2009-06-29 20:05:30 följande:
    Hej alla!! :Dvi har inte kommit nånstans jag vill gärna ha ett slott/nån fin herregård behöver absolut inte va i Halmstad, hittar inget bra sånt här förutom Wapnö och det känns inte så lockande. har nu hittat två utanför göteborg, så vi får se om det blir nåt av dem ska ringa dem imrgon*hoppas hoppas* det är nåt för oss! När bestämde ni/frågade ni bestman och tärnan? jag vill ha några tärnor 3 eller 4 men sen vill ja ju ha min närmast tärna som ja redan nu vet vem det blir kan ja fråga henne redan??? cinina.. GRATTIS!!! gick allt bra?? =) vart var ni?
  • ninni84r

    Nej vem behöver andas på sin bröllopsdag :)
    om jag känner mig själv kommer jag inte lyckas gå ner ngt, men har jag tur så går jag inte upp mer iaf :) min klänning har inte snörning så jag får la försöka hålla detta måttet jag har nu.. fast hade gärna gått ner ngt kilo, kanske lite fastare mage men som sagt känner mig själv :)

    Veronicamy- förstår dig helt klart, hade inte heller velat ha samma ställe, klart man vill ha sitt egna!

    Cinina - härligt. vill se bilder nu :)

  • ninni84r

    SD 2010 - det va ju tur! jag ska snart börja ta tag i det här med planering igen. fast vi va på gekås i helgen när vi ändå va uppe och hälsade på hans familj. så då köpte vi lite små saker till våra toakorgar.

  • ninni84r

    Snoddasen - ja trevligt :) nu har ni sett min karl också ju :)
    spännande bara 3 månader kvar. vi hade 6 månader häromdagen.
    vad har ni kvar att fixa?

    tagit mina mått nu och ska beställa min klänning i nästa vecka tror jag. wee.

  • ninni84r

    haha, ja visst är han :)

    Oj, ni har mkt att stå i framöver hör jag. vi har en hel del kvar med. är inte riktigt på bröllopshumör nu bara.. men det är nog bara över sommaren. få ta tag i det i höst igen :)
    jag ska ha den klänningen som är på bild i mitt galleri. Själva då? Vem ska ni ha som fotograf?
    ca 45 gäster är det nog i nuläget :) hur många har ni bjudit? skickat inbjudningarna?

  • ninni84r

    snoddasen - kul med shopping :) tänkte också börja leta skor och underkläder snart. har också funderat på att köpa lakan till stolsöverdrag :) - vad ska ni göra med era sen? :)

    Vi har lite naturtema - vitt, grönt och brunt. Stenar och pinnar ;) Höstbröllop är vackra, härliga färger!

    vi ska också fråga en amatörfotograf från stan, och sen kommer en kille från mitt jobb (som tidigare jobbat som fotograf) att fota oss med.

  • ninni84r

    veronicamy - hur gick det med lokalkollen? ngt intressant?
    är själv lite lost när det gäller makeup och frisör så jag är nog inte till så mkt hjälp tyvärr...

    tindragull - ligger väl lite på is nu så här på sommaren helt ärligt ;) hur är allt med dig annars då?

  • ninni84r

    snoddasen - det va inte farligt dyrt för er sminkös. hennes nr kankse man kunde få? tror du hon kan fixa hår med (ska inte ha ngt svårt...) har fått ett nr här på bt till en tjej, men ej ringt henne än.

    haha, ja det va ngt sådant jag tänkte - inte ofta man har användning för 35 lakan ;) är dock lite osäker på om det blir snyggt på de stolarna de har i "vår" lokal. har köpt ett så jag ska testa (ska ändå dit om ngn månad med vår kock). så jag hör av mig igen om det blir aktuellt. men tack på förhand :)

    haha, ja visst är det alex! ingen aning om att han kunde fota :) "jag har väntat på att du skulle fråga" sa han :)

Svar på tråden Några från Halmstad? del 2