Inlägg från: ninni84r |Visa alla inlägg
  • ninni84r

    Några från Halmstad? del 2

    åh tufft! hoppas du lägger ut dem så snart du får dem med :) jg mailade faktiskt din fotograf för jag tyckte det va så fina kort. får man fråga vad ni betalde?

    hur vad bröllopsdagen annars? och hur va saltsjöbadet? vi ska också ta ngn natt efter bröllopet på ngt sånt ställe. Är lite inne på Tjolöholmsslott. Gillar det!

  • ninni84r

    det är okej :)
    jag mailade med henne och hon sa att hon höll på att bygga upp en portfolio nu ja. men fick lite prisuppgifter av henne iaf. toppen ju.

    hoppas du lägger upp trash-bilderna på din blogg sen!

  • ninni84r

    Snoddasen - hallå, hur går det för er med planeringen? har ni bestämmt er för att åka ner till tyskland?

  • ninni84r

    Hej.
    Ja vi ska åka ner, ser det som en liten utflykt med. Tycker det är roligt där. Vi åker nog i höst, få se om vi får med det när vi ändå är på lalandia i dk i november. vi åker nämligen dit varje höst men då har man ju väskor och annat med...

    9 januari gifter vi oss. När var ert datum?

    Ni har ju kommit en bra bit på vägen ju, nja vet inte - har bokat lokal, ja det va la det :) nej lite till men det är nog dags att sätta lite fart :)

  • ninni84r

    hej och välkommen fallon86

    tyvärr har jag inte nga bra tips på det, har inte kommit så långt än.

    när ska ni gifta er då? vart?

  • ninni84r

    jättefina bilder!! nr.22,33 och 46 är nog mina favoriter. 40 och 41 va bra på dig med.

    blev de andra från den andra fotografen inte bra?

  • ninni84r

    ja då är det klart, kanske man behöver lite tid på sig att fixa kläder ja. när kommer ni skicka dem då?

    vart ska ni ha er bröllopsfest sen då?

    nja, vi ska väl ta tag i det snart igen, haft fyllt 25 nu så det har varit mkt med det. men ska ta mina mått till min klänning näst, nästa helg så sen kan jag bställa den iaf. sen kommer det nog kännas som man kommit en bit på vägen. vad ska du ha för klänning?

  • ninni84r

    Ja då är det nog dags att bra att skícka ut dem i god tid, och som du sa - skönt att kunna prata om det! de flesta vi ska bjuda vet redan om det :) vi kunde inte hålla oss :)

    jättefin klänning. min är den jag har i galleriet. ska beställa från kina - så det blir en kopia (Maggie Soretto). Så får man den dels mkt billigare och figursydd. Kvaliteten är väl inte den samma men jag har bara tänkt andvända den en dag så för mig spelar det ingen större roll :)

    Svarta Örnshuset, najs. Då kanske det är min vän som kommer servera er :) (hon jobbar där..)
    Vi ska gifta oss här hemma nere vid sjön (hoppas på is på sjön)
    och sen kommer festen att hållas i Åleds hemvärnsgård/bygdegård.

  • ninni84r

    Haha, ja det kanske hon gör :)
    hon kommer vara en av våra 2 toastmadames, känns bra att ha ngn som ha "varit med" på som många bröllop - har hon ju för hoppningsvis lite koll ;)
    har ni bestämt toastmaster/madam?

    ja jag hoppas bara den blir lika fin live, är också lite orolig över den biten. men jag ska skicka efter den så fort vi tagit alla mått, så man har gått om tid på sig efter man fått den, menar om man inte gillar den, att kunna skicka tillbaks och hitta en ny...
    ska beställa min lillasysters tärnklänning därifrån med.

    ja lite snö vore ju inte helt fel, fast jag hoppas inte på för mkt - vet ju vart vi bor om man säger så ;) men sjön är rätt liten så chans för is är inte så omöjlig. i år (det datumet) var sjön full med skridskoåkare :)
    så är det is, ska min m2b skjutsa mig på spark bort till stranden där vi ska vigas.

Svar på tråden Några från Halmstad? del 2