Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    Sweetiepajsaren
    nä, det var inte jag som satt (det var ju jag som höll på att få en hårboll i *piip*, men som tur var hade jag handen i vägen.

  • nennesjuttioåtta

    BS
    Ååh är det ikväll, hade för mig att det var igår kväll och var nyfiken på resultatet. Lycka till!!!! Även om det har tagit sig med ett pyre så tror jag inte de tär någon fara när de tär så yttepytte, det måste ju precis ha fäst i så fall?

    Piggelin
    det är en Ocicat!

    JAAAA visst är hon för söt! Tack alla!! Hahaha, men någon 16-kilosklump som ska anfalla en när man kommer hem hoppas jag hon INTE kommer bli. Men hon älskar verkligen att hoppa och jaga den där fjädervippan, så om ni inte har en sån (ni med katt alltså) så rekommenderas den. Men hon vill ju verkligen leka hela tiden och helst i sängen för där kan hon göra högar av täcket och gömma sig bakom innan nästa attack.

    Gosnosen
    HeeeeeeeJ!!!!!!! Vad kul att höra från dig! Förstår dilemmat med vem man ska fråga, och hur. Eller när! Vad är ett bra tillfälle för ett äggsamtal?!? Hoppas att du/ni hittar en donator snart, eller vad som nu passar er bäst. KRAM!!!

    Izzie
    jjaa, just det, tjenare bilmekarn!

    Tinga
    Ja, den här leoparden får ni hälsa på inne i dess grotta och klappa utan risk för att bli uppätna (inga garantier, givetvis)

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Igår vägde hon 2,2 kg och hennes mamma var inte mycket större än vad hon är nu men pappan vägde 6 kg och var bara muskler, värsta puman! Så jag vet inte.

    MSW
    Jag hittade en sida med nybörjartips men kommer inte ihåg vad den hette. De brukar finnas varje vår i Stadiumreklam och sånt några kom-igång-scheman. Lycka till!

  • nennesjuttioåtta

    Am
    Jag tror din mage är übersöt och snart platt som en pannkaka!

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    jag fick bl a nålar för nattsvettningarna så inatt var det faktiskt mycket bättre, men han visste inte om det berodde på medicinen eller något annat. Det där med levern var ju också lite osäkert för han pratade om att kineserna använde någon sorts organklocka och då är leverns tid mellan kl 1-3 på natten men inte vet jag om det är något att gå efter rent vetenskapligt.

    Ska dit igen nästa vecka, han tycker jag är välpreparerad så han sa två veckor först men då vet jag ju inte när jag kan.

    Hur gick det själv?

    AM
    ja, en tamburmajor är kanske bättre, där ser man ju om den står bakom och lurpassar också.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    ÅÅÅ nejjjj! Visst är det för äckligt! Hoppas att det snart går över för dig också...

  • nennesjuttioåtta

    Lappis
    det lät ju jättebra! hon verkar kunnig! men inte lätt att göra mer enligt hennes rekommendationer eftersom du redan kör på det mesta.

    AM
    BLÖTKRAM!!
    ja, eftersom jag vet att det återkommer varje natt så sover jag numera på badlakan och det är ju inte så skönt. Men har även varit med om de kalla, blöta lakanen. *ryser*

  • nennesjuttioåtta

    Am
    på längden ja.

    Lappis
    mäh, skvallrade hon!

    jag blöder lite ljusrött då och då nu, vet inte om det ska vara så men jag antar att de tär lite känsligt område där nere nu. Imorgon får jag äntligen börja spruta!! WOHOOOO

  • nennesjuttioåtta

    EA
    men det är inte som "vanlig" svett. För det rinner verkligen, men på mig inte i ansiktet men från halsen och ner till fötterna. Men när jag vaknar så är jag inte varm utan iskall (förmodligen av svetten) och jag skulle aldrig kunna sova utan täcke eftersom jag är fryslort. Det är helskumt!

Svar på tråden Livets stora och små frågor