Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    hejjjjjj jag har hittat hit - vilken fantastisk TS!!!! Jag blev också helt varm i själen. Telis!

    Blivande fru L
    What?!?!?!? Förstår att ni blev lite paffa, minst sagt! Välkommen tillbaka, jag har funderat mycket på dig!

    Måste kolla kokos katt!

    Jäklar vad ni skriver jag glömmer ju allt jag läst!

    Välkommen HECTOR!!!!

    Lapinette
    Jädrar vad gött med malda horn - är det skruvhorn från kåtbocken? Om det smakar så illa så MÅSTE det ju vara dundergrejer!

    Snaily
    Näääjee trist om det skulle vara BOM!

    Äsch vi kör lite ego, ska snart på möte. Ååååh det kryper i hela kroppen samtidigt som jag käänner mig totalt apatisk och längtar efter ett ensamt hörn att gråta i. Vet inte varför, om det är medicinen eller denna väntan. Eller att jag träffade vår nya VD igår och berättade hur jag såg på hela min jobbsituation som den varit hittills. Skönt att få häva ur sig men samtidigt, brände jag mina broar nu? Fast jag var ju inte FÖR negativ, bara sa som det var och att det kändes bra att någon (han alltså) engagerade sig äntligen för jag har ju inte ens fått en introduktion. Och först nu när hon varit sjuk som jag har fått börja jobba på riktigt. nej, nu möte. Puss på er, jag återkommer!

  • nennesjuttioåtta

    Koko
    åh herregud vilken SÖTNOS!!! JAG DÖR! Fasen, man kanske skulle bli kattfarmare.

    Vet inte vem som frågade men VDn tog det rätt bra, han visste nog en hel del redan, att jag inte haft så mycket att göra. Men det kändes bra iaf, och vi pratade lite målbilder och vad jag ville och hur vi skulle göra. Trägen vinner.

    Hoppas hoppas att det är medicinen som gör mig så här. Blä! Jag ska börja med sprutorna nästa vecka, och ÄP blir väl veckan efter att vi varit i Göteborg och vaggat omkring som en höna med förhoppningsvis hela magen fullproppad med ägg.
    Jag svettas igen som en finsk bastuchampion om nätterna - helt jävla sjukt!

    Nancy har sovit två nätter i rad nu, efter ny taktik från vår sida. Uttröttning. Så vi leker gärnet och hon får hoppa, jaga, göra kullerbyttor (jäklar, vilken akrobat hon är!) och sen ligger hon med oss i sängen ett tag innan hon kryper ner i sin lilla koja. Dock är hon fortfarande rasslig i halsen.

  • nennesjuttioåtta

    hej bluebride
    jobbigt med förkylning! hur går det med lillskruttan?

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    Dubbelgrattis! Du behöver inte gnussa på mig några gravidbacilusker, jag kommer att sitta som en igel runt din rygg så jag sköter det där.

    Lappis
    jo, jag hoppas ju att de tär klimakteriaebesvär men det hade jag ju innan jag började spraya också... Järnvärdet låg sist jag hörde strax under gränsvärdet och vet inte riktigt vad jag ska göra åt det eftersom det nu inte är "farligt". Primärsjukvården i ett nötskal.

  • nennesjuttioåtta

    Koko
    sant!
    OOh uppdaterat hemförsäkring! *pling* vuxenpoäng!

    F ö tycker jag arlas mjölkförpackningar suger - och vad ofräsch när man vridit av flärpen och mjölken står öppen i kylskåpet och bara insuper allt annat gojs som liigger där! Huuuuu! Och sen klämmer man för hårt så skvimpar det över. Nä, det går fetbort.

    Något som jag kom på ligger och gojsar i vår kyl är en forbondekorv från Järvsö (tror jag) fy FAAAN vad gott! Jag tror det finns på östermalmshallen, men det kanske passar bättre till öl än champagne.

  • nennesjuttioåtta

    Grodan,
    hahaha ja äntligen har jag något att tillföra sova-dåligt-diskussionen. Fast vet inte om mina tips kan överföras på barn... *hmmm*

    Ttelis
    vad är astigmatisk egentligen?

  • nennesjuttioåtta

    Telis
    vadå, blir man kass i magen? Eller luktar man illa någon annanstans?

    Jaaa Färila är det ju! Visst är den god! på knäckebröd!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    Grodan
    Bra idé. Det finns en vippa med fjädrar som är Nancys favorit. Om man svingar den fram och tillbaka framför lillgrodan och så han får snurra runtruntrunt kanske han blir sig trött. En lillgroda borde ju vara minst lika bra på att hoppa som en katt.

  • nennesjuttioåtta

    Telis
    ahaa.. så då blir det extra svårt att inte trampa på skarvar i stenläggningar?
    jaså, vitlöksandedräkt... det blir en tuff kväll (eller morgon hiuuuaaa!) men någon måste göra det.

Svar på tråden Livets stora och små frågor