• Oupsie

    Livets stora och små frågor

    Telis igen, såg att du skrev att ni skulle till Las Vegas istället för vin-gårdar. Har ni varit i Las Vegas innan? Jag har varit en hel del i Vegas om du vill ha lite tips?

  • Oupsie

    Det är jättekul med namn och jag tycker också att det finns fler fina tjejnamn än killnamn. Om man tittar på namn-topplistan verkar det vara en större spridning på flicknamnen faktiskt. Det populäraste tjejnamnet bärs av 16 på 1000 av de som föddes förra året medan den populäraste pojknamnet bärs av 20 per 1000. Det kanske finns fler tjejnamn än killnamn

  • Oupsie

    Telis
    Ja, det kan vara skönt att kunna nå varandra på ett enkelt sätt.

    Jag har inte sett "O" faktiskt men jag har sett ett par andra cirque du soleil-shower, Ka och Mystere. Och Le Rêve, ingen cirque du soleil men ungefär samma sak... Det är jättekul att gå på shower i Vegas

    Om ni vill se fler shower kan man ofta köpa biljetter till rabatterat pris för kvällens föreställningar på lite olika ställen.

    Jag ska sova nu men jag kan skriva ihop lite tips om du vill?. Oupsies guide till Las Vegas

    Nä, jag bor inte i Stockholm men ev ska jag upp dit någon gång under sommaren. Annars kan jag ju skicka dem med posten.

  • Oupsie

    Telis
    Hur länge ska ni vara i Vegas förresten?

    Koko
    20 år! Då får man faktiskt köpa en ny tvättmaskin! Vi köpte en elektrolux för ca 3 år sedan. Vi är nöjda med den. Den enda nackdelen är att vissa program är jäkligt långa, tex vanlig 40-tvätt är nästan 2 timmar långt, men jag kör på "syntet-tvätt" istället för bomull så då tar det 1 och en halv timma istället med en extra centrifugering. På mina föräldrars maskin (de köpte nästan samtidigt men ett annat märke) tar 40-tvätten bara strax över 1 timma.

    Ha det bra allihopa!

  • Oupsie
    passionsblomman skrev 2009-07-17 11:37:07 följande:
    Skeden i blöjan garvade jag högt åt! Tur det inte var en gaffel!
    Ja, verkligen

    Vi hade besök av min mans syskonbarn igår. Jag förstår att det kan hända lite märkliga saker när barnen är igång och man kan ju inte se vad de gör hela tiden... När de åkte hem på kvällen sa min svärmor till oss: "Ja, och efter det här besöket så kommer det väl inte bli några fler barnbarn på ett bra tag..."

    MSW
    Spännande med gravtest. Hoppas att ni får det resultat som ni önskar

    Passionsblomman
    Gud vad spännande! Inte konstigt att du har svårt att sova

    Snorkfröken
    Fler väskor? Skulle verkligen vilja se alla dina väskor. Det måste vara en samling utöver det vanliga:-O

    Tinga
    Vad jobbigt att de inte har kommit på varför han kräks så mycket. Hoppas att gastroläkaren kan komma på en lösning.
  • Oupsie

    Oj, vilken fart det var här inne, trots fredagskväll.

    Vi har ätit tacos ikväll och druckit amaronevin. Kanske inte den bästa kombinationen men vi hade inte något annat vin hemma. Känns som slöseri med ett så gott vin

    Snorkis
    Din handväsksamling lär vara större än min i alla fall Jag behöver en ny handväska. En svart hade jag tänkt, men inte så dyr som en mullberry. Har du några tips kanske?

    Hehe, "botad". Ja, kanske. När de åkte hem så somnade jag och hunden på soffan. Helt slut

  • Oupsie

    Hur mycket är "normalt" att spädbarn kräks egentligen? För den yngsta av syskonbarnen han kräktes en hel del han också när de var här.

    Muggles
    Är nyfiken på huset, Får jag också se?

    Hittade ett hus på hemnet idag som jag kunde tänka mig som sommarstuga men det kändes som de satt ett ordentligt överpris.

    Har ni märkt någon skillnad på marknaden på grund av den ekonomiska krisen? De hus som jag ser verkar vara lika dyra som innan. Enda skillnaden verkar vara att det inte finns lika många hus till salu.

  • Oupsie

    Mmm, vi var på visning på ett hus innan vi åkte på semester och det var jättemycket folk som tittade på det. Vi följde budgivningen och det gick upp nästan 40 procent i budgivningen. Helt galet!

  • Oupsie

    Snaily
    Är utställningen på ön? Om man inte är van att ställa ut hunden ska man passa på när de är valpar för då har domarna inte lika höga krav på "handlingen". Så har i alla fall jag uppfattat det som när vi varit iväg. Så nu är vår hund vuxen så nu tänker jag inte ställa ut henne mer Förresten, hur går det med dina massajskor? Någon träningsvärk?

    Lapinette
    Det låter som en väldigt bra början på en semester!

    BS
    Äter du tabletter mot ditt illamående?

Svar på tråden Livets stora och små frågor