• _koko_

    Livets stora och små frågor

    AM - Din vistelse betalas ju via skattsedeln eftersom du är där av medicinska skäl. Jag tyckte nog det kändes helt ok att sambon kostade mer än jag, hellre det än att han hade skickats hem eftersom han inte var "under observation" som jag och barnet. Men lite kan jag ändå hålla med dig i ditt resonemang att han avlastade personalen.

    Hej Frejis!

  • _koko_

    AM - Jo, det finns ju, det har du rätt i, men det finns mycket mer dra-över-huvudet-utbud tycker jag, vilket jag tycker är konstigt i storlekarna 50-62. Eller så är det jag som inte tittat ordentligt.

  • _koko_

    Lappis - Åh, vad roligt med en resa!! Tänk att det är två år sedan nästa vecka som jag hade tappat bort ditt nummer...

    Man måste alltid betala lite för sjukhusvistelsen, oavsett anledning. Men man ska kolla sin hemförsäkring, för man kan få tillbaka de pengarna därifrån i vissa fall (t ex om det är oplanerat, dvs akut).

  • _koko_

    Tinga - Ska inboxa dig, vill också se huset!

    FruLlan - Ok, då förstår jag lite mer min förvirrade uppfattning.

    Lappis - Härligt med bra besked från akun, men 8 utomkveds!!! Hjälp!

    Tinga igen - Tack för rapporten från igår, tycker det är jätteintressant att läsa! Lider ju med er massor, men lite positivt iaf att det går framåt för Puff och att man ev hittat någon slags orsak till Piffs vägran.

    Sitter med en god kaffe och godis, helt rätt efter goff-lunchen på texas burger.
    Glömde min dator hemma, så jag "kan" inte ens jobba särskilt mycket idag, hahaha... Har nu min 4½ år gamla bärbara där jag inte har någon uppdaterad programvara installerad, så jag gör annat viktigt i stället, som att surfa och hänga med er.

  • _koko_

    telis förresten, har inte hunnit prova kycklingen ännu, igår hann jag inte med middag och ikväll ska jag bort på annat. Kanske får bli fira-nya-kissen-middag på fredag? I morgon tror jag det blir lasagne...

  • _koko_

    Lappis - Folk blir ofta fascinerade av att jag kan ställa mig och laga mat även om det bara är jag som ska äta, typ att jag orkar. Men god mat (både äta och laga) är verkligen en passion för mig, och då är det ju inte direkt jobbigt att göra det. Däremot gillar jag enkla lösningar och är mer gourmand än gourmet.

  • _koko_

    lappis - Sällan är det så gott att äta som då. Mina måltider kan dock se rätt konstiga ut när jag bara lagar till mig själv. Typ en kronärtskocka med smör, en halv avokado med saffransaioli, några räkor och keso med pepparmix på. Samma måltid.

  • _koko_

    EA - Men omelett är ju jättegott och går att variera i oändlighet. Min favvo är med hackad lök, burkchampinjoner, färska tomater och ost, och gärna knaperstekt bacon till.

  • _koko_

    piggis - Japp, två sparrisar i kors är inget för mig. Det ska vara rejäla portioner och MASSOR med sås.
    Men visst, exemplet med kronärtskockan var ju kanske inte klockrent.

Svar på tråden Livets stora och små frågor