• _koko_

    Livets stora och små frågor

    Lappis - Det måste såklart vara för att jag är nyklippt och nytonad! Och jag har dessutom inte sminkväskan i en resväska på väg från arlanda. Men tack, du är för söt!

    nenne - Ja, det kostar ju att bo nära hufvudstaden... Men här har man inte er snöidyll på vintern! Och man tjänar ju knappast 5,4 gånger mer, så livskvalitén lär ju vara högre i ert hus (om man nu bortser från att de som köper det här huset kanske gjort en flermiljonvinst på några lägenheter och därför inte behöver högre lån än ni har... orättvist!).

  • _koko_

    Ore - Det vill jag också egentligen, men jag åt jordgubbar hos en kompis i helgen, och det var jättesöta och goda trots att de inte var svenska!

    Och just det, Telis, det känns lite overkligt att du är så otroligt nära min graviditet med conny, jag hade mitt vul 14e juni...

  • _koko_

    snaily - Hjälp!!! Usch, vad läskigt, har väldig respekt för just hästar... En kompis till mig blev avkastad för några år sedan och skadade ett antal organ ganska ordentligt.

  • _koko_

    Ok, nu måste ni berätta, är det här något som går på radio? Isf vill jag veta kanal, för jag hittar aldrig något att lyssna på utöver adam och gry på mornarna...

  • _koko_

    MSW - Vilken idyll!! Inuti såg det ju inte så jätteupphetsande ut, men ytskikt är ju lätt att fixa!

  • _koko_

    Nu tänker jag dock ta helg. Gör ju ändå inget vettigt... Eller, att hänga här är förstås vettigt, men inte lika vettigt som att gosa med sonen och sambon.
    Puss på er raringar, hörs säkert innan måndag!

  • _koko_

    Stort grattis till nenne o make för guldägget!! Blev läkaren överraskad över godisbuffén?

    lappis - Skit och åter skit! Men lite tänker jag fortsätta hoppas...

    start - tror att vi började med en 'nap' om dagen i den åldern. Med conny gick det enkelt, men jag vet andra som fått kämpa men att hålla barnet vaket på förmiddagen. Conny sover fö fortfarande, han är kvällsmänniska som far sin. Nice!

    BS - Hoppas lergigan räcker den här gången!

    muggles - Har ett par såna vänner på FB, den ena lägger upp saker precis hela tiden, allt annat drunknar i hans dravel! Önskar att jag inte hade accepterat, men det känns ju rätt elakt att göra så (han är dessutom gammal kompis med min sambo, så det är kanske lite värre än en ytlig kollega).

    Har en väldigt söt kisse som prompt ska sova mellan mitt huvud och sänggaveln, efter 3 nätter är jag väldigt stel i nacken och har ont i huvudet...

  • _koko_

    muggles - Fast nu läste jag att det var en kund och inte kollega... Svårt!

    Hej sweet! Du och cicci borde nästan bilda klubb! Läskigt med krupp förresten!

Svar på tråden Livets stora och små frågor