• MSW

    Livets stora och små frågor

    Frejis skrev 2009-05-07 11:11:00 följande:
    Hej Lappis! Jag mår faktiskt ganska bra (hm, mest på grund av internetuppkopplingen, tror jag . Mina "underbara" gravkrämpor återkom annars i natt, det är bara välja vraka mellan nattlig panikångest över rutinUL, förlossning etc. eller ont i magen och benen. Annars vill jag att det här ska vara över eftersom jag är så förfärligt sugen på rött vin (ge mig en flaska!) och långresor. Hur är det själv?
    Låter som att du är precis som man brukar vara, sugen på sånt man inte får..
  • MSW

    Fortsätter att vara lite ego, pratade med maken igår om att jag är sugen på att börja jogga, och han tyckte jag skulle inhandla skor och bra sport-bh redan i helgen! Så han blir nog en bra puschare verkar det som!

  • MSW

    Lappis: Vem som helst som är vid sina sinnes fulla bruk skulle väl tveka efter en sådan eskapad som du genom led nu i vintras! Men vi finns juh här för att hålla dig i handen! Och du verkar ha en riktigt bra make som du kan luta dig mot!

  • MSW

    Godmorgon!

    I natt var sömnen så där bra! En A som grät (extra gnälligt kändes det som) så fort han vaknade, och inget som brukar funka funkade inte! Det enda som förmodligen hade funkat på en gång hade varit amning, men det får han juh inte på nätterna längre!
    Jaja, hoppas det blir bättre i natt!
    För att spä på det hela drömde jag juh såklart om kissen.. så känner mig nästan mer ledsen idag än i går..

    Ore: Skönt med bra siffror! Och inga tvillingar, har för mig att senaste liknande dejt var när tinga fick reda på att dom väntade TVÅ!

  • MSW

    EA&MJ skrev 2009-05-08 12:24:33 följande:


    Dra på trissor jag fick svar på mitt mail till gyn efter ca en kvart!!!!Dock väldigt kortfattat där han sa att spottings är vanligt och ofarligt, kommer ofta vid äl och påverkar inte chanserna att få barn och inte farligt om det uppkommer ofta under några cykler
    Det var snabbt svarat! Och det låter juh som att det inte är något att oroa sig över då! Skönt! men som Koko skriver, hade det juh varit bra om han hade haft någon quick-fix på lager!
  • MSW
    _koko_ skrev 2009-05-08 12:32:09 följande:
    Nu ska jag förbereda mitt utvecklinssamtal, vad tycker ni jag ska utveckla i år?
    Simultanförmågan? Känns som det krävs ännu mer med två barn än med ett...
Svar på tråden Livets stora och små frågor