Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Sweet, jag tyckte att Iris var alldeles för liten när hon började på dagis drygt ett år gammal, hon orkade inte och vi fick ingen kvalitetstid med henne alls, hon bara skrek och grät från det att vi hämtade henne till läggdags. Men kanske är det lättare för mindre bebisar att anpassa sig?

  • BrudSommar2006

    Ååååh, bild nr 100 är helt underbar, jag kan inte sluta titta!!!

  • BrudSommar2006

    Bluebride, efter att Iris föddes så blev det inte mycket här heller på väldigt många månader, det löste sig egentligen inte på något bra sätt förrän Iris började sova i egen säng i eget rum.

    Så klart ringde de från dagis i förmiddags så att jag blev tvungen att åka och hämta Iris igen. Igår när vi var hemma med henne ringde de och sade att alla andra barn ändå också var snuviga så hon kunde lika gärna komma till dagis idag bara det inte var den här klara rinnsnuvan som man har i början av en förkylning och som smittar men den har vi ju klarat av för länge sedan. Fast idag hade hon tydligen för mycket snuva i alla fall, suck.

    Nu ska jag spana in galleriet.

  • BrudSommar2006

    Det där låter väldigt gott men baka blir sällan av här tyvärr. Lika bra är det, annars äter man ju bara upp dem...

    Cicci, är superimponerad att ni fått på Victor ett par skidor, tror aldrig att Iris skulle gå med på det faktiskt! Och så sitter han på potta också, Iris är inte så jätteintresserad av sin, har suttit någon gång bara utan att det kommit något. Vi tänkte anstränga oss mer på den fronten nu i sommar när det är lättare att vara ute utan kläder.

  • BrudSommar2006

    Page, har du fått antibiotika?

    Gosnosen, är det mindre kö i Åbo alltså? Kostar det mer?

  • BrudSommar2006

    Nenne, vilken dundersöt kisse!!! Längtar så tills vi får hem vår katt men det dröjer ju än, den är född 9:e april.

    Ikväll är det dags för magnetröntgen, det här är i alla fall första gången jag verkligen hoppas att jag inte är gravid. Är på dag 25 idag och även om jag inte vet hur lång cykel jag har så kan det knappast vara någon idé att testa idag. Fast eftersom jag har så svårt att bli gravid vad det verkar så tar jag förgivet att det blir mens i Budapest, åker imorgon. Fem datorfria dagar, hur ska det gå!

    Jag har faktiskt aldrig tänkt på att de för statistik på Nupp-resultat jämfört med utfall, vet inte hur det löstes när Iris föddes.

    Jag brukar inte tycka att det är så farligt med styligen på de lägenheter ni brukar länka till men den här sista hade så mycket prylar i alla foton att till och med jag blev irriterad!

  • BrudSommar2006

    Just det, lycka till Ore!

    Tinga, hoppas så att de gått upp massor i vikt! Har inte hört dig klaga på deras minimala ätande riktigt lika mycket på sista tiden, har det blivit yttepyttelite bättre kanske?

    Iris är faktiskt på dagis idag, trodde att jag skulle bli tvungen att vabba men hon verkar bättre. Fast nu är jag hemma sjuk istället, typiskt när jag ska flyga imorgon.

  • BrudSommar2006

    AM, vad trist! Fast jag är säker på att magen är helt borta snart, du har den läggningen liksom din lyckost!!! Samma för Cicci, fast hon har väl inte ens någon mage att behöva bli av med. Själv har jag ju mina gravidkilon kvar, suck.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, god morgon! När tänker ni slå till nu då på nästa försök? Har ni skjutit på det igen?

  • BrudSommar2006

    AM, usch, jag är riktigt nervös, tänk om jag känner mig tvingad att öppna ögonen bara för att jag vet att jag inte ska. Dessutom så läste jag nyligen om en dam som bantat ner sig efter att ha råkat ut för en bilolycka och inte fått plats i magnetröntgen och hon vägde inte så jättemycket mer än jag. Tänk om jag inte får plats, fy fasen vad pinsamt.

    Ja tänk vad kul vi skulle ha det i Budapest, du, jag och lille Hektor! Tar mycket hellre med dig än tanten! Om det inte vore för att jag gärna vill bada, vi har ju bubbelpool på hotellet även om vi inte hinner med några termalbad, så gjorde det väl inte så mycket men jag har ju lärt mig nu att det här med tampong inte funkar för mig längre.

    Lapinette, maila, maila, maila!!!

Svar på tråden Livets stora och små frågor