Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Sweet, är du klar med de sista testerna? Är ni fortfarande lika nöjda med dagis? Hur många barn är de?

  • BrudSommar2006

    Hemlig, jaså så ni får det utrett på en gång, vad skönt!

  • BrudSommar2006

    Blivande, det är väldigt roligt att se dig här!!! Fast det är bara det att jag blir så otroligt fikasugen varje gång jag ser dig!!!

  • BrudSommar2006

    Jag har deppat ihop helt, lille Rasmus blev just påkörd och dog, tänk att han satt här i mitt knä för bara drygt en timme sedan. Nu ligger han i en säck i garaget och imorgon får vi åka och lämna in honom. Stackar Iris som älskar honom så.

  • BrudSommar2006

    Jag är både för och emot utekatter. Tjejen som brydde sig om att stanna och leta på halsbandet för att ringa oss jobbade på katthem och hon sade att han har ju i alla fall haft ett bra liv som fått vara ute men åsikterna om det går ju så klart isär också. För vår del så vill vi ju kunna ha dörrar och fönster öppna på sommaren och det går bara inte att hålla en katt inne då även om vi skulle vilja.

  • BrudSommar2006

    Vi och Iris trivs förresten jättebra på dagis. Remissen för de där blodproverna vi skulle ta blev liggande, hon är ju bara sjuk jämt. Hon har i alla fall gått ner lite i vikt så det är ju bra eftersom hon också skjuter iväg på längden.

  • BrudSommar2006

    AM, stort grattis till förmodligen-Hektor och vilken annorlunda förlossningsberättelse, låter både spännande och läskigt, men det låter ändå som att det är att föredra framför en vanlig förlossning så jag tror absolut att du gjort rätt val!

    Snigeln, vilken mysig liten korv! Så söt.

    Vi får hem en Ragdoll i början på juli, jippi!

  • BrudSommar2006

    Liten, jag tittade på dans-folkets uppfödning redan innan vi skaffade Rasmus faktiskt men de satsar på blåmaskat och jag vill absolut ha brunmaskat. Den här råkar komma från Oxelösund utanför Nyköping, en ren slump egentligen, har sett flera uppfödare av brunmaskat, men det passade bra i tiden med just den kullen, lagom till semestern. Annars hade vi kunnat tänka oss en omplaceringskatt men det var när jag ringde på en sådan, fick veta att den inte fanns kvar men började prata om den här kullen istället som det blev som det blev. I och för sig har vi inte betalat handpenning än.

Svar på tråden Livets stora och små frågor