Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    AM, hur går det med amningen, har det fungerat lika bra som vanligt eller har det varit segare att få igång som man hör att det kan vara efter snitt?

  • BrudSommar2006

    Här börjar BIM/BOM, jag BOM alltså, bli en trist historia, snart är det på gång igen, förmodligen när vi är i Budapest. I så fall blir det nog inga bad i alla fall för jag minns hur struligt det var att få en tampong att sitta där den ska sist vi var på spa.

    Vickan, lycka till med hoppet!

  • BrudSommar2006

    God morgon, är här och kollar om Liten tittat in än men tydligen inte.

    AM, vilken tur att det fungerat så bra att få igång amningen, det låter ju nästan som att det också fungerat bättre än vid en vanlig förlossning. För mig tog det tre dagar innan den kom igång.

    Är dunderförkyld idag men är jag hemma från jobbet mer nu så kommer jag inte klara av mina arbetsuppgifter. Iris är hemma sjuk så klart och maken är hemma med henne, vet inte hur det går imorgon. Eftersom det är mitt i deklarationstider också så kan inte mina föräldrar hjälpa till.

  • BrudSommar2006

    Koko, inte långt kvar tills kissen kommer nu! Iris har inte förrän nu börjat prata om Rasmus, att han är ute eller att han är borta. Den nya kissen kommer att bli hyfsat lik honom i alla fall eftersom jag specifikt bokat samma färg på masken och han var ju en Birma, det kommer dessutom att bli en mitted vilket betyder vita tassar och alltså samma färg på tassarna. Kanske skulle vi satsat på en omplaceringskatt så skulle hon nog inte märka någon skillnad alls!

    Liten, trist med BOM men skönt att ni håller humöret uppe och ni har ju precis börjat försöka igen. Nu får ni se till att komma iväg och dyka massor medan ni har chansen!

    Jag ska på magnetröntgen på onsdag kväll, 19.20, konstig tid tycker jag. Klar någon gång vid halv nio kanske och får gå över en tom parkering men det är ju i alla fall ljust nu på kvällarna. Som vanligt vet jag ju inte om jag är gravid eller inte men jag tar för givet inte så det ska äntligen bli av nu. Sedan är ju frågan vad man gör om man väl hittar någonting, inte troligt att det bir operation i alla fall har jag förstått.

  • BrudSommar2006

    Sweet, vad trist med skumma mail när du precis börjat! Hade det med dina arbetstider att göra eftersom du skrev att hon är arbetsnarkoman? Hoppas att hon inte menade det som hon skrev det oavsett.

    Lapinette, ser att det inte är alltför långt kvar till FET, dags att förbereda tumhållning, du och Nenne får ta varsin.

    Mrs B, trist med matvägran men kul med nytt jobb, lycka till!

  • BrudSommar2006

    Iris ska få gå på dagis imorgon i alla fall, de ringde från dagis och sade att alla andra barn ändå hade snuva också så bara den där klara rinnsnuvan som kommer i början och som smittar är överstökad så var det ok att hon kommer.

  • BrudSommar2006

    Telis, skit i vin och mögelost, det finns ju kvar! Vad spännande att ni äntligen kommit så här långt.

  • BrudSommar2006

    Har insett att vi nog får ta tag i det här med Iris hosta, hon har hostat varje natt sedan nyår nu. Problemet är ju bara att hon aldrig är frisk så man vet aldrig vad hostan egentligen beror på.

  • BrudSommar2006

    Cicci, hej! Jag undrade just var du var men då är du inte på BB i alla fall, vilken tur!

    I övrigt undrar jag hur det kommer sig att Iris alltid hostar så att hon kräks ner hela sängen de gånger maken är borta på kvällen. Nåja, nu är han hemma och har burit tillbaka henne till nybäddad säng så krisen är förhoppningsvis avvärjd för den här gången.

  • BrudSommar2006

    Sweet, vilken tråkig början, hoppas att det blir bättre efter mötet.

    Koko, så du fick något för besväret att klaga i alla fall!

    Izzie, vilken mardröm med bilen!

Svar på tråden Livets stora och små frågor