Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Telis, usch ja, nyårsafton vore jobbigt! Fast jag står ut med det mesta utom skottdagen och det är ju inte aktuellt i det här fallet. Tänk att bara få ha sin riktiga födelsedag ibland.

    Är inte januari mitt i virustider förresten?

  • BrudSommar2006

    Hm, Iris vägde ju 4,5 kg när hon behagade titta ut en vecka för sent, nästa får banne mig inte vara större! Hoppas jag slipper gå över den här gången.

    Frejis, lycka till idag!

    Cicci, oj, har man någon aning om hur stor man tror att den är?

    Jag måste säga att jag beundrar alla här som inte tar reda på vad det blir utan går runt i ovisshet i nio månader, det gjorde vi inte med Iris och kommer inte att göra den här gången heller.

    Har fått klartecken till en kisse till, nu gäller bara att hitta rätt kisse!

    Nenne, hur var det som någon frågade, är ni fodervärdar så att det automatiskt blir en kull efter henne eller är det helt enkelt ert val att para henne en gång?

  • BrudSommar2006

    Det må vara ett mirakel att vara gravid, förlossning och bebis men jag önskar fortfarande att en fix färdig ettåring kunde komma flaxande...

    Angående katt så vet jag inte vad det blir men en långhårig blir det i alla fall. Det får nog bli en blandis av något slag, kan inte lägga ut så mycket pengar på katter typ samma månad!

  • BrudSommar2006

    Cicci, vad spännande, då är det snart på gång då. Tänk om det blir söndag i alla fall!

  • BrudSommar2006

    Kramar till AM, lite så kände jag när det var dags att sluta amma, typ nu är det sista gången jag ammar, snyft... Ändå ville jag inget hellre än att sluta och tyckte att det var så skönt när det var gjort.

    Muggles, påminn mig, hur många försök hade ni innan det tog sig med Moa?

    Vad det gäller katt så var det nog tjattekniken och att jag tog upp det lite då och då över en tidsperiod som gjorde att han till sist vande sig vid tanken. I morgon ska vi titta på en perserflicka men ägaren verkar så himla petig med vem som köper henne. Vi får i alla fall inte med henne hem utan hon ska veterinärbesiktigas först. Lite jobbigt att behöva åka ända till Nynäshamn bara för att hon ska få träffa en och bestämma sig för om hon gillar en eller inte typ men, men. Maken gillar inte sånt så han kommer inte att bli glad, kanske får jag åka själv.

  • BrudSommar2006

    Liten, det låter som en knepig present att inhandla, kommer tyvärr inte på något bra förslag heller. Mangold och skärbönor låter också knepigt!

  • BrudSommar2006

    Jag hittade ju en liten kisse som jag bestämt att vi ska åka och titta på imorgon eftermiddag. Fast nu tycker maken att vi inte alls ska ha en katt till och vill att jag ska avboka. Jag blir så sur och besviken men lika bra att avboka för jag orkar inte bråka. Så det blir nog bara en ensam stackars katt för vår del.

  • BrudSommar2006

    Frejis, kul att allt såg bra ut!

    Så, nu har jag avbokat besöket i morgon, tjejen som har katten blev jättebesviken, hon sade att jag var den första personen som ringt som hon verkligen ville sälja till. Så, nu åker jag hem och gråter en skvätt.

  • BrudSommar2006

    Cicci, där ser man! Jaja, ni får skaffa nya planer för dagen då!!

  • BrudSommar2006

    Hemlig, nej det kan man ju inte men däremot kan ju lutealfasen variera lite om man har otur. Och har man inte testat med stickor så kan man ju heller inte vara helt säker på att man haft ÄL och då kan ju mensen bli sen av den anledningen.

Svar på tråden Livets stora och små frågor