Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    AM, ja i så fall kan det hända att vi får skippa blomnamnen!

    Är urusel på shopping jag också, jag skulle knallat in på ett Duka eller Cervera eller något för jag skulle inte ha en aning. NK? Svenskt Tenn? Nä, tyvärr, kan ingenting om glas.

  • BrudSommar2006

    Har någon någon aning om var man kan få tag i Cabotine (min favoritparfym)? Provade någon gång att beställa från USA men det misslyckades eftersom man inte kunde skicka vätskor. Förut kunde man köpa den varsom men inte nu längre tydligen.

  • BrudSommar2006

    Nenne, hoppas så att det blir testa av framöver och att det leder till ett litet vackert plus!

    Jag är naturligtvis otroligt tacksam om jag får må lite bättre den här gången, jag tycker bara att det är läskigt att behöva gå och vänta på UL till KUB-testdags, förra gången fick jag ju göra VUL i vecka sju på sjukhuset. Inskrivning är inte förrän midsommarveckan så det är ju långt dit.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, hur är det möjligt att tempen är hög, är du tillbaka i "ofas" igen? Hoppas att lite akupunktur gör susen då.

  • BrudSommar2006

    Telis, jag tycker att det överlag verkar vara svårt att få tider så det känns som att det är fiffigt att se till att skaffa sig en tid förr snarare än senare. Varför vill du vänta?

  • BrudSommar2006

    Koko, jag är en mästare på att klaga!!! Det liksom bara slinker ur en konstant.

  • BrudSommar2006

    Ja just det, hur räknar man fram KUB-svar med donator? Koko, är det så att man bara tar hänsyn till donatorns ålder istället, fast sina egna blodprov?

  • BrudSommar2006

    Frejis, stora kramar, håller tummarna för att pyret stannar där inne länge än!

    Cicci, om du ser detta så lycka till men det har jag sagt tidigare också så det vet du. Trist att gå och vänta också, den där veckan jag gick över tiden var hemsk, speciellt som alla började säga två veckor innan att nu kan den komma när som helst...

    Tinga, så trist att de inte går upp i vikt! Hoppas att de går upp massor om det nu blir sonder igen så att ni får lön för mödan äntligen.

  • BrudSommar2006

    Jag har ett par kattfrågor, hur är det med kattungar egentligen, när kan man släppa ut dem? Den vi var och hälsade på i helgen är ju van att gå ute i deras trädgård men den är inhägnad vilket vår inte är. På Öland finns det dessutom en massa lador de kan försvinna in i. Funderade på om man kan göra en fyrkant av kompostgaller och ha dem ute på gräset i den men de kanske redan kan klättra över?

    Sedan, om man tänker sig att vi tar med den upp på övervåningen när vi går och lägger oss, finns det risk att den kastar sig ut mellan spjälorna i räcket rätt ut i tomma intet och landar en våning ner tror ni? Måste man sätta för? När kan de gå i trappor?

  • BrudSommar2006

    FruLLan, ja vi kan ju vara med ute men om man ska ha både Iris och två kattungar att se efter vill man ju inte att de ska vara spårlöst borta om man vänder ryggen till en liten stund, men så långt borde de inte fara iväg så fort väl?

Svar på tråden Livets stora och små frågor