• viktualia

    EA&MJ skrev 2009-07-10 10:53:55 följande:


    Vickan-prova seabandsen hemma eller postafen och se om det hjälper nu när du inte är på jobbet. Deppmanteln ska man ju inte behöva när man är gravid men en liten hörna kan ev lånas ut
    Lyder genast! Hade inte seabanden på mig, men nu är de på. Tabletter tar jag även om jag inte tror på dem, vågar inte låta bli riktigt.

    Näe jag vet att jag inte borde deppa. Men fy faaaaaaan för att må så här.

    *kram*
  • viktualia

    Och här blev det ett ryck med föreningspyssel framför datorn. Duktig Vickan! Mår fortfarande småilla men har ändå fått nåt gjort - grymt skönt!

    Nenne/Ore - jag säger som Lappis.. jag orkar inte med sådana där diskussioner längre.. har nog fått mer än överdos... men det gäller ju att det är några vettiga personer som balanserar det hela. Så heja!

  • viktualia

    hittade ett par gamla jeans som faktiskt inte klämde så farligt, tänkte på mammas ständiga råd att borsta tänderna när man känner sig ofräsch - funkar i stort sett alltid. Och VIPS! Fick jag energi att dammsuga hela huset.Cleaning

    Nu skulle jag verkligen behöva gå på promenad. Mest för att få röra på mig. Har en teori om att jag mår bättre om jag skippar att ligga still och tycka synd om mig... men slögöken Vickan tycker att stillaliggande är rätt bekvämt.. önskar att jag var träningsfreak som en del av er....VERKLIGEN!!!

    Hur som - ösregnet lockar ju inte till prommisar.. men jag får väl trotsa vädret. Ska bara bestämma destination och ta mig samman lite till.

  • viktualia

    Ore - ehum... så pass.... hm... lurigt!

    Nenne - bra att du påminde mig! *tack*

    Telis - lurigt det här med reseplanering. Maken och jag försökte planera semesterresa igår. Det slutade i princip med att jag inte vågar tro på att jag ska må varken bu eller bä. Alltså avvaktar vi. Annars laddar jag för att palla en veckas scouting... vet inte om jag tror på det.. men jag åker nästa lördag. Och kommer jag INTE iväg kommer jag sura över det i evinnerliga tider...

    Näe - dags för prommisen..

  • viktualia

    *vinkar till nyblivna semesterfirare*

    Själv är jag egentligen med i klubben - men känslan av semester dämpas av div störande element.

    Promenad gjorde inte nån större nytta, men lite skönt med frisk luft var det! Och jag fick med mig godis hem! hihihihi

  • viktualia

    gick ni ner i fredagsdvala allihop?!? trevligt i så fall!

    själv har jag druckit alkofri öl och ätit makens supergoda hemgjorda hamburgare som firande av att semestern är här!

  • viktualia

    Dags för ett Hurra!! jag har inte spytt något idag! Har testat mig igenom olika metoder för att ta mig ur sängen. Mjuk macka med mjukost och sedan fem min vila innan jag saaaaakta gick upp verkade funka.

    Surt nog är jag tidernas värsting på att fixa morgonbestyr på noll tid. Det är väl därför omställningen tagit sådan tid. Från mina minutoptimerade morgnar till denna morgons utdragna process - tjaa kontrasterna kan nog inte bli mycket större...

    Telis - lät skönt att slippa vaggisar

    Antalet namn - två räcker väl?! Vad ska man med en himla massa namn till?!?!

Svar på tråden Livets stora och små frågor