• viktualia

    Livets stora och små frågor

    Telis skrev 2009-07-07 20:29:09 följande:
    När vi har femårsjubileum får vi väl hyra stadshotellet i Örebro (bara för att det ligger i mitten av landet liksom) och så får vi ha trådfest så att alla får träffas samtidigt.
    Asbra idé!!!Jumping Banana
  • viktualia

    Snaily - trådträffar är alltid bra. Senast jag var med, var strax efter mitt senaste missfall som var i februari. Himla najs att träffa girlsen och babbla. MEN hittills har jag bara träffat delar av Sthlmsgänget + Sweetan. Varken skåningarna eller göteborgarna har jag lyckats träffa.. eller för den delen övriga gänget som är lite lagom utspridda.. Annars måste jag ju erkänna att jag hängt på BT i evigheter... firade nyss treårsjubileum som reggad.. läste BT oreggad ett bra tag innan.

  • viktualia

    Sovdags och nu hoppas jag innerligt att jag tar mig till jobbet imorgon! har en engagerad plan som innefattar ätande i omgångar, tid för toabesök och sedan bilfärd till jobbet. Kan väl inte vara meningen att man ska behöva bli så HÄR golvad efter bara 7 veckor?!?
    Heja mig!!

  • viktualia
    muggles skrev 2009-07-08 12:44:24 följande:
    Vickan: nu får du förklara varför du inte skaffar Lergigan - är du självplågare?!
    För att mitt komsejför att ringa sjukvården är noll och intet. Och så ska jag ju till bm på måndag. Nu har jag lyckats krångla mig ur jobb imorgon och på fredag. Tömde flexkontot och gick hem. Och japp, jag var tvungen att berätta varför jag på tisdagen hade "magsjuka", på onsdagen kom inramlades och torsd-fredag arbetsvägrar. Så nu vet de flesta, men inte chefen som har semester.

    Outa på FB - jooorååå men inte än. Efter semestern typ.
  • viktualia

    ett problem har uppstått - eftersom min mage är i uppror kan jag inte ha mina brallor stängda. Grubblar nu hårt över om jag ska behöva köpa nya, förstora brallor för att klara detta.. hm... hur har ni andra gjort!??! Har ju inte gått upp ett hekto än.

  • viktualia

    Brudsommar - de enda långbyxor jag står ut med just nu är mina mysbyxor... och ni vet ju vid det här laget hur TOKANTI jag är emot att ha på mig mysbyxor ens på hemmaplan. Gå ut bland folk i dem är otänkbart. Så jag kanske får skaffa mammabrallor.. hm...

  • viktualia
    snaily skrev 2009-07-08 21:28:24 följande:
    Blivande fru L, kompisen var rätt förstående faktiskt, hon har en bror med fru som genomgått två ivf:er, så det blev ett bra samtal till slut Vickan, grattis till ledighet, skönt!! Hur länge har du semester? Och byxor, om allt går som det ska - och det ska det - så behöver du ju ändå större byxor snart?
    jag återvänder till jobbet 17 augusti som den äkta lyxlirare jag är! och svaret på din andra fråga är: Ja - men ska jag satsa på mammakläder direkt (utan putande mage, bara för att allt som spänner över magen är hemskt illamåendeframkallande) eller ska jag köpa vanliga brallor i några storlekar större än nu?! *lurigt*
  • viktualia
    Snorkfröken77 skrev 2009-07-08 21:33:17 följande:
    BS - Grattis till fint UL och bra värden!snaily - Trist med kompisar som kläcker ur sig saker som inte är så genomtänkta. Själv har jag fått höra att jag nog inte borde skaffa barn för jag är nog inte redo för det (den svider fortfarande i hjärtat)
    Alltså sådana puckade kommentarer är ju närmast olagliga. Gaaaaaaa som om världen/naturen selekterade fertilitet efter vilka som är mogna att skaffa barn.... eller huuuuur......

    Blääääääääääää på sådana idioter!
  • viktualia

    Snorkfröken - där har du en poäng! inte skoj med säckighet på fel ställen. Som sagt, här har ni en mysbyxhatare.... fast just nu är det skönt när jag går hemma.

Svar på tråden Livets stora och små frågor