• Piggelin1

    Livets stora och små frågor

    Muggles förresten - ni som gillar att åka skidor - några som vi träffade på midsommar hade varit i alperna med Langley i vintras med sin då 1½-åring & tydligen erbjuder Langley barnpassning. Ngt för er till vintern, ni som älskar att åka utför?!

    I torsdags em var vi förresten med Amanda hos dagmamman som hon ska börja hos i augusti. Det känns bara sååååå himla bra! Hon verkar helt grym & jag är sååå himla glad att vi byter till henne! Speciellt om man jämför med det dagis hon är idag. Innan vi träffade dagmamman så hade vi ju inget att jämföra med, men nu känns det som om vi går från klarhet till klarhet & det känns så gött att Amanda bara har två veckor kvar på sitt dagis innan det blir semester för henne & oss. Visst, dagiset funkar, fröknarna är helt OK osv, men ändå, det där lilla extra engagemanget, det saknas om man jämför med dagmamman. Plus lite mer lugn & ro & omsorg - tror att Amanda bara mår gott av det.

  • Piggelin1

    Hmm, jag dödade nog tråden nu med mina utläggningar...

    Hoppas att alla haft en bra midsommar iaf!

    Nu ska jag hoppa i säng & läsa bok.

  • Piggelin1

    hej Liten - gomorron på dig!

    Låg i sängen & försökte läsa ikapp igår innan ögonlocken föll ihop, men orkade aldrig skriva ngt.

    Vilket grymmeväder det är just nu!! Var iväg på en liten aktivitet med en leverantör igår efter jobbet (som bla innebar soldäcket på Barken Viking - najs!), konstaterade när jag parkerade bilen att det var 28 (!) grader varmt vid halv sextiden igår! Otroligt vad varmt det blev på en gång!

    Kängu - tack för förlossningsberättelsen & grattis igen! Såg bilden på FB, vad fin han är!

  • Piggelin1

    Snaily, hade du fått namnet på Ru? Jag kan inboxa dig för säkerhets skull!

    Oupsie, vart bor du ngnstans? Andra sidan Atlanten?

  • Piggelin1

    Snaily - jag inboxade dig, men kom precis på nu att du nog skrev ngt om att du agerat detektiv på FB & hittat det ändå?

    Jag tror (men är inte säker) att jag har en öppen profil på FB, men säger som BS, jag har inga hemligheter där åndå, så det gör inget om folk kollar in. Både mannen & jag bestämde tidigt att vi inte lägger ut några bilder på Amanda på FB. Ok, i mannens profilbild finns hon med på ett hörn, men på den bilden är hon typ en månad gammal, så det är ju sak samma vid det här laget.
    Dock har jag haft tankar på att begräsna accessen, men fattade inte vad/hur jag ska välja så att det ska bli på den nivån som jag vill ha i så fall... ..och sen har jag inte orkat bry mig så mkt mer om det.

    Men på tal om nätverk, för ngn månad sen fick jag en inbjudan till LinkedIn av en kompis - är det många av er här som är med där? Ngn nytta av det? Kompisen som bjöd in mig berättade att hennes man fått tre jobbernjudanden via LinkedIn - ngn mer här som fått det? Har bara varit inne & vänt där än så länge...

  • Piggelin1

    Hej Muggles! Laddad för helgen?!
    Vad gött det ska bli med bubbel irmogon kväll!!

Svar på tråden Livets stora och små frågor