• MSW

    Livets stora och små frågor

    Blivande: Japp, svalkar mig! Här står termometern på 23,9!
    haha, tänkte också på det, att nu lossnade inläggen ordentligt!
    Men stanna kvar för guds skull(eller för vems skull du vill)..

  • MSW

    Nepp, bara södra småland... Superskönt är det! Särskilt så här i början innan alla flugor och andra smådjur har vaknat helt och hållet.. Men kvällarna är kalla fortfarande (men något annat kan man juh inte förvänta sig, det är juh trots allt bara april!)

  • MSW

    Ååååh AM!! Sitter med tårar i ögonen!! Jag vill ha en till NU!!! *Så mysigt* Gullig kommentar av Livia också!

    *vinkar till sweet*

  • MSW

    Förresten, sweet, så började jag fundera på nyss om det delas ut post idag.. Så det hjälper inte att bo kvar i landet för att ha riktig koll!!
    Har inte kollat lådan än heller, så jag har inte fått svar..

  • MSW

    Am igen, så det är inte säkert det är någon Hektor? "Vad" är han då? (behöver så klart inte svara om du inte vill)
    Skönt att inte såret känns så illa som du trodde!

  • MSW

    kom juh av mig alldeles!

    BS: STORA kramar! så hemskt när de blir påkörda!

    Snaily: Vicken söt vovve! Ser ut som en livsnjutare, som bara äter och sover! Men det ändras kanske!

    Ringde hussäljaren igår, vilket inte gav ett skit, så för tillfället är jag bara irriterad på allt ihop! Han skulle försöka ta tag i det (för sjuttioelfte gången) förhoppningsvis menar han det denna gången!

    Valborgs på er alla!

  • MSW

    Godmorgon!

    Hoppas helgen har varit bra?!

    Snaily, låter juh bra att grannarna är trevliga!

    Vickan: *kram* Om man resonerar så kanske det alltid dyker upp något vid bim/bom/missfall.. Förstår juh ändå att det är svårt att våga.. *kram igen*

    Annars har jag läst i kapp under helgen men inte tagit mig tid att gå och och skriva.. Så nu kommer jag juh inte ihåg mycket mer att kommentera..

    Vår helg har varit bra, men det känns som att det varit lite väl mycket olika saker, har inte hunnit göra något hemma knappt.. Tråkigt!
    A har nu inte ammat på 4 nätter, och förutom en natt (då han vaknade en gång i timmen) verkar det funka bra! Maken tog de två första nätterna och den tredje natten sov han hos mina föräldrar.. Kändes jättekonstigt att gå där ifrån, fast att det bara är typ 100meter mellan.
    Snart ska han även testsova hos farmor och farfar (20 min bilväg), så ska vi ta beslut sedan om det blir någon 30års fest på cinderella för oss!

    Ja, just det, har mina gamla mail i en iaf-fil, och skulle vilja ha in det i outloook express, men när jag väljer "Importera-meddelanden" kan jag bara välja att importera från installerade program.. Någon som har koll på outlook som kanske vet hur jag ska få tag på mina mail...?? Annars får ni bortse från det här helt ot-inlägget...

  • MSW

    EA: Det är roligt med "fusk".. Hon kommer juh inte förvänta sig att det blir ngt mer! *hihi*

  • MSW

    Hej alla!

    Telis: Håller så klart tummarna å det hårdaste! *nog pratat om det*

    Sweet: Jobbigt med nya samarbetschefen, men det kan juh faktiskt vara så att hon inte menar något illa med det! Hoppas på fortsättning följer!

    Söta nya bilder på barnen! Tyckte inte att Hector såg så ung ut som bara en vecka!

    Sitter och väntar på att vårdcentralen ska ringa tillbaka, då jag misstänker (läs är 99% säker) på att A har/haft öroninflammation! Igår efter att han sovit förmiddags sömnen så såg jag att det had runnit ur ena örat. och idag vaknade han inte förrän 9.30 när han i vanliga fall vaknar mellan 7 och 8! Men när han är vaken verkar han som vanligt!
    Igår reste han sig första gången(erna), rätt vad det var när jag tittade till honom där han satt och lekte stod han upp mot sängen och höll bara i sig med ena handen!
    Så nu är det högsta beredskap som gäller..

  • MSW
    nennesjuttioåtta skrev 2009-05-05 10:29:42 följande:
    MSWOj, både öroninflammation OCH en stående A! Det är ju inte särskilt kul med det första men desto roligare med det andra! Det är ju verkligen lugnet före stormen nu då... Hooohoooo Laapppiiiiiis+?!?!
    Verkligen... Det känns som att iförgår var det helt lugnt, och nu är det livsfarligt...
Svar på tråden Livets stora och små frågor