• muggles

    Livets stora och små frågor

    GRATTIS till Cicci!!! En liten tjej, vad roligt! Undrar om det blir en Louise el en Leonor? Viktiga frågor...

  • muggles

    Telis: jag har mejlat några bilder fr trådträffen i Götet till dig!

  • muggles

    Cicci: härligt med din dotter, vill se bild snarast! Du samlar verkligen på dramatiska förlossningsberättelser!

    Nenne: hoppas så att ömma bröst mm betyder du-vet-vad!!! Groumpf på dig (ngt i efterskott)!

    Telis: hörde av Piggelin igår att du fått en blödning. Har tyvärr inte hunnit så långt bak att jag läste ditt ursprungsinlägg. Hade du ont också och inte bara blod? Jag hade en liten blödning när jag var gravid och man vet inte riktigt vad den berodde på, förmodligen sköra slemhinnor. Men jag hade aldrig ont så jag behövde inte oroa mig så väldigt mkt (men tillräckligt för att ringa sjukvårdsupplysningen...). Stor KRAM på dig och jag håller alla tummar och tår jag har!

    Lappis: vad betyder det att tempen inte dippar? Att ÄL inte är på G?

    Hur har det gått för EA?

    Jag jobbar som en tok och har inte hunnit in här för tillfället, tog bara en snabbkik nu innan lunch...

  • muggles

    Ore: usch får du mkt skit på jobbet? Är det testosterongubbar som är i farten?? (FYI: testosterongubbar motsvarar klimakteriekärringar)

  • muggles

    Liten: stor kram!!! Det gick ju för BS efter 7 ggr så vi får kämpa på... Och i vart fall så har vi ju ett barn iaf (du kanske inte vill höra detta just nu men jag försöker tänka så, det hjälper mig).

  • muggles

    EA: nej fick du minus! Jäkla skumt!Ore: jag får be om ursäkt till dig och din syster men jag har haft det så stressigt den här veckan att jag alldeles glömt bort att ringa henne om behandlingen. Jag får fruktansvärt dåligt minne när jag stressar... Men tack för erbjudandet!!!
    Nu ska vi åka till Grythyttan via Karlstad! Jihoooo!!!

  • muggles

    passionsblomman skrev 2009-05-31 21:32:22 följande:


    Vad gäller bråk och barn så är det ju HEMSKT för barn när vuxna bråkar, men isande tysnd, det är rena terrorn och jag tror de kan lära sig en del om livet även av att man kan bråka utan att det innebär att man ska separera och att de får se att man blir sams och att vuxna också får lov att säga förlåt ibland.
    Håller helt med dig!!

    Hur är det med tjejerna i tråden?! Har ni haft en bra helg i solen???
  • muggles

    AM: vi hade en romantikhelg i Grythyttan - det blev sex, mat, vin, sömn (inte nödvändigtvis i den ordningen)
    Yes, vi kommer upp på midsommar och åker hem på söndagen kl 15, så en kaffe/brunch/fika på söndagen skulle vara urroligt!!!
    Apropå bråck så har en tjejkompis varit och undersökt sitt för privatop, och det skulle tydligen vara lätt att operera och läka. Men tror det kostade typ 12000...

    Frejis: jag backade tills jag hittade ditt inlägg om myomet - vad läskigt! Stackars dig!

  • muggles

    Tinga: vi köpte sådana kläder till Moa förra året och de funkar jättebra att bada i. Vanliga kläder funkar visserligen också men torkar ju inte lika fort. Tex vita bomullskläder släpper tydligen igenom en del sol. Man får ju smörja dem ändå på de ställen som kläderna inte täcker men det räckte med smörjandet ändå tycker jag - att behöva smörja hela kroppen verkar jobbigt tycker jag.
    Alla barn i Australien har sådana kläder på stranden och många av de märkena kommer från Australien där de verkligen har problem med solandet.

  • muggles

    AM: sorry tänkte fel - 12000 kr var just för åderbråck på benen. Inte sånt bråck som du verkar ha...

    Jättekul om ni vill träffa oss vid midsommar!

Svar på tråden Livets stora och små frågor