• muggles

    Livets stora och små frågor

    Telis: fast jag förstår faktiskt i ditt fall om du vill vara extra noggrann. Den här lilla parveln är liksom inget man chansar med...

  • muggles

    Jag ska till Bromma och dema för kund på måndag och sitter här och läser på mina slider. Boring! Att göra slider och att hålla demo är kul men att plugga på sliderna en extra gång är tråkigt (typ kunna svara på alla detaljer om det som står på dem).

    koko: jag misstänkte att du skulle trigga på den t-shirten! Precis min humor "loading..." Fniss!

  • muggles

    Telis: jag kom på en grej förut. Visst är det lämpligt att du plussar i din "egen" tråd?!

    Cicci: oh shit! Då är det bara full sprutt nu då!

    Telis igen: först utplånas tappen och sedan börjar livmodern öppna sig, den ska öppnas de berömda 10 centimetrarna. Från 7cm gör det rätt ont... Men just utplåningen behöver inte kännas så mkt, som svag mensvärk el inte alls.

  • muggles

    Nenne: usch vilken mardrömsvecka med väntan. Och tiden går ju så långsamt när man väntar också! Får du reda på resultatet på lördag nu då? Jag bettar också på minst 4 ägg!

    EA: låter fortf plussitivt. Härligt med lyxhotell!

  • muggles

    Superstressad idag men tittar in för att höra hur det gått för EA - ngn progress ang tant?!

    Nenne: inga fler besked ännu?

  • muggles

    Har bara läst den här sidan men jag brukar undvika att bromsa när ngn ligger för nära - för resultatet är ju att de kommer ännu närmare! Jag ligger ist kvar i min hastighet för förr el senare kör de ju om...

  • muggles
    FruCicci skrev 2009-05-20 07:58:07 följande:
    Mugglan: Du verkar veta en del. Om nu tappen är helt utplånad, eller han kunde iaf inte se den i går, så liten var den, finns det mer av slemmisen kvar då? Det måste ju varit den som gått i omgångar senaste dagarna. ÄL flytningar delux....
    Cicci: nej för 17, så insatt är jag inte. Du vet jag kan bara det jag lärde mig på profylaxkursen, och det är ju inte så mkt... Men det har inte hänt ngt mer verkar det...? Jag har nog hört om folk som förlorat slemproppen men att det dröjt länge innan förlossningen kommit igång. Skumt att det är så annorlunda mot förra gången.
  • muggles
    Telis skrev 2009-05-20 09:07:52 följande:
    Hmm, jag var hos tandläkaren och röntgade någon dag efter ägginförandet utan att säga till att jag kunde vara gravid, jag tänkte att det måste ju finnas massor med människor som gör det utan att veta att dom är gravida och jag var så övertygad om att det här inte skulle funka. Var det puckat?
    Ingen fara Telis - det är otroligt låg strålning hos tandläkaren, gör absolut ingen skada på embryot/fostret/barnet. Men jag tror att tandläkaren undviker röntga gravida för att _om_ ngt skulle gå snett så vill de inte få skulden (precis som i fallet massage, det finns absolut inget som tyder att massage skulle vara farligt när man är gravid). Svag elstrålning är heller inte farligt, annars skulle man ju inte använda TENS. TENS är helt ofarligt och därför så bra.
  • muggles

    Cicci: det finns väl eg ingen anledning att ta det lugnt om barnet nu är färdigt och du är redo att föda! Hoppas att det kommer snart så du slipper vara frustrerad. Jag såg en bebis idag och blev lite sugen faktiskt... Lycka till med allt om vi inte hinner höras innan det är dags!

Svar på tråden Livets stora och små frågor