• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    kokisen - försöker jobba men hamnar här hela tiden iallafall. Sjukt dålig disciplin!

  • Lapinette

    Piggis - är lika trög som dig men nu fattar jag varför kokisen skrev två (för mig) likadana inlägg. Trodde hon darrade på handen men det var visst inget misstag.

  • Lapinette

    Ha, ha ... vet ändå vad era respektive heter, kokisen och Piggelin! Tror faktiskt jag själv aldrig har begått det misstaget här ... helt otroligt med tanke på hur dålig jag är på sekretess.

  • Lapinette

    Förresten ska ha kompisar över på middag på fredag och behöver göra något enkelt men jäkligt gott. Är lite trött på mina paradrätter. Några bra förslag?

  • Lapinette

    Instämmer i Piggelins blindhet och att det är läskigt med mail/mess och BT-trådar. Själv har jag messat min man (trodde jag) angående min väninnas förhållande med en gift fransman. Kallade honom för "the bloody french guy" och skickade iväg det till min väninna. Hon tog det jäkligt bra och tyckte det var gulligt av oss att bry oss så mycket om henne. Han gick sedan under det smeknamnet.

    Telis - jag har säkert receptet men kan du inboxa mig för säkerhets skulle. Hade annars tänkt att köra en fläskfilé favorit med ugnsrostade grönsaker men tycker det känns så vintrigt.

    Och det är din gudomliga efterätt som vi provat samt skickat via FB till gästerna som tyckte den var underbar .

  • Lapinette

    Men jösses så fel jag skriver ... trådenS ... undrar om jag gör likadant mer rapporten som jag parallell skriver på?

  • Lapinette

    Visst var det amaretto-efterrätten! Enkel och jäkligt god!

    Som ni redan vet så går ni under era BT-namn både hemma och på min mobil.

Svar på tråden Livets stora och små frågor