• fru AM

    Livets stora och små frågor

    Telis: vad har du för BF?

  • fru AM

    Kängu: babysitter är nästan livsnödvändigt! Vi har en fr babybjörn som heter 1-2-3 någonting. Den går att ställa in i tre olika luningar varefter bebis blir äldre och får stadig nacke o stark rygg. Man kan få många lugna måltider m hj a babysitter med ett babygym framför ..

  • fru AM

    Telis: kan du pricka in min makes födelsedag (31 januari) så vore det piffigt! Du och BS kanske igge på BB tillsammans!!!
    Jag kan inte koncentrera mig på någonting idag! Detta är så stort!!!

  • fru AM

    Kängu: får du en liten närhetsnarkoman till bebis så kan bärsele vara nödvändigt - men det kan du avvakta med att köpa. (Livia avskydde bärselen medan storsonen på sin tid bars omkring i selen i tre månader och vägrade vagnen).

    En bra filt - gärna stickad eller virkad i bomull så att du kan linda ihop bebisen till ett litet tryggt knyte.

  • fru AM

    Kängu: fast babysitter tror jag faktiskt de allra flesta gillar/har stor nytta av. Det blir lite intressantare för bebis att få lite överblick jämfört med att ligga platt på golvet som en skalbagge Låt morsan shoppa loss!

  • fru AM

    Cicci: båda mina normalförlossningar har startat på natten så jag har sovit under första fasen, så jag har ingen aning om hur det "ska kännas" ...

  • fru AM

    Ego: har äntligen vågat titta på mitt snittsår/ärr: det ser ut att vara ett ca 10 cm, spikrakt, hårfint streck bara! Blev helt överraskad av hur fint det var!

  • fru AM
    MSW skrev 2009-05-18 10:26:26 följande:
    fru AM skrev 2009-05-18 10:24:34 följande:Vad skönt! Det var väl bla det du var mest "rädd" för med snitt, att få ett fult ärr?
    Jaaa ... frånsett risken för barnet att få andningsproblem, risken för mig att få blodpropp och att förblöda, få infektion invärtes eller i såret, och risken att snittet skulle läka riktigt dåligt med sammanväxningnar osv så stod inte ett fult ärr på någon önskelista . Nu vet vi ju inte hur det blir i slutändan (det tar ett år för det att läka helt och fullt) men jag trodde man skulle se stygnmärken osv och att det skulle vara svullet runt själva snittet ...
  • fru AM

    Telis: Ska be att få hälsa och gratulera å det våldsammaste från min nyligen uppdaterade make!!!

Svar på tråden Livets stora och små frågor