• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Japp, har precis tvättat allt och tänkte börja packa lite smått. Sticker tidigt, tidigt torsdag morgon. Sitter och kollar vädret ... sol, sol och så lite mer sol . F'n vad gott det ska bli!!!

  • Lapinette

    Har precis öppnat tredje flaskan skumpa sen jag började min semester i fredags !

  • Lapinette

    AM - du kickade väl honom på smalbenen!!! Du ser inte alls gravid ut. Förstår inte alls vad han fick det ifrån. Trist med en sommar utan alkohol ... om man absolut inte måste dvs är gravid. Skit i det och lev livet! Du kan banta när hösten kommer.

    Nu står maken här och klagar över att jag inte packar. Jag ju lagt ned 4 par skor . Försöker få honom att börja packa idag för han hatar att packa och gör det alltid i sista sekund. Imorgon vill jag att vi ska träna tillsammans och sen ta en middag på stan, på vägen hem, som vanligt.

  • Lapinette

    Vinkar över pölen till mugglan och Blivande fru L!!

    Har ägnat förmiddagen åt inläsning Kalifornia på balkongen. Attans vad varmt det är idag. Nu ska det bli lite greksallad och sen tror jag att det blir en tur ut till parken för att avsluta min tjocka tunga bok som inte får följa med på resan.

    Sorry, är totalt semesterflummig så jag hänger inte alls med på bärsjal och annat som diskuterats här på morgonen.

    ... flummar vidare.

  • Lapinette

    En lullig lappis trillar in och säger hejdå! Firade idag (vi hittar alltid något att fira) att makens semester börjar och gick ut och åt italienskt. Maken sitter faktiskt och jobbar och jag ska stänga ned BT och resväskan.

    Ha en fortsatt skön sommar tills vi ses igen!

  • Lapinette

    Kram från SF! Solen skiner och vi har sovit i 12 timmar och haft härlig morgon-spontan-sex . Snart frukost och sen ned Fishermans Warf och alla andra turister. Imorgon blir det guidad tur med min kompis (den ena för den andra barndomsvännen ... som han är gift med är i Sthlm). Han ska visa oss allt som är värt att ses i området med bil.

    Håller tummarna för alla som försöker och mår illa och har barn som matvägrar.

    KRAM

  • Lapinette

    BS - du är inte ensam om att vakna tidigt. Själv vaknade jag 04.00 och var vrålhungrig. Det är svårt att ställa om sig till den nya tiden. Jag mådde prima igår medan maken höll på att somna mitt i middagen och hade ont i huvudet hela dagen. Hoppas det blir bättre idag.

    Passionsblomman - om jag har fattat det rätt så är det tumhållning som gäller. Hoppas, hoppas, hoppas!!!

    Är det oväder i Sverige? I SF är det svalt men vacker väder. Ska uppdatera mig lite mer i väntan på att affärerna öppnar här så vi kan gå ut för lite shopping innan vår kompis kommer och hämtar oss vid 12-tiden. Köpte igår ett par Levis jeans för 200 kr!!! Ett par skor och två vackra, stora fotografier har också inhandlats. Annars så är jag inte mycket för shopping när vi är på semester.

  • Lapinette

    mugglan - läste om din plånbok/handväska. Attans vilken tur du hade!

    Annars verkar ni mest disktuera hus här inne. Följde första kvällen av budgivningen på Telis hus men igår när maken (han är nyfiken av sig) gick in och tittade så var det sålt. Vet inte till vilket pris.

    Som sagt, vi bor kvar i stan i typ 2 år till. Känns onödigt att flytta när vi bor så bra och bara kommer att vara vi två ett tag till.

  • Lapinette

    Kram tillbaka Vänner och åter igen GRATTIS! Ska nu ge mig ut i detta shoppingmecka.

    Bye!

  • Lapinette

    Vad ni verkar vara trötta eftersom jag blir den första att skriva här idag . Själv ska jag snart sova.

    Passionsblomman - spännande med huset!

    Nej att bli sjuk utomlands är inte kul. Vi har både igår och idag suttit på akuten pga en grej med makens fot. Igår tog det bara 1 timme men idag satt vi i 4 timmar . Nu hoppas jag vi slipper fler besök.

    Tinga - ha det så himla härligt i Berlin. Vi ska dit i höst!

    Annars har vi det superbra! Kram på er!

  • Lapinette

    Vad alla renoverar och tittar på hus. Låg igår och läste vad ni skrivit de senaste dagarna. Har inte sett något plus . Makens fot är ok bara så typiskt att han ska åka på något när vi är på semester istället för när vi är hemma.

    Telis - jag har skriver om resan på restråden men kan givetvis ge dig/er extra med tips för jag orkar inte skriva allt.

    Passionsblomman - är nyfiken på ert blivande hus. Har förstått att det ska vara ett drömhus. Om du vill och kan inboxa mig länken ... om den finns kvar så jag får drömma lite härifrån innan jag går och lägger mig ikväll. Nu är det dags för frukost och sen San Diego Zoo.

  • Lapinette

    Det där med att köpa eller sälja först är verkligen tricky. Makens kollega har köpt och ska flytta in i ny lägenhet i september men får inte sin lägenhet såld. Svettigt värre!

  • Lapinette

    Mer skumpa till folket!!! Vad härligt blomman. Ska kolla in ditt hus ikväll.

  • Lapinette

    Telis - maken tog en hel del kort på kapybarorna och på alla andra djur så klart! Efter 4 timmar bland alla djur och barn så var vi så trötta att vi struntade i hörnan med kängrur. Vi gick ut, åkte hem och la oss vid poolen.

    Sweet - grattis på bröllopsdagen och smart att sticka iväg mitt på dagen när skruttan är på dagis.

    Annars verkar det ha varit otroligt lugnt här inne idag. Inte mycket att läsa ikapp.

  • Lapinette

    Är det fredag idag? Har totalt tappat bort dagarna men har stenkoll på när det är dags att åka till nästa stad.

    Trevlig helg på er!

  • Lapinette

    Ja, här ska vi också snart ut i solen. Klockan är 10.00, det är varmt och solen skiner utanför hotellfönstret. Tänkte ta en tripp utmed kusten idag dvs Malibu, Santa Monica och Venice beach. Igår vandrade vi runt i Hollywood samt hade en fantastisk middag uppe i bergen med utsikt över hela LA.

    Om jag ska försöka att hålla mig till trådämnet så är nog mensen på väg och häromkvällen hade vi ett lite alvarligare samtal om adoption och framtiden. Jag känner inte alls för att fortsätta med IVF. Förstår inte varför jag ska genomgå något så nervpressande som inte ger resultat. Maken är med på noterna.

    Piggelin - har ni också tagit beslut eller ska ni diskutera igen efter sommaren (fler barn)? Jag tror att man måste gå efter magkänslan. Det som känns bäst för er. Min mage säger nej till fler IVFer.

    Cissi - ni verkar ha haft en skön sommar. Så det var så kallt i Kroatien. Hoppas det är bättre nu för makens bror plus familj är där och semestrar.

    Härlig bröllopsvideo. Jag och maken satt och tittade på den.

Svar på tråden Livets stora och små frågor