• Duchess

    CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!

    Det ska nog gå utmärkt med vägningen! Om du "slarvat" med det du skrivit nedan så påverkar det ju inte ketosen. Du kanske gått ner några hekto mindre, men vad är det i det långa loppet?

    Själv åt jag het köttfärssås, lite broccoli och fetaost igår. I fredags var det kyckling och grönsallad. Jag fortsätter ändå att gå ner. Från 76,8 i måndags till 74,2 idag. Två Cambridgemål och ett GI-mål verkar vara min melodi.


    Nyen80 skrev 2009-05-31 09:18:23 följande:
    Hej! I morgon är det vägning o jag är rätt spänd faktiskt. I går kändes det som en slarvdag fast jag tror jag fixade det hyfsat ändå. Lite skinka, fetaost och lite kyckling fick det bli under cateringen i går, sen en påse SENT när jag kom hem helt färdig. I dag firar vi mamma som både fyller o mors dag så det blir en påse nu på morgonen, sen en till lunch, middag med kyckling o sallad och sen en bar så jag kan vara med och "fika" med de andra =)Helgen gick bättre än jag trodde men det är fortfarande tufft även om det allra värsta gått över. =)Ha det så gott!
  • Duchess

    December 2009 skrev 2009-05-31 16:40:07 följande:


    Hmm neh var nån tjejs egna blogg som i sin tur länkade dvs tjejen som la in länken i nån tråd här länkade sin blogg
    Om du vill ha ett LCHF-mattips så kan jag berätta vad min man just nu håller på med i köket.

    Jag har tagit en shake till brunch, och sedan promenerat en timme i solen. Middagen blir baconinlindade kycklingfiléer med välkrydddat blomkålsmos. Mums! Och knappt några kolhydrater!
  • Duchess

    Bra kombination Hur ofta väger du dig?


    bambibloggagratisse skrev 2009-05-31 20:04:23 följande:
    Jag kör LCHF-diet nu efter 3 veckors ren kur. Imorgon ska jag väga mig, ska bli spännande och se hur det har gått!bambi.blogg.se
  • Duchess

    Jag har gått ner 3 kilo senaste veckan. Helt galet! Från 76,8 till 73,8.. och på blandad kur. Snacka om att motivationen är på topp nu

    Mitt delmål (att komma under 70-kilosstrecket) är helt plötsligt inte alltför långt borta...

  • Duchess

    Hej vigsel09, och välkommen hit! Det finns många trevliga människor och goda råd i tråden

    Ett litet tips: Mät dig också! För mig märks viktminskningen ännu mer när jag tittar på måttbandet. Jag är inte alls lika uppsvullen som tidigare.

  • Duchess

    Heja alla som kämpar på! Själv har jag haft en mellandag.. Har varit hemma idag (kompledig, och med en ond hals). Jag är livsfarlig på att småäta när jag är hemma - så även idag. Vanliga veckodagar när jag jobbar är absolut enklast för mig.

    Nåja, imorgon blir det nya tag igen. Det har gått så bra ändå att jag inte alls kan klaga.

    För övrigt har jag cayennepepar i grönsakssoppan. Gillar man kryddstark mat kan jag rekommendera det. Inte hur mycket som helst, dock..

  • Duchess

    Här har det dykt upp svårigheter pga att jag nästan tappat rösten. Jag har ONT i halsen - det raspar och retar när jag försöker prata. Jag måste skaffa halstabletter. Även om det är sockerfritt så påverkar det ju... Nåja. Nåt måste jag ha som lindrar.

  • Duchess

    Hur går det för er andra? Här går det långsamt framåt just nu pga min onda hals. Jag behöver halstabletter för att inte hosta så mycket, och det påverkar ju även vikten. Men jag mår bättre idag. Förhoppningsvis kan jag klara mig utan tabletter från i morgon. Jag ska dessutom på 30-årskalas imorgon kväll, och planerar då att med berått mod äta en bit tårta

    Sen blir det hårdkörning igen. Jag är 3,3 kg från att nå mitt delmål: att vikten ska börja med en sexa.

  • Duchess

    Så duktig du är med motionen! Jag längtar efter att bli av med min onda hals så att jag kan återuppta mina långpromenader.

    Funderar faktiskt på att investera i en träningscykel. Jag skulle lätt kunna cykla en timme varje kväll framför TV:n. Mitt problem är nämligen att ta sig upp från soffan och ut i naturen eller till gymet när vädret är halvdåligt...

    December 2009 skrev 2009-06-04 12:47:30 följande:


    Jag köpte mer pulver i måndags. Hade gått ner en del i fettprocent Känns ju bra! Igår tränade jag 20+30 min step på min wii sen även lite boxning mm. Sen gick jag en halvmil raskt med hunden Så känns bra!
  • Duchess

    Åhå...... det kanske är ett wii jag ska skaffa? Eller näe, jag är ju en gammal tant, så jag satsar nog på cykel. Fast det är lite lockande.

    December 2009 skrev 2009-06-04 12:54:58 följande:


    Jag har kommit så pass långt i wii att den låst upp såman kan gå step medan man ser tv Lilla dosan i handen räknar takten och sen kan man se tv kollade på Dr Phil om fetma medan jag träna haha va skitsmart!
  • Duchess

    Duktigt av er alla! Här har viktnedgången avstannat en del eftersom mitt halsonda utvecklades till en rejäl förkylning. Det är svårt att motionera när man är sängliggande och hela huvudet är fullt av snor...

    Nåja, jag försöker bli frisk och hoppas på bättre lycka nästa vecka

  • Duchess

    Nu har jag vägt mig igen, och senaste veckan har gett ett nollresultat. Nåja, jag får väl vara nöjd med att jag inte gått upp i vikt. Back in the saddle again! Jag SKA nå under 70 kg innan jag åker utomlands om tre veckor - har 3,5 kg kvar att ta...

  • Duchess

    Nu ska vi se om BT tillåter mig att svara (har blivit utkastad två gånger)..

    Nej, jag går på blandad kur. Äter ett CK-mål och resten GI-mat. Eftersom min förkylning varit väldigt koncentrerad på halsen så har jag ätit halstabletter i parti och minut. Tror att det är där man hittar orsaken.

    Å andra sidan gick jag på samma kost (minus halstabletterna) ner 3 kg förra veckan, så det jämnar väl ut sig...


    MilosMamma skrev 2009-06-07 16:38:19 följande:
    går du på ren kur, men inte ens gått ner någo alls på en hel vecka??
  • Duchess

    Hej alla duktiga! Jag tittar in här för att peppa lite. Själv tar jag Cambridgepaus från igår tills på måndag, då mina svärföräldrar är på besök. Sen blir det ren kur igen...

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!