• hujjedamejj

    CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!

    10 kg till att tappa, glömde säga det!

  • hujjedamejj

    Ellabay!! Va kul! Grattis! Längtar tills jag kommer under 70 strecket. Det anade jag nog inte för ett år sen då jag vägde 96 kg!!

  • hujjedamejj

    Wow!!! =)


    evvia skrev 2009-05-10 12:01:30 följande:
    Dag 64 och minus 18,7 kilo, nu har jag bara si sådär 13 kilo kvar att gå ner till bröllopet den 18 juli, känns kanon!!
  • hujjedamejj

    Kanonresultat!


    Duchess skrev 2009-05-09 14:42:31 följande:
    Bra jobbat! Min var också mörklila Dag 5, -1,5 kg (men då går jag inte på ren kur).
  • hujjedamejj

    Hae en kanon-natt inatt (jobbar ju natt) Jag avr hur pigg som helst. Och fick tvinga i mig dom två sista halva påsarna!!
    Vågen nyss när jag vaknade: 73,5 kg. Så efter 6 dygn med cambridge -4,5 kg. Helt otroligt! Som en gammal viktväktare så gick jag ner -4,5 kg i månaden och då var det en BRA månad!
    Nu när första veckan är över får vi se vad för resultat man har att vänta sig i veckorna.
    Hur mkt brukar ni snitta i veckan efter första veckan?

    Hejja Hejja! Ni är jättedktiga!!!

  • hujjedamejj

    Ja det här med att väga sig varje dag, är inge bra. Som idag står jag still sen igår. Och en dag förra veckan hade jag gått upp 0,3. Men i slutändan går man faktiskt ner beroende på VAD det står på vågen. Så idag, en vecka efter första shaken (undra fan om det inte är på minuten? =)) så har jag gått ner 4,0 kg. Känns bra.
    Grattis till nytt tio tal. Jag bara läääängtar tills jag är där!!! Mitt bmi 25 börjar vid 64. Så det är målet!!


    MyStyle skrev 2009-05-11 11:14:09 följande:
    Hej alla,Jag är mäkta stolt att jag klarat denna helgen Kommer upp ett problem på lördag bara, tjejkväll... Får se hur jag gör.Jag är inne i den onda karusell där jag väger mig varje morgon. Jag vet SORGLIGT!!! Så imorse hade jag gått UPP 0,3 kg i jämförelse med igår. Är det någon som kännt att ni gått ner mer när ni haft en god natts sömn? Igår när jag vaknade så gick jag upp och vägde jag mig, tänkte fan jag har bara gått ner 0,2... Sen kände jag NÄÄ; jag är för trött. Så jag gick och la mig igen tills min man väckte mig. Jag vägde mig igen och hade helt plötsligt gått ner 0,6 istället. Är det bara ett sammanträffande eller? För inatt har jag varit uppe en gång varannan timme och sprungit på toa...Nu har jag inte mätt mig heller, men jag känner på mina jeans att de sitter lösare. Så det är ju bra också är jag inne på ett nytt tiotal på vågen, under 7:an Det känns galet bra!
  • hujjedamejj

    brukar också läsa din blogg. Ingen mer som har viktminskningsblogg? Ska till att skriva mitt första inlägg nu tror jag =)

  • hujjedamejj

    Kan inte annat än hålla med. Dela upp påsarna. Jag ångrar att inte jag gjorde det dom första dagarna!!


    bongen80 skrev 2009-05-11 22:21:17 följande:
    [citat]Tack ska du ha BONGEN08! Första dagen på ren kur snart avklarad. Var inte ett dugg hungrig från då jag åt frukost tills jag tog min "lunchpåse". Suget i magen höll på sig ända tills vid 15tiden, men då var det bara att hiva ner lite vatten o tänka på nått annat. Undrar om det är någon som har tips på hur man kan krydda till kyckling o grönsakssoppan? Blir era också sådär "skummiga"? Om man vill ha soppan riktigt varm, vågar man då köra den i micron lite efter att man skakat ihopa den?Hoppas morgondagen går lika bra! För oss alla! :)Ja inte vet jag om jag gjort helt fel, men jag vispade ihop de varma sopporna i kastrull o värmde som vanlig soppa. Gillar inte fisljummen mat...Jag kryddade med curry, vitlök, chili, paprika, grillkrydda o andra kryddblandningar (ja inte alla samtidigt) som jag kände för. Ett tips mot hungriga magar som verkar vara flitigt använt här är att dela upp påsarna å äta halva åt gången. Tror det är 1/2 dl pulver per portion då. Alltså äta 6 ggr istället för 3, det har då hjälpt mig jobbiga dagar.
Svar på tråden CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!