Inlägg från: bambibloggagratisse |Visa alla inlägg
  • bambibloggagratisse

    CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!

    Dag 10 idag! Jippee! Äntligen tvåsiffrigt! Har tänkt köra ren kur i 21 dagar, snart halvvägs! :)

    bambi.blogg.se

  • bambibloggagratisse

    Pentan: Va härligt! Jag fick min mens i måndags så jag snarare samlade vatten den första veckan! Så därför gick jag "bara" ner 2,6 kg. Men jag räknar med att det försvinner lite extra under vecka 2 istället.

    bambi.blogg.se

  • bambibloggagratisse

    Jag skrev nyligen ett inlägg på min blogg om att "tacka nej". Kika gärna:

    bambi.blogg.se


    Marialia skrev 2009-05-13 12:16:23 följande:
    Jag ska bestämt men vänligt tacka nej :) Tack för vägledningen!
  • bambibloggagratisse

    Jag har en massa tips på min blogg (under kategorin Cambridgekuren & viktminskning): bambi.blogg.se


    Venus08 skrev 2009-05-13 12:55:00 följande:
    En fråga till er som hållit på med CK en längre tid:Hur i hela fridens namn klara ni av det?Jag har provat CK i sammanlagt 1 vecka på ren kur. Under den perioden var jag konstant hungrig, hade huvudvärk och helt galet vresig och arg. Jag pallade inte längre än 1 vecka (och inte min familj heller som var tvungna att bo med detta monster)...Nu har jag 5 kg kvar som jag skulle vilja gå ner till mitt bröllop (den 29 augusti). Försöker äta sunt samt promenera ca. 3-4 gånger i veckan (8km), men de sista kilona vill inte ge med sig. Så till mitt stora förtret ser jag CK som det enda och sista alternativet. Hur och vad skall jag göra??? Snälla hjälp mig!
  • bambibloggagratisse

    Inne på dag 11 idag... så efter 10 dagar så visade vågen imorse:

    71,4 kg (-4 kg)

    Det rasade nästan ett kilo från igår.. men så har jag mens nu.. så nu är det snabbt neråt. Första veckan var det lite trögare när man höll på och samlade på sig vatten inför mensen :(

    bambi.blogg.se

  • bambibloggagratisse

    Jag känner faktiskt inte så stort sug efter mat. Dessa 10 dagar har flugit förbi och jag känner att "inte behövde jag äta under dom här 10 dagarna".

    bambi.blogg.se


    Pentan skrev 2009-05-14 10:19:12 följande:
    Fan varför varför är driften att få äta så stark??Tänker inte på annat!! Fast jag går ned så mycket - fast allt känns lättare i kroppen - fast det är roligare att ta på sig kläder på morgonen - fast fast fast.... åååhhhhh grrrrr vad allt är segt ibland!!
  • bambibloggagratisse

    oliveroebbasmamma: Jag vill också gå ner 10 kg. Än så länge ligger jag på -4 efter 11 dagar ren kur! :)

    Men nu är jag HUNGRIG för första gången på länge, så jag ska sova! :) God natt på er!

    bambi.blogg.se

  • bambibloggagratisse

    Dag 12 och jag kämpar på. Ska fika idag med en kompis men då blir det bara cola light eller en kopp te. Sen imorgon är det schlager och vin hos en kompis...men då blir det också bara cola light för min del!!

    Kämpa på allihopa!!

    bambi.blogg.se

  • bambibloggagratisse

    Jag har varit stenhård och låtit bli all mat trots att jag har varit på fester, lansering av Odd Mollys hudvårdskollektion och imorgon schlagerfest. Det blir INGENTING. Jag tänker att det kommer ju alltid dyka upp något.. och vad gör det om man inte äter något? Det blir ju bara svårare att fortsätta på ren kur om man gör det. Så nu är jag STENHÅRD dessa tre veckor som jag ska köra ren kur.

    bambi.blogg.se


    Marialia skrev 2009-05-15 20:39:58 följande:
    idag e jag sugen på något gott....har en halv påse ostbågar liggandes i ett skåp o vill inget hellre än att dyka ner i den....MEN d ska jag INTE. Ska på konfirmation imorgon, o tänkte då ta en LITEN bit mat o verkligen tänka på vad jag kan o inte kan äta. På tal om d, så vet jag inte riktigt vad som e ok o äta utan att förstöra de 5 tidigare dagarna. Går på ren kur, så jag förstår att d klart kommer att påverka, men jag har påsar till ca 1,5 v till.jobbigt med alla mat-tankar och dofter :(
  • bambibloggagratisse

    Jag dricker cola light, te och mineralvatten. Jag klarar av det utan att falla ur ketosen, jag har testat med sticka. MEN det är så olika hur känslig man är. Så man kan testa med ketossticka för att se om man klarar det eller inte.

    bambi.blogg.se


    evvia skrev 2009-05-16 12:52:59 följande:
    Dag 70, redan!!!???? Vägning i morgon :)Inatt drömde jag att jag råkade ta en tugga på en macka och vaknade med lite smått panik ;)Jag läste nånstans här att det var någon (på ren kur) som drack light läsk, funkar det utan att man faller ur? Alla gör och säger ju så himla olika. Min konsulent säger nej till ligtläsk/saft men det kanske beror på att man triggar igång sötsug bara??
Svar på tråden CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!